Arama sonuçları: *

1. Y

1650 veya 1650 ti ekran kartı ne marka olmalı

5-6 arası 2. el pek güvenilir oluyor mu piyasası hakkında pek bilgim yok 1720365130 i3 10100f ile uyumlu olur mu peki
  2. Y

1650 veya 1650 ti ekran kartı ne marka olmalı

eski ekran kartım bozulmus yenisini almak istiyorum fakat ucuza alıcam diye çakma markalardan almak istemiyorum öneriniz var mı
  3. Y

pc oturum ekraninda siyah ekran

sorun klavyede degil pc de
  4. Y

yaptım dostum bir sürü kez
  5. Y

pc açtıktan sonra şifre girmek için oturum acma ekranı geliyordu fakat siyah ekranda kaliyor tuşlara basmam da ise yaramadi hic bir sey yapamıyorum öyle kaldı yardımcı olabilir misiniz
  6. Y

kulaklık önerisi lütfen

500 600 lira bütçeyer f/p bir oyuncu kulaklığı önerisi olan var mı
  7. Y

F/P oyuncu kulaklık önerisi

500-600 arası bir bütçem var bu fiyata güzel bir kulaklık önerisi olan var mıdır?
  8. Y

sürekli mavi ekran alıyorum ve görüntü arada kırılıyor ne yapmalıyım

birdenbire meydana geldi acaba belleğimde veya ekran kartımda bir sorun mu var ya da virüs mü girdi emin olamıyorum bir bakabilir misiniz? minidump dosyamı da ekledim.
  9. Y

ram donanım sorunu.direkt çöpe mi atayım

merhahalar.benim 1 tane 8gb lık ramim var son zamanlarda cok kez mavi ekran hatası almaya başlamıştım bir sürü yöntem denedim olmadı en son bellek tanılama aracına girdiğim zaman donanım sorunları algılandı yazdı.Rami direkt değiştirmeli miyim yoksa kurtarmanın bir yolu var mı acaba
  10. Y

pc ye sürekli farklı mavi ekran hataları geliyor

denedim fakat hala mavi ekran hatası alıyorum ne yapmam gerek
  11. Y

1711811075 bu yazı çıktı sonrasında tekrar başlata basınca tekrardan mavi ekran verdi
  12. Y

peki çok teşekkür ederim
  13. Y

nereden bakıcam ona
  14. Y

büyük ihtimal crack oyun indirirken virüs girdiğini düşünüyorum bilgisayarı açtıktan sonra rastgele zamanlarda mavi ekran hatasi alıyorum ve bu mavi ekran hataları sürekli değişiyor farklı farklı kodlar alıyorum lütfen yardım edin. işlemci:intel i3 10100f ekran kartı:nvidia gtx 1650 anakart:msı...
Geri