Arama sonuçları: *

1. F

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

B650 TOMAHAWK umarım güzel bi indirime girer,uzun zamandır almayı düşünüyorum yeni toplayacagım kasada kullanmak için.
  2. F

bende bi kasa toplamaya çalışıyorum,işime yarar bişeyler çıkarsa alayım diyorum.dün uyuyamadım,aşırı uykum var ama aradıgım bişey gelirde görmezsem diyede bekliyorum bakalım :) özellikle dediginiz gibi ram bekliyorum ama bakalım....
  3. F

Corsair oyuncu koltuğu sepette 9000 tl

başka sebeplerini bilmem ama bizzat gördügüm şu ; herkesin vücudu farklı,zevki farklı.yıllar önce bi oyuncu koltugu alayım dedim,netden araştırdım işte neler neler önerdiler.sonra içime sinmedi,aylarca çıkıp kendim denedim her çıkmaya 3er 5er koltuk.bu sırada bana örenilenleri aradım öncelikle...
  4. F

buna ben de baktım ama çok fazla olumsuz yorum,görüş okudum.
  5. F

son 6 ayın en düşük fiyatı! 4090

hazır 4090 konusu bulmuşken sorayım :) bi kasa toplamaya çalışıyorum,4090 alıcam ama bi sürü modeli var konudada görüldügü üzre.Windforce almam,arkadaş çevremde kullananlarda gördüm ve hoşuma gitmedi bu marka açıkcası. tuf alayım dedim ama coil whine dedikleri muhabbet bundada varmış.tüm 4090...
  6. F

❌İndirim Bitti! Proline Ince Tane Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt x 4 Adet 335TL

bizde bundan kullanıyoruz,alayım dedim ama 950 tl yazıyor.bitti sanırım indirimi.
  7. F

🔥İndirim Gigabyte RTX 4090 Windforce V2 75.000₺

bi kasa toplamaya çalışıyorum ve ekran kartı olarakta 4090 alma niyetim var ama bi sürü çeşidi varmış,hangisini alacagımı şaşırdım açıkcası :) geçen cuma 4090 ın tuf olan modeli incehesapta 70k ya düştü,son anda gördüm ve dedim buna alayım gitsin ama kart hata verip durdu,alamadım bi...
Geri