Arama sonuçları: *

1. Ö

Monitör kırıldı yardım

Ürünü hepsi burada üzerinden almıştım 18 haziran 2024 tarihinde garantisinin oşup olmadığını nerden komtrol edebilirim ve garanti kapsamına girermi ki
  2. Ö

Monitör kırıldı yardım

Satsam kaça satabilirim
  3. Ö

Monitör kırıldı yardım

Peki satmaya çalışsam kaça satabilirim
  4. Ö

Monitör kırıldı yardım

Bu şekilde kırıldı fast ips full hd 144hz 24 inç tamir masrafı ne kadar tutar yada ekran bi şekilde tamir edile bilirmi
  5. Ö

Video konusunda hangisi daha başarılı ?

Video kınusnda sizce vivo x200 pro mu yoksa Sony 1 mark v mi evet aralarında yıl ve işlenci farkı car x200 pronun sensörü daha büyük ve fotoraf açısından inanılmaz güzel ama video konusunda aşırı başarılı değil sony 1 mark v teknik olarak bionz x ile öne geçiyor gibi ve sony nin profosyonel...
  6. Ö

Samsung s20fe root atılmıyor

S20 fe sd865 versiyonu hali hazırda custom rom var üzerine magisk root atmayı denedim ama twrp bölümünde dosyaların isimleri random ve içleri boş kısacası yüklüyemiyorum yardımcı olabilecek varmı ?
  7. Ö

Ptm7950 nin böyle olması normal mi

Arkadaşlar ali exsoressten ptm7950 aldım stress test felan yaptım da bole olmuş normal mi
  8. Ö

Hangi monitörü almalı

arkadaşım monitör alacakmış bu 2 sinden hangisini alsın sizce https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-oyuncu-monitoru-1232963067/detay...
  9. Ö

İnstegram hesabımı nasıl geri alabilirim

Hesabımda kimlik doğrulama uygulaması tanımlıydı duo mobile ama telefonum bozuldu her şeye erişimimi laybettim hesap hakkındaki her şeyi biliyorum ama bir türlü duo mobildeki güvenlik koduna erişim sağlıyamıyorum bunu bi şekilde bay pass edebilrimiyim yedek kodlarda önceki telde google drivde da...
  10. Ö

Kulaklığımdan bilmediğim bir ses geldi

nasıl ayrıntılı bi virüs taraması yapabilirim
  11. Ö

pc de virüs rat olma ihtimali varmı çünkü oyuna girdikten 5 dakika sonra oldu kulaklıktan geldi kesinlikle eminim
  12. Ö

dyıng light 2 oynarken bi anda başka bi ses fark ettim oyunu durdurdum biri pc basında bir şeyler yapıyor gibib bir ses geldi sonra arkadan bi kadın sesi sonra erkek sesi ne dedikleini anlayamadım sonra sesle kesildi
  13. Ö

ACİL! 1 yıl kadar önce yenilediğim macun yok olmuş

Kargo ücreti nası anlamadım bi 0 tl yazıyor birinde 161 birinde 661 171 tl lik ürün kargoyla beraber 780 tl oluyor nerdeyse
  14. Ö

Bu arada bu linke baktımda güvenilir mi? ve kargo ücretini sonra öde felan diyor tam olarak ne anlama geliyor
  15. Ö

Peki ekran kartınada almalımıyım gerek varmı yada işlemcim benim R5 5600H çok şuan stress testi yapıyorum 10 dk oldu ortalama 50w hüç tüketiyor 93 derece ne kadar faydası olur
  16. Ö

O zamanda fazla ısınmaz mı
  17. Ö

Bu nedir tam olarak anlayamadım
  18. Ö

Arkadaşlar bu şekilde thermal grizzly markasıyla yenilemiştim macun sanki uçup gitmiş acaba macunmu çakma acil yardım edin 1738919131 Böyle şu an
  19. Ö

Laptop bosta cpu 70 derece

ideapad Gaming 3-15ACH6 Laptop - Type 82K2 var sadece epic gameste oyın indiriyorum ona rağmen 70 altına inmiyor fanlarda deli gibi dönüyor termal bakımı yapılalaı çok olmuyor thermal grizzly ile yapmıştım aynı şekilde daha 2 hün önce ssd di takmam için içini açtım tertemizdi neden olabilir?
  20. Ö

Telefonum açılmıyor yardım

çok saçma bir şekilde az önce kontrol ettim cihazı ve bi anda açılmış yorumunuzdan hayır geldi galiba
Geri