Arama sonuçları: *

1. D

2000 liraya mekanik klavye önerisi

max bütçem 2000 lira mekanik klavye arıyorum boyutu tkl olursa güzel olur hem kablo ile hem de kablosuz kullanma olması lazım çünkü hem laptop hem de masaüstü bilgisayarımda kullanacam
  2. D

1500 TL mouse önerisi

Max 1500 liraya kablosuz bir mouse arıyorum boyut olarak büyük olsa güzle olur
  3. D

MSI katana 15 aldım sizce nasıl?

Herkese merhaba MSI KATANA 15 aldım Kasım indirimlerinde 65k ya çok iyi özellikte bir şey aldım sizce msi alarak iyi mi yaptım yoksa başka marka mı alsaydım kafam karıştı sizce ne yapmalıyım? Bilgisayar özellikleri; Ekran Boyutu: 15.6 İnç 2560 x 1440 Piksel. İşlemci Modeli: Intel Core...
  4. D

Bilgisayar mühendislik ve programcılık için Laptop önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar bu yıl üniversiteye başladım bilgisayar programcılığı 1. sınıfım. Kendime bir bilgisayar almak istiyorum nasıl bir bilgisayar almam gerekiyor, oyun bilgisayarı alsam olur mu yoksa ultrabook mu almalıyım? (ilerleyen yıllarda hem oyun hemde yazılım tarafıyla ilgilenecem)...
  5. D

Çözüldü✓ Pc farklı model ram takmak

bilgisayar masaüstü model acer n50-620 modeli anakart acer ait modeli yok ram de bu
  6. D

Çözüldü✓ Pc farklı model ram takmak

başlıkta da yazdığı ram yükselmesi yapacağım ama şöyle bir sorun var bilgisayarımda micron technology 16gb 1600mhz ddr4 ram ve bu ram'in aynısından yok satışı yok direkt bunun yerine farklı model ve mhz farkı olan bir ram taksam bir sorun yaratır mı? (şöyle bir şeyde var 1600mhz değerinde ddr4...
  7. D

Bilgisayarı verimli kullanma

100 olmaması gerekiyor normla değil, bazı arkadaşalarım var ekran kartı benimkinden düşük benimle aynı fps alıyorlar
  8. D

fps düşüyor mesela gta 5 normla ayarlarda 100 fps veriyor, fortnite max 100 fps veriyor daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum yani sistemimin özellikleride kötü değil ama böyle olması tuhaf
  9. D

Bios güncelleme yapacağım

Herkese merhaba arkaşlar başlıktanda göründüğü üzere bios'umu güncelleyeceğim, en son 2021 de bir güncellem olmuş bios üzerinde ve şuanda şöyel bir fotograf var hangisi indirmem gerekli bilgisi olan var mı acaba?
  10. D

Herkese merhaba öncellikle pc oyun oynarken son zamanlarda olmaması gereken şeyler oluyor parçalarımı tam verimli kullanamdığımı hissediyorum bunu nasıl düzelte bilirim acaba (aldığımdan beri hiç bir ayar yapmadım bilgisayara) pc özellikleri; İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11700F @...
  11. D

Rampage Kulaklık önerisi

knk max bütce 1000 lira bir tık üzerine çıkamam 1718192455 niye ne alaka
  12. D

Rampage Kulaklık önerisi

Rampage kulaklık almayı düşünyorum acaba önereceğniz bir model var mı?
  13. D

Oyuncu kulaklığı alacam

Merhaba arkadaşlar bilgisayar oyunları için bir kulaklık almak istiyorum bütçem max. 1000 lira bu f/p kulalık önerir misiniz?
  14. D

Çözüldü✓ Telefonum Açılmıyor lütfen yardım edin

Hocam her dediğinizi denedim ama şu anda hiçbir şekilde etki yok yani şarj aletlerini de sorun yok hiçbir şekilde şarj aletleri de ısınmıyor ama sabah ekran geliyordu şimdi ekran bile gelmiyor artık BIOS hiçbir şekilde açılmıyor
  15. D

evt türkiye cihazı daha önce root veya rom atmadım
  16. D

yok telefonu düşürmedim zaten çok kullanmıyorum sadece aramalar için birde arkadaşlarla konuşmak için kullanıyorum aseton olayınıda denerim şimdi 1712052818 aşırı bir sicaklık sorunu yok deminde dediğim gibi çok kullanmıyorum
  17. D

knk hepsini yaptım ama nafile 1712052099 valla bilmiyorum 12 saatir böyle telefon açılmıyor
  18. D

Arkadaşlar selamlar Elimde redmi note 9 pro telefon ve şuanda açılmıyor şarjını sıfıra kadar kullandım ve şarja taktım ama şarj almadı daha sonra biraz bekledim ve açmayı denedim Xiaomi logosu ve pil logosu geldi ama telefon açılmadı bu işlemi bir çok kez yaptım ama olmadı telefonun biosuna...
Geri