Arama sonuçları: *

1. E

Türk Telekom'da fiber ne zaman aktif olur?

Çok teşekkür ederim :)
  2. E

Test yapılan router: Asus RT-BE92U Test yapılan cihazın wifi kartı: Intel® Wi-Fi 6E AX211 Test yapılan bant: 6 Ghz Bufferbloat test sonucu: Speedtest sonucu: Ookla CMD test sonucu: 1755684998 Haklısınız :)
  3. E

Fiber kablo gibi duruyor hocam renkleri farklı olabiliyor fiber kablonun. Elektrikçiyle anlaşıp içeri çektirmeniz gerek kabloyu 1755637755 Bize 31 Mayıs 2025 tarihinde fiber kabloyu daireye çektiler 31 Temmuz 2025 tarihinde fiber kutuyu taktılar. 18 Ağustosta da fiber altyapımız satışa açıldı.
  4. E

Arkadaşlar fiber kurulumu oldu. Allah herkese nasip etsin :)
  5. E

o7 Allah yardımcın olsun ama şunu diyim Türk Telekom ADSL olan yerlere fiberi daha öncelikli getiriyor en azından başvurun belki sizde kavuşursunuz ben 1 yıldan fazla uğraştım fiber için ama Türk Telekom bu tabi sağı solu belli olmaz
  6. E

ADSL mi ? :/
  7. E

Çok teşekkür ederim :) İnşallah siz de tez zamanda kavuşursunuz fibere
  8. E

Durum güncellemesi: Arkadaşlar fiber altyapımız bugün aktif oldu ve başvuru yaptık yarın kurulum ekibi gelecek.
  9. E

Exvega Andromeda 2025 alınır mı ?

Hocam Hawk neden daha iyi hawkıda gördüm ama çok sıkıntı yaşayanda okudum teşekkür ederim cevabınız için
  10. E

Exvega Andromeda 2025 alınır mı ?

https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-exvega-andromeda-2025-masajli-fiyati,893260718.html Arkadaşlar sizce alınır mı nasıldır bu fiyat civarlarında daha iyisi var mı ?
  11. E

Tamamdır hocam teşekkür ederim :)
  12. E

Hocam bize gelen ve o kutuyu takan ekip önümüzdeki pazartesiye kadar fibere kavuşursunuz dedi ama bana biraz inandırıcı gelmemişti bu yüzden sordum 2 ila 3 ay biraz canımı sıktı
  13. E

Hocam niye o kadar uzun sürsünki sonuçta altyapı ile ilgili bir işlem kalmadı sadece sistemlerine fiber olarak geçirecekler
  14. E

İyi günler arkadaşlar. 31 Temmuz tarihinde nihayet fiber kutusunun takılması ile birlikte binamdaki fiber dönüşümü komple bitti. Altyapımın Türk Telekomun sitesinde "Fiber" olarak gözükmesi kaldı. Türk Telekom birçok ISS'in sitesinde bizim bulunduğumuz bina kutu takılmadan önce fiber olarak...
  15. E

Fiber kutusu takılmadı fakat fiber altyapı var diyor

Yazın hocam twitterdan gerçekten işe yarıyor
  16. E

Hocam size direk tarih tarih veriyim. 7 Mayıs 2025 tarihinde binamıza taşeron firma ana fiber kabloyu çektiler ondan sonra 31 Mayıs 2025 te ise binalara küçük beyaz fiber kabloları çektiler ondan sonra taa bugün yani 31 Temmuz 2025 tarihinde fiber kutusunu taktılar birkaç güne de aktif olacağını...
  17. E

Arkadaşlar az önce binamıza fiber kutusunu taktılar :)
  18. E

Office Ev 2024 lisansı kaldırıldıktan sonra başka bir cihazda kullanılabilir mi?

Hocam anahtarı iade etmek istemiyorum anahtarı kaydettiğim laptobu iade edeceğim yeni laptopta çakışma olur mu sıfırladım o iade edilecek laptobu ama officei microsoftu arayamadığım için kaldıramadım
  19. E

Office Ev 2024 lisansı kaldırıldıktan sonra başka bir cihazda kullanılabilir mi?

Faturası var retail nasıl oluyor şimdi hesaptan çıkınca iade edeceğim laptoptan onla bağlantısı gidiyo mu yoksa müşteri hizmetlerimi çıkaracak ve bunun için iade edilecek laptobun yanımda olması bir gereklilik mi 1753547241 Microsoftu bugün arayamadım hocam mesai saati dışı diyor
  20. E

Çakışma olmaz mı hocam iade edicemde her şeyi sıfırlıyorum bir sorun olur mu
Geri