Arama sonuçları: *

• Users: hedoc
  • Order by date
  1. H

Yardım MONİTÖRÜM 280HZ CS2 DE

fark etmedim ortalama 250 500 arası alıyorum
  2. H

hocam berkin ekranı çok iyi nasıl aynısını yapabilirim oyun akıyor resmen bende 350 400 fps var ama böyle akmıyor oyun ne ile alakalı
  3. H

hocam birde input lag ne oluyor yani açtıgım zaman input lag mı oluyor cs2 de
  4. H

hocam açmamak daha mı iyi pek anlamıyorum
  5. H

hocam akıcılık için açmak mı açmamak mı daha iyi rakibi erken görme gibi durumlar varmı sizce
  6. H

hocam 250 500 arasında fps alıyorum sence açmalımıyım
  7. H

hocam v sync ne işe yarıyor tam olarak yani oyunda fps 280 nin altına duserse sorun yaratır mı
  8. H

arkadaslar asus vg259qm 280hz monitör kullanıyorum rx6700xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci sizce cs2 de adaptive-sync açılmalı mı ve monitör 280hz oc sizce 240hz demi kullansam 280hz mi yardımcı olur musunuz
  9. H

Yardım CS2 BOZUK GÖRÜNTÜ SORUNU

hocam kapalıymış o 1742677981 hocam sorun sürücüyle alakalı eski sürüme dönebilirsem düzelecek
  10. H

hocam pc yi formatladım yine düzelmedi sorun her şey kapalı sorun amd sürümünde eski sürüme dönebiliyor muyuz
  11. H

arkadaslar cs2 de özel çözünürlük yapıyorum 1280x960 oyuna girince çizgi çizgi oluyor bozuk ekran görüntüsü gibi sürekli ekran dalgalanıyor amd ekran kartı kullanıyorum önceden böyle degildi sanırım sürüm ile alakalı nasıl düzeltebilirim bu sorunu
  12. H

Yardım Klavye önerisi hangisi daha

tsk hocam razer alacagım kulaklıksız kullanıyorum genelde klavyeyi ses rahatsız eder
  13. H

hocam switch ile membran arasındaki fark nedir sesiz switch klavyeler yok mu mekanik klavyeler
  14. H

hocam peki bu asus nasıl 1350TL ye geliyor indirim ile razer mı asus mu sizce ikiside aynı fiyat...
  15. H

hocam gameboster alınır mı sizce aradaki fiyat farkına deger mi razer ile
  16. H

hocam sart degil sesiz olması lazım sadece
  17. H

360hz monitör 9999 TL

bu monitör nasıl alınır mı https://www.hepsiburada.com/asus-vg259qm-24-5-280hz-1ms-hdmi-display-gsync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000TIXXQ?magaza=MEL%C4%B0ENTE&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.7.6
  18. H

arkadaslar bu 2 klavyeden hangisi daha iyi aradaki fiyat farkına deger mi sizce yardımcı olur musunuz RAZER 1340TL ye geliyor GAMEBOSTER 740TL ye geliyor sizce hangisi daha mantıklı...
  19. H

MONİTÖR ÖNERİSİ TAVSİYE

tmm knk saol
  20. H

MONİTÖR ÖNERİSİ TAVSİYE

HOCAM 1MS İLE 0.5MS ARASINDA FARK VAR MI VALO GİBİ OYUNLARDA
Geri