Arama sonuçları: *

1. Ll3G1OnN

Monitör önerisi lazım

hocam şimdi 27 inç büyük monitör falan dersen okey bir değer ama üstü olsun dersen 28 30 inç falan o zaman fiyatlar tuzlanıyor yani kısaca parasına değmiyor 30 32 inç led monitör oled parasına satılıyor kısaca bu yüğzden 27 inç okey daha üstü sıkıntı hem bu kadar para vermişken oled almanı...
  2. Ll3G1OnN

Bu mouse alınır mı ?

hocam alakası sensörü iyi bir model değil hız-48 hızlanması-10g olarak belirtilmiş m210 da bu 300-35 şeklinde o yüzden zaten almak istememden değil alacaklara rehber olması açısından açıyorum bu konuyu yani ihtiyacım yok şu anda sadece bu fiyata adam akıllı mouse yok ve böyle özelliklere sahip...
  3. Ll3G1OnN

Bu mouse alınır mı ?

bende dedim herhalde uygun bir şey söyleyecek allah aşkına benim attığım ne kadar senin attığın ne kadar bir bak ona göre at zaten o kadar parası olan insan buna mı bakar hem alacak kişilere rehber olsun diye açtım bu konuyu insanlar görsün ona göre alsın diye senin attığın şeye bak göz var...
  4. Ll3G1OnN

Bu mouse alınır mı ?

link atar mısın 1773743135 yok asus modelini karşılaştırma olarak attım baktığında özellikleri aynı tıklama ömrü dışında 2 dürüm parasına mouse o yüzden foruma sordum 1773743318 zaten driver pek gerekli bir şey değil özel makrolar falan atamayacaksan veya sıralı renkler falan ayarlamayacaksan...
  5. Ll3G1OnN

Bu mouse alınır mı ?

yani aşağı yukarı akranı bu fiyatlarda https://www.epey.com/klavye-mouse/asus-tuf-gaming-m3-gen-ii.html
  6. Ll3G1OnN

Bu mouse alınır mı ?

1 aya yakındır bu fiyat da bende her zamanki gibi kısa süreli indirime girip fiyat yükseltilir sanıyordum ama o tarz satışlar genelde bir hafta sürüyor bunun bu kadar süredir fiyatının değişmemesinin sebebi kronik bir sorunu mu var diye baktım öyle geri dönüş de yok sizin bir bilginiz vesaire...
  7. Ll3G1OnN

4000-6000 arası ucuz F/p 2. monitör önerisi

onun yerine gigabyte daha iyi onu sadece marka olarak bilindğinden dolayı atmıştım gigabyte g25f2 modelindede var o pivot özellikleri onun yarı sına hz i de ondan iyi panel renk kaliteside o yüzden onun yerine gigabyte modelini alabilirsin öneri sıralaması yaparsam panele renklere göre bu olur...
  8. Ll3G1OnN

ilk öneri olarak lenovo r24s güzel ama renk olarak o kadar tatmin edeceğini düşünmüyorum orijinalinde 6bit olmasından dolayı bunun yerine bu ilk önerim https://www.incehesap.com/msi-mag-244f-23-8-1920x1080-fhd-rapid-ips-flat-200hz-0-5ms-free-sync-gaming-monitor-fiyati-81293/ birde bu var bu da...
  9. Ll3G1OnN

aktif olarak kullandığınız monitör mu lenovo r24s yoksa aklınızda bulunan mı ve ne tarzda arıyorsunuz genelde ne için kullanıcaksınız eğer genel kullanım içinse zaten hiç 6k vermeye gerek ana monitörünüz iyi ise 100hz herhangi bir monitör okey olur sizin için tam olarak ne için kullanıcaksınız
  10. Ll3G1OnN

10k civarı ekran kartı önerisi

hangi modeli sapphire pulse veya basic xfx rx6600 ise alma en az asus veya gigabyte 3 fanlı modelini bu fiyatlara bulabilirsen al bu fiyat bile fazla ama artık piyasa bu 7/24 araştırsanda aşşağı yukarı bu fiyatlar çıkıyor yeni ilanlarda da neyse bulabilirsen asus veya gigabyte modelini al çünkü...
  11. Ll3G1OnN

Yardım R5 3600 oyunda 80 derecelerde normal mi

yok hocam mx 6 kutusunun üzerinde 6 senelik ibareli bir bilgi vardı oradan hatırlayıp yazdım hem 3 ayda bir değişmesi gereken bir macun almam ne uğraşıcam 3 ayda bir yansın cayır cayır 1 senede bir 2 senede bir okey durmadan ne 3 ay 3 ay 3 ay macun mu değişir en dandik macunlar bile en az 6 ay...
  12. Ll3G1OnN

En sonki tam sürüm 2023 de çıkmış o zaman en sonki betayı kurayım bakam en fazla ne olacak
  13. Ll3G1OnN

peki hocam benim bios sürümüm şuan beta sürümde tam sürüm değil yani daha yeni sürümlerde var ama onlarda beta sürüm hepsi şimdi ben en güncel sürümünü mü yükliyeyim yoksa en sonki tam sürmünü mü 1772706026 2023 de çıkmış en sonki tam sürüm en günceli beta da 2025 sonunda çıkmış
  14. Ll3G1OnN

hocam 6 yıl garanti veriyor mx6 tek sürmede hadi ısı değerleri kötü olsa cayır cayır ısınsa işlemci ortamı kötü olsa bunlara rağmen en az 2 sene rahat kullanmam lazım zaten belirttiğim gibi bundan önceki macunum zalman stc-08 onda 2 seneye yakın süre dayandı sonra değiştirdim ve bitti...
  15. Ll3G1OnN

valla bilmiyorum artık sen bile o işlemcide sorun yaşıyorsan benim bu işlemcide ne yapmam lazım kafa kalmadı ekran kartı da çok ısınan bir model belki o yüzden oda etki yapıyordur emin değilim ben bi bakayım şu biosa geri dönüş yaparım
  16. Ll3G1OnN

hocam anakrtım msi a320m a pro modeli bu modelde undervolt yapabilir miyim
  17. Ll3G1OnN

benim sıkıntım neden bu kadar sıcak mx6 sürülü daha 1 sene olmadı 4 bakırlı soğutucu var nasıl 5 derece oynayabilir oyunda ya galibe stock soğutucu da 4ghz sabitken o ısıları alıyordum şimdi 4.2ghz alabiliyorum buna rağmen 5 derece oynadıysa tamam ama yoksa neden bu kadar az fark oldu önceden...
  18. Ll3G1OnN

Msı 244f mi gigabyte g25f2 mi almalıyım?

renk kalitesi bakımından msi daha iyi gözüküyor kağıt üzerinde ama arkadaşın dedikleri doğru ise bence de tercih edilmemeli benim önerim hz bakımından daha cazip olduğu için Gigabyte G25F2A modeli https://www.amazon.com.tr/dp/B0FXV6517P?m=A2EDDU8L7Q7TE7&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  19. Ll3G1OnN

Topladığım Sistemde Değişiklik Önerisi

tam modüller olarak bu var eğer daha uygun bir şey arıyorsan bilemem 850watt için gayet yeterli kağıt üzerinde gerekli olan güvenlik sertifikaları mevcut https://www.incehesap.com/cougar-gex850-full-moduler-power-supply-fiyati-57338/
  20. Ll3G1OnN

Topladığım Sistemde Değişiklik Önerisi

işlemci olarak 7800x3d daha iyi olur ama hangisi daha uyguna gelirse onu alın para önemli bu devirde 5-10fps daha fazla veriyor diye fazladan para bayılmayın ikiside sonuçta sizi üzmeyecek parasının hakkını verecek işlemciler psu olarak bunu öneririm gerekli olan tüm sertifikalara sahip...
Geri