Arama sonuçları: *

1. P

Öneri Bütçem kalmadığı için bu monitörü düşünüyorum sizce alınır mı

Bende oled düşünüyorum ilerde ama en az 1 sene sonra o yüzden bunu alırsam ilerde dikey ekran olarak kullanırım diye düşündüm
  2. P

32 inç ıpslerde en ucuz samsung g5 oda 11k :(
  3. P

Merhabalar yeni bir sistem topluyorum ve ağırlığı kasaya verdiğimden dolayı monitöre pek bütçem kalmadı editle uğraştığım için 32 inç altına düşmek istemiyorum, yıllardır va panel 32 inç monitör kullandığım içinde alışığım baya ürünlere bakarken şu ürün dikkatimi çekti...
  4. P

Sistem toplama bilgim sıfır yardıma ihtiyacım var

Evet orada da adata yazıyor biten güveni toplamak çok zor 😁
  5. P

1 haftadır tier list açık hep 😆
  6. P

Bakalım hocam kalırsa bunu alacağım 1767385958 Tamamdır hocam teşekkürler bende baya araştırıp karar vermiştim
  7. P

Yanmaz patlamaz psu ise takipteyim hocam 6 ocağa kadar vaktim var kalan parçalar için 1767384074 3 4 yıl değiştiremem zaten hocam o zaman 7090 falan çıkar sanırım 😄
  8. P

Şu an 32gb 16.900 twinmos 6000mhz 2x16 twinmos 16.800 1767383887 Öyle yapacağım hocam xpg kyber gold kafama yattı 1767383918 Zaten psudan beklentim yanmasın patlamasın çalıştırsın yeter oc yapmam
  9. P

Hocam psu konusundaki fikriniz nedir psuda f/p kaçmamın nedeni 32 ram takabilmek
  10. P

Teşekkürler xpg kyber gold 80 iyi midir redditte bomba psu uzmanı bir arkadaş önermişti 1767383453 Büyük ihtimalle 16 başlar dediğiniz gibi sonra 32 yaparım
  11. P

Anladım hocam teşekkürler darboğaz ya da yetersizlik yapmaz değil mi önceliğim oyun oynamak değil video editlemek çünkü oyunda oynuyorum tabi 1767383135 Ayrıca 750w psu yetersiz mi kalır çünkü diğer arkadaş 850w model önermişti
  12. P

Hocam mersinde ikinci elde pek seçenek yok maalesef güvenli ödemede kimse tercih etmiyor, ikinci el imkanım kısıtla ve kredi kartıyla alacağım birde sıfır olsun lafam rahat olsun istiyorum uzun bir süre kullanacağım ve gerçekten gerektiğinde yükseltme yapacağım o yüzden ikinci el almak istemedim...
  13. P

Hocam aldığım sıra en ucuz 3 fanlı model oydu Sistemi kurmadığım için herhangi bir şey diyemeyeceğim ama araştırdığım kadarıyla sorun çıkaran bir model değilmiş
  14. P

Geçtiğimiz pazar sipariş verdim, psu tier listte b- almış o yüzden tercih ettim 750w mu az kalır yoksa markadan dolayı mı ? siz hangi anakart ve psu önerirsiniz 1767382421 Hocam aynı anakartın beyaz versiyonu var benim konuda bahsettiğim anakartla arasındaki farkı biliyorsanız yazabilir misiniz...
  15. P

Topladığım 5070 sistem değerlendirme

Hocam bende aynı marka ekran kartı ve işlemci aldım sistemi topladın mı
  16. P

Hangisi kötü hocam 1767382016 Benim yazdıklarımla 65k tutuyor ortalama kasayla beraber hocam o yüzden işlemci ve ekran kartı dışındakiler için destek istedim aslında önerilen modelleri alabilmek için 10k fazla yazdım
  17. P

Merhabalar 75k bütçeyle sistem topluyorum kafamda ekran kartı ve işlemciye karar verdim ve satın aldım Ekran kartı : pny 5070 İşlemci : 9700x Bu ikisi 43k tuttu Bu iki bileşeni satın aldım şimdi almayı düşündüğüm şeyleri yazacağım ve bunlara göre önerilerde bulunursanız sevinirim. Anakart...
  18. P

Bilgisayar 3 4 sefer sonra açılıyor (yardım)

Merhabalar, Sorunum oldukça karmaşık o yüzden en başından almak istiyorum. Sistemi w11'e yükselttim hantal çalıştığını hissettiğim için formatla w10'a döndüm Sonra oyunlarda ekran kartı çöktü hatası almaya başladım. Spiderman 2 oyununda ne bir fps drop ne bir fps düşüklüğü yaşamıyor olmama...
  19. P

Yardım Afmf2 yerine hala afmf 1 var

Teşekkür ederim hocam :)
  20. P

Yardım Afmf2 yerine hala afmf 1 var

Arkadaşlar hayırlı günler, afmf2 yi denemek istedim ama oyun ayarlarına girdiğimde sadece afmf1 var 2 yok güncellemeyi yaptım hatta tekrar tekrar 24.7.1 güncellemesini indirdim ama değişen bir şey yok yinede ekran kartım 6900XT
Geri