Arama sonuçları: *

1. H

dvi to displayport ve vga to displayport mu daha iyi yoksa aynımı

merhaba arkadaşlar asus monitörümde vga ve dvi girişler var ekran kartım displayport girişi var hangi dönüştürücü daha iyi gider yoksa fark olmaz mı yardım ederseniz sevinirim
  2. H

rampage fury x hakkında görüşlerim

sağolun
  3. H

umarım teşekkür ederim
  4. H

Fury x geldi arkadaş ilk hissiyatı

yorumlarınız için çok teşşekkür ederim 1596799785 evet 1596799798 umarım hemen gelir 1596799855 teşşekkür ederim 1596799945 üzüldüm umarım stoğu yine gelir ve alırsınız
  5. H

kulaklık gelirsek tasarım olarak güzel kulaklık pedleri çok rahat ama kafa kısmı uzun süre kullanımda rahatsız eder mikrofon kalitesi güzeldi karşı net bi ses alıyor mikrofon takıp çıkması biraz zor wireless 15-20 metre arasına kadar iyi çalışıyor sonrası biraz cızırtı yapıyor kablosu uzun...
  6. H

tamamdır testleri yapıca niye yazıcam
  7. H

Arkadaşlar ürünü size iyi kötü özelliklerini tanımakla başlıcam İlk öne kulaklık rahat pedleri beya yumuşak kafa kısmı biraz sıktı mikrofon zor takılıp zor çıkıyor ama beya güzel esnek kutu tasarımı güzeldi ve iyi kargolanmış
  8. H

yeni power supply ses sorunu

corsair CV 650w. baktım coil whine mış nedense corsair psularda hep bu sorun var çok kişide gördüm
  9. H

yarım kaldı entere bastım 1596679366 ses attıcaktım bi ses var coil whine mı yoksa başka bişeymi emin değilim 1596679423
  10. H

merhaba arkadaşlar
  11. H

Qp deki sistem f/p olarak pahalı mı yoksa alınabilir mi?

https://www.incehesap.com/geforce-espor-pc-warrior-gaming-pc-fiyati-45562/ bence bu pc al hem 1660 super daha güçlü ve işlemcisi daha iyi ssd de sonradan m2 takabilirsin
  12. H

steam cüzdanındaki parayı karta atma yolu var mı

tamam öneriniz için teşekkürler
  13. H

steam cüzdanındaki parayı karta atma yolu var mı

merhaba arkadaşlar benim steamdeki paraları karta çekmek istiyorum da nasıl yapabilirim bazıları yapılabiliyormuş demişlerdi
  14. H

PSU fanı ne tarafa doğru olsa daha iyi

uygulacağım sağolun
  15. H

tamam teşekkürler
  16. H

yukarıda da delik var o olsa olur mu
  17. H

merhaba dostlarım psu fanı kasanın aşağısına bakıyordu biraz ses oluyordu bende yukarı doğru taktım ısınma veya başka bir şey olur mu? kasam COOLER MASTER MASTERBOX MB520
  18. H

Rampage Fury X alınır mı?

Ben satın aldım fiyatına göre iyi beğenmezsen geri iade yapılıyor diye demişlerdi bana
Top Bottom