Arama sonuçları: *

1. Z

❌İndirim Bitti! Hardline Whey 3 Matrix 2300 gr Çikolata Protein Tozu- 2744 TL 🔥

ulan 3 gün önce 3300e aldım çok iyi fiyat
  2. Z

Bilgisayarda 2 tane gpu gözüküyor ama apu işlemci yok

ekran kartı rtx 5070 işlemci ryzen 5 7600 neden 2 gpu gözüküyor bilen var mı
  3. Z

Çözüldü✓ Acil yardım lütfen!!

pc normal çalıyordu anakarta dokundum ve ekran gitti bilgisayarı prizden çektim ama ışıklar yanmayandevam etti bi 20 saniye sonra kapandı. Sonrasında tekrar bilgisyarı fişe takınca güç düğmesine basmadan fanlar dönüyor ve ışıklar yanıyor başlatınca dram hata ışığı yanıyor açılmıyor 1757017410...
  4. Z

Çözüldü✓ Acil yardım lütfen!!

Merhabalar pc çalılırken anakartta bi kablo düzeltcektim dokunurken ekran gitti daha sonra prizden çektim kasanın ışıklar yanmaya devam etti tekrar prize takınca pc açmama rahmen ışıklar yanıp fanlar dönüyor güce basınca dram ışığı yanıyor parça bozulmuş olabilir mi bi video gördüm statik elekt...
  5. Z

🔥İndirim BitFenix 700 W 80+ Bronze Power Supply [1700 TL] Gaming Gecesinden daha düşük!

bunu paylaşmıştı ne kadar doğru bilmem ama birçok kez elektrik kesintisi yaşadım sorun olmadı
  6. Z

🔥İndirim BitFenix 700 W 80+ Bronze Power Supply [1700 TL] Gaming Gecesinden daha düşük!

850w versiyonunu 5070li sistemde kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı pc hocası bi hazır sistem videosunda detaylı bahsediyordu elektrik kesintilerine karşı birçok korumada içeriyor bütçe az ise alınabilir ve bitfenix müşteri hizmetleri aşırı iyi bi sıkıntı çıktımı ilgeleniyorlar
  7. Z

Sistem toplama öneri

[H3 id='bu+sistem+paralarn+satn+aldm+daha+ucuza+toplardm+ama+full+beyaz+sistem+toplamak+istiyordum+sizce+bu+rnler+iyi+mi+hala+dnyorum+bilmediim+kt+durumlar+varsa+iade+edebilirim']bu sistem parçalarını satın aldım daha ucuza toplardım ama full beyaz sistem toplamak istiyordum sizce bu ürünler...
  8. Z

Zio fiyat politikası saçmalığı

merhabalar oyuncu koltuğu araştıyordum zio venom modelini beğendim kampanyalı ürünü almayı düşüyordum ama sonradan farkettimki kampanya ayağı bizi kazıklıyorlamış kendim aynı özelliklerle normal ekleyince 8900 tl ye geliyor ve 2000 tllik ücretsiz ön arka logo ve yastığa isim yazdırma oluyor yani...
  9. Z

Oyuncu koltuğu önerisi 9-11k arası

merhaba arkadaşlar 3 koltuk arasında kaldım. Sizce hangisi en iyisidir ya da başka öneriniz var mı? Exvega Andromeda. Hawk futere. Zio Fabric premium kumaş.
  10. Z

dvi to displayport ve vga to displayport mu daha iyi yoksa aynımı

merhaba arkadaşlar asus monitörümde vga ve dvi girişler var ekran kartım displayport girişi var hangi dönüştürücü daha iyi gider yoksa fark olmaz mı yardım ederseniz sevinirim
  11. Z

rampage fury x hakkında görüşlerim

sağolun
  12. Z

umarım teşekkür ederim
  13. Z

Fury x geldi arkadaş ilk hissiyatı

yorumlarınız için çok teşşekkür ederim 1596799785 evet 1596799798 umarım hemen gelir 1596799855 teşşekkür ederim 1596799945 üzüldüm umarım stoğu yine gelir ve alırsınız
  14. Z

kulaklık gelirsek tasarım olarak güzel kulaklık pedleri çok rahat ama kafa kısmı uzun süre kullanımda rahatsız eder mikrofon kalitesi güzeldi karşı net bi ses alıyor mikrofon takıp çıkması biraz zor wireless 15-20 metre arasına kadar iyi çalışıyor sonrası biraz cızırtı yapıyor kablosu uzun...
  15. Z

tamamdır testleri yapıca niye yazıcam
  16. Z

Arkadaşlar ürünü size iyi kötü özelliklerini tanımakla başlıcam İlk öne kulaklık rahat pedleri beya yumuşak kafa kısmı biraz sıktı mikrofon zor takılıp zor çıkıyor ama beya güzel esnek kutu tasarımı güzeldi ve iyi kargolanmış
  17. Z

yeni power supply ses sorunu

corsair CV 650w. baktım coil whine mış nedense corsair psularda hep bu sorun var çok kişide gördüm
  18. Z

yarım kaldı entere bastım 1596679366 ses attıcaktım bi ses var coil whine mı yoksa başka bişeymi emin değilim 1596679423
  19. Z

merhaba arkadaşlar
  20. Z

Qp deki sistem f/p olarak pahalı mı yoksa alınabilir mi?

https://www.incehesap.com/geforce-espor-pc-warrior-gaming-pc-fiyati-45562/ bence bu pc al hem 1660 super daha güçlü ve işlemcisi daha iyi ssd de sonradan m2 takabilirsin
Geri