Arama sonuçları: *

• Users: UCE5
  • Order by date
  1. U

İnternete bağlanabiliyorum ancak internet erişimi yok gözüküyor

Ama internet bağlantımda problem yok aktif olarak bağlanabiliyorum sadece internet yok yazıyor
  2. U

Evet tüm ışıklar tam ancak 2-3 gündür bu problemi yaşıyorum sebebini çözemedim
  3. U

Kulaklıktan ses geliyor ancak hoparlörden ses gelmiyor

Yazılımı 2-3 defa güncellemedim ancak sorunu hiç bir şekilde çözemedim garip bir durum
  4. U

Şu an internete bağlıyım ancak sağ altta fotoğrafta gösterdiğim gibi internet erişimi yok gözüküyor sebebi ne olabilir
  5. U

Ses düzey karıştırıcısını açtığımda hoparlör olarak görebiliyorum hatta bir müzik vs açtığımda yeşil çubuk yukarı aşağı oynuyor ancak hiç bir şekilde ses gelmiyor
  6. U

Herkese selam iyi bayramlar. Başlıktada belirttiğim gibi garip bir problemim var kulaklıktan ses geliyor ancak hoparlör seçeneğini seçtiğimde ses gelmiyor hoparlörüm sağlam %100 eminim sorunum ne olabilir
  7. U

Vatan bilgisayar Kulaklık iade

Evet mağazadan almıştım genede şansımı deneyeyim yarın
  8. U

Vatan bilgisayar Kulaklık iade

İyi akşamlar. bugün vatan bilgisayardan razer blackshark v2 pro kulaklık satın aldım ancak beklediğim performansı alamadım. Bu ürünü. İadesini gerçekleştirmek istesem acaba iade alırlar mı tecrübe eden birisi yardımcı olursa memnun olurum
  9. U

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Gaming için kablosuz kulaklık önerileri alabilirim ara sıra müzikte dinliyorum tercihen beyaz renkli
  10. U

7700xt montaj kablolama

Evet ama 2 çıkış var hocam
  11. U

7700xt montaj kablolama

Teşekkürler
  12. U

7700xt montaj kablolama

Selam herkese 7700 XT ekran kartımın montajını yapacağım PSU'dan ekran kartına 2 kablo mu çekmeliyim yoksa tek kablo işimi görecek midir?
  13. U

Msi mpg velox 100r kasa psu kapağı

Resimdeki görsel gibi psu kapağını açmak istiyorum nasıl açabilirim
  14. U

Çözüldü✓ Yeni aldığım anakartım daha önceden açılmış sanırım

bende hepsiburada üzerinden 0 anakart satın aldım bendede dış jelatin yoktu endişe edilecek bir şey yok hocam
  15. U

Thermalright Peerless Assassin VS Frost commander

Phantom spirit tavsiye ederim o işlemci için sıvı soğutma ihtiyacınız yok düzgün bir kule tipi soğutucu soğutmaya yetiyor
  16. U

Kasa rgb leri kısılıp yanıyor

Selam herkese. 0'dan kasa topladım ancak görüldüğü gibi kasanın RGB'leri kısılıp yanıyor sorun nerede olabilir? Kasa: MSI MPG velox100r white. https://drive.google.com/file/d/1eMtzWxjkClYXh4OQ9biCmgunF1_hD_yf/view?usp=drivesdk...
  17. U

Kasa fan çoğaltıcı yardım

Evet fanlar 4 pinli çoğaltıcı kablonun 1 girişi 4 kalan 2 taneside 3 pin hocam
  18. U

Bir tanesi 4 pin 2 tanesi 3 pin ancak 3 pin olanları taktığım zaman 2 pin yuvaya oturuyor genede çalışır mı hocam
  19. U

1731279734 kasa içerisinden çıkan bu çoklayıcıyı kullanmıyor muyum
  20. U

Hocam kasamda zaten bu var ve montajlı şekilde geliyor kasada 3 önde 1 arkada olmak üzere toplam 4 fan var ama anakartımda 3 adet system fan girişi var kalan 1 fanı nereye bağlayacağım
Geri