Arama sonuçları: *

• Users: PsrLo
  • Order by date
  1. P

Oyunda oynatabilecek Ofis ve Okul Bilgisayarı

Arkadaşıma Üniversite için laptoplazım az biraz oyunda oynatsın istiyor önerilerinizi bekliyorum (MAX 43K)
  2. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Kocaeli'deyim depo Kocaeli/Gebzede hadi orda yoktu İtanbul Tuzlada var depo, benim olay biraz şansızlık ama diğer yazdıklarımda dediğim gibi sadece normal şekilde gecikse yine alttan alabilirim ama habersizlik, iletişimsizlik kargonun kaybolması aşırı saçma bir olay
  3. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

olay kargo firması ile değil ama gerçekten rezil bir kargo heralde Elon Musk ile iletişime geçmek daha kolay olur sadece 1 kez ulaşmak için bile uğraştırdılar şikayet oluşturup geri arayın dedim (başta topu amazon kolay gelsine kolay gelsin amazona atıyordu) onu da yapmadılar mesela onu da...
  4. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Bugün yapılan arama ile zaten bende başlığı değiştirdim gerçekten arayıp özür dilemelerini ve durumdan haberdar etmelerini beklemiyordum ama benim için depo ve temsilci arasındaki iletişimsizlik ve ekspress sipariş süresi büyük bir rezillik çünkü hiçbir işe yaramıyor.
  5. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Memnuniyet konusunda artık katılıyorum, ürünü normalde dün tekrar alsam cuma günü geleceği yazıyordu fakat dedikleri gibi özür dileyip acil şekilde kargoya verildi başta inanmamıştım ama olsun, ve bu sabah dağıtıma çıktı. Beklemediğim şekilde arandım ve özür dileyip durumun takipçisi olduğunu...
  6. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

olay gecikmesi değil dediğim gibi üründen kimsenin haberi yok temsilci depoya soruyor depodan da haber yok, çıktı dendi çıkmamış kargo firmasıda bilmiyor nerde olduğunu olay habersizlik ve yanlış bilgi verilmesi, rezillik kısmıda aciliyeti vardı ve o yüzden prime aldım madem veremeyeceksin neden...
  7. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

biraz karışık anlatmışım gerçekten Problem ben aldığımda ürün 19'unda gelecek dendi gelmedi olabilir gecikme problem bu değil olay ürünün 19'unda takip kısmında KARGO'YA VERİLDİ şeklinde gözüküp DEPODAN BİLE çıkmaması bunuda KARGO FİRMASINDAN ÖĞRENİYORUM bunun üzrine ardığımda MÜŞTERİ...
  8. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

ben aldığımda 20 den fazla stok vardı bu sabah sonuncusu satıldı ve Amazonda kalmadı ben stok varken yeniden gönderim istedim umarım gelir yoksa parasında da değildim açıkçası, gidip başka bir ürünü elden alamaya üşendim okadar.
  9. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

ben arayarak iletişime geçtim ve hep özür dileyip sorunu çözmeye çalıştılar ancak onlarda bir şey yapamıyor 6 gün dolmadan 23'ünde doldu aradım özür dileyip tekrar gönderim yaptılar umarım artık 1 2 gün içerisinde gelir.
  10. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

bu seferde olmaz ise zaten iade isteyip başka satıcıdan alacağım ve farkın karşılanmasını isteyeceğim çünkü yapacaklarını söylediler. 1758670034 ürün eline ulaştı mı bari 8 gün sonunda?
  11. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

bu aralar ne yapsam sıkıntı oluyor problem bende mi bilemiyorum artık ajdawsadwad 1758669200 problem gecikmesi değil zaten ürün dopadan çıktı dediler ürün çıkmamış nerde diyorum kimsenin haberi yok, emanet aldığım monitörü de geri vermem gerek en başta deseler biz ordaki teslim süresini...
  12. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Tek iyi yanı beni arayın dediğinde anında aramaları Temsilciye bağlanmak için beklediğim en uzun süre 2dk he birde hiçbir şey yapamıyorlar bilgileri de olmuyor üründen ama aşırı kibar ve anlayışlı insanlar seçmişler.
  13. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

bu da rezillik değilse ne mesela bir ürünü 2 gün içersinde teslim edeceğiz diyip etmemek ürün hakkında nerde olduğunu öğrenmeye çalıştığında kimsenin bilgisinin olmamaısı, kargoya verildi olarak bilgi geçilip ürünün depodan çıkmaması, Müşteri Temsilcisinin dopaya bildiri geçmesine rağmen 4 günde...
  14. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

23 Eylül Saat Sabah 11 de tekrar gönderim yapıldı ve zaten 7 gün gecikmesine rağmen hala kargoya verilmedi :D
  15. P

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

KISACA: ÜRÜN EKSPRESS OLMASINA RAĞMEN AŞIRI GECİKME, TEMSİLCİ VE DEPO ARASINDAKİ İLETİŞİMSİZLİK, KARGONUN KAYBOLMASI. Ürün normalde prime ile bir günde olduğu için aldım çünkü iş seyehatine gidecektim gelmediği için gitmedim arkadaşımı gönderdim çünkü asıl işim bilgisayar ile 1.mahcubiyetim...
  16. P

MAX 7000 TL monitör önerisi?

MAX 7K bütçe var genelde oyun oynuyorum, Warzone, Apex Legends ara sırada CS, Apex ve Warzone da artık 2K monitör zorunlu gibi bir durum yinede 1080p de bozmaz Adaptive Sync destekli olursa iyi olur önerileriniz nedir?
  17. P

OBS'te Oyun Sesini ayrı kaydettiğim zaman çat çıt ses geliyor.

OBS'te masaüstü sesi ve ses çıkışı alırken sıkıntı yok fakat Oyun sesini ayrı almaya çalıştığım zaman çat çıt ses geliyor.
  18. P

Bu monitör alınır mı? (AOC 25G3ZM/BK)

AOC 25G3ZM/BK (7000 TL) Bu monitör alınır mı? / ms değerleri nasıl? / kullanan var ise memnun mu? / bu fiyat bandında başka önerisi olan var mı? / Ghosting problemi yaşar mıyım? VA panel olduğunu biliyorum genellikle Warzone ve Counter-Strike oynuyorum paneli IPS olması pek önemli değil yani...
Geri