Arama sonuçları: *

• Users: yutpa
  • Order by date
  1. Y

FPS DROP YİYORUM YARDIM PLS

işlemci soğutucun stockmu?
  2. Y

FPS DROP YİYORUM YARDIM PLS

bütün sistem özelliklerini atabilirmisin?
  3. Y

25k HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

saçma knk 3d işlemcilerin genelinde render performansı kötüdür r7 7800x ile r7 7800x3d render sürelerine bakmanı öneririm.
  4. Y

25k HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

uhmm evet haklısın knk sorun yok
  5. Y

25k HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

3d işlemciyle normal bir işlemciyi renderda karşılaştırmak çok saçma değilmi sence knk?
  6. Y

25k HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

cyberpunkta 2-3 fps daha düşük fps alıyo nerdeyse aynı işte bence bu kartın yerine 4060 ti alması daha mantıklı gibime geliyo r5 7500f bu kartlara gereksiz fazla amaç daha fazla fps almak işlemci olarak r5 5600 yeterli bence
  7. Y

25k HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

4060 ti a çıkılabilir gibi geldi bi bakıp dönücem ekran kartı 4060 tan daha kötü 4060 da en azından dlss ve frame gen var 6650xt de modla kurabiliyosunda onlada uğraşmaya deymez
  8. Y

25k HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

amd, nvidia ve ya intel işlemci/ekran kartı isteğini belli edersen daha kolay yardımcı olabilirim.
  9. Y

Hp victus 15 laptop oyunlarda kendi kendine kapanıyor

büyük ihtimal laptopın işlemcisi yada ekran kartı aşırı ısındığından kendine zarar vermemesi için kapatıyo kısaca fazla ısındığından kendini kapatıyodur 6 ila 1 yıldan fazladır kullanıyosan termal macun yenilemesi yap
  10. Y

Yaşadığım aşırı saçma bilgisayarcı problemseli

olum orda adam amd işlemciye laf atıp ekran kartını amd yapmış ordayken babana bunu söyleseydin ya telefonundamı yok çıkartıp fiyatları gösterseydin bilgisayarcının konumunu atarmısın bari adamı kötü yorum atalım giden olmaz
  11. Y

7-10k iş ve oyun için monitör önerisi.

hem iş hemde oyun için 1440p 165hz ips bir monitör arıyorum 7-10k ya kadar bütçem var önerisi olan vs varsa çok iyi olur renk oranı iyi olması lazım gecikme değerlerine takılan biri değilim.
Geri