Arama sonuçları: *

1. V

XBOX tüm oyunlarda grafik sorunu

Benim sorunum çözünürlükle alakalı değil muhtemelen 1732127651 Benim derdim grafikle değil cihazı alırken zaten yüksek grafik beklentisiyle almadım , şikayet ettiğim konu grafikteki bozulmalar
  2. V

Hocam dediğiniz şeylerin hepsini yüzlerce kez denedim malesef değişen bir şey olmadı. Gün içinde video da yükleyeceğim sorun daha net belli olur 1732053337 Farklı monitör ve tvlerde denedim malesef düzelmedi
  3. V

Haklısın optimizasyon konusunda sıkıntılar oluyor ama bu konunun optimizasyonla alakalı oldugunu düşünmüyorum.Bi gün harika gözüken oyunlar öbür gün bu hale geldi üstelik o sıra herhangi bir konsol veya oyun güncellemesi olmamıştı
  4. V

Yeni nesil güncellemesini soruyorsan ss attığım 3 oyunda aldı
  5. V

Abartmıyorum , attığım sslerde tam belli olmayabilir ama baya rahatsız edici bir sorun
  6. V

Arkadaşlar xbox series s cihazımda tüm oyunlarda gölgeler , saçlar ve ışıklandırmaların olduğu yerlerde karıncalanma ve pikselleşme gibi efektler oluyor bazı oyunlarda ise sanki ekranın her yerinde film grain efekti varmış gibi gözüküyor ayrıca bazı oyunlarda da hareket eden nesnelerin...
  7. V

Çözüldü✓ Viewsonic XG2405-2 monitörde yaşadığım sorun

Öncelikle monitörü konsolda kullanıyorum bu yüzden çoğu oyun 30 fps de çalışıyor , 30 fps de çalışan oyunlarda attığım videodaki gibi bir sorun oluyor. Video da ghosting gibi gözükse de değil , videoda tam belli olmasa da sanki takılarak hareket ediyor gibi bir görüntü oluşuyor haliyle sanki...
Geri