Arama sonuçları: *

1. B

Asus Rog Strix G16 RTX 4050 i7 13650HX vs Asus Tuf F15 RTX 4060 i7 13620H

Kronik sorunları eğer bilgisayardan zevk alan uğraşmayı seven bi insansan o kadar sıkıntılı değil örneğin diriver de sıkıntılı oldugunu anlıyosan driverleri tekrar kurulum yaparsin bunlarla biraz uğraşıyorsun ki msi ve asustada olabiliyo ekran karti driveri bazen kurumu yanlis oluyo bidaha...
  2. B

LG Monitörün herhangi bir kronik sorunu var mıdır?

Kesin lg knk
  3. B

Evet ısı olarak aşırı farklar olmuyo amd işlemcilerde intel islemcilere göre oyunlarda daha iyi performans veriyo çünkü daha düşük wattla daha yuksek frekamslara cikabiliyo bu ısı durumda öne geciriyo ayriyete hp victuslar ısı olarak cok iyi laptoplar ancak kronik sikintilari var örneğin...
  4. B

İlerleyen zamanalda fark yaratir evet ancak ısı konusunda zaten cogu bilgisayar yüksek isilarda çalışıyor benim tavsiyemde 4060 almandan yana isi sorunun da oyundagin oyunlara göre fps kısıtlamasi yaparak çözebilirsin eger valoranr tarzi bi oyun oynuyorsan ekranin 144 ise 144 sabitleyip daha...
  5. B

LG Monitörün herhangi bir kronik sorunu var mıdır?

Lg monitörleri gercekten çok iyi içerisinden cikan hdmi kablo ile tüm özelliklerini kullanabiliyorsunuz ekstra bi kablo gerek kalmiyo renkleri cok güzel ve ayarlamalari cok basıt ölü piksel olayi yok ghostingse neredeyse yok denecek kadar az bu fiyat bandinda lg en iyi tercih olabilir. asusun bu...
  6. B

Valorantta mouse imleci ekrana geliyor

Evet düzeliyor o şekilde
  7. B

Evet scroll tuşunu biliyorum basinca imlec geliyo ve gidiyo bende ayarlardan bakmıştım ve tuşu direk sildim imlecin gelmesi icin basılacak tuş kısmına hicbir tuşu atamadim ama devam ediyor 1716969911 Evet scroll tuşunu biliyorum basinca imlec geliyo ve gidiyo bende ayarlardan bakmıştım ve tuşu...
  8. B

Merhaba valorant oynarken mouse imleci ekrana geliyo oyun devam ediyo cross harekette ediyor ancak imlecte ekranda geziyo sağa sola esc yapıp geri oyuna dönmem gerekiyor yaşayan çözen varmidir acaba
  9. B

Hp victus 16 fan 5000 rpm de takılı kalıyor

Yüksek ihtimal ondan oluyo
  10. B

mux switch özelliğini kullaniyomusun
  11. B

Sizin ekran kartı ve işlemciniz nedir acaba
  12. B

Siz aynı sorunu yaşadınız mı
  13. B

HP-VİCTUS 16-S0025NT 16gb RAM RTX 4050 6gb modelli oyun bilgisayarını satın aldım ancak fanı kapatmama sorunu yaşıyorum. Laptopu açıp normal kullanım yaparken fan sessiz modda ve gayet normal, oyuna girdiğimde de fan açılıyor ve sıkıntısız bir şekilde soğutuyor ancak sorun şu ki oyundan çıkmama...
  14. B

Windows key etkinlestirme

15. B

Windows key etkinlestirme

Arkadaşlar merhaba oem key aldim etkilenlestirdim daha sonra da cmd uzerinden kontrol ettimde kontrol sırasında alltaki aciklamalar çıktı bunlara tamam diyip gectim herhangi bi sorun varmı bunlari neden gösterdi bana
Geri