Arama sonuçları: *

1. B

Sistemim ne kadar eder?

Evet. En büyük sıkıntı ekran kartının tutulmaması. Ben alırken severek aldım yıllarca da kullanırım. Amd ekran kartlarını sağlı sollu tokatlar diye düşünüyorum. Eğer bi 1660S ya da 1650ti vs olsa hemen satılırdı sistem. Nvidia güvenirliği başka boyut.
  2. B

Sistemim ne kadar eder?

Az önce 1660S'li sistem R5 3600 işlemcili monitör dahil 19 bine koymuşlar. Ben de kendi sistemime çok haksızlık etmek istemiyorum o yüzden 17 den koyup 16'ya salarım monitör dahil. Bu arada o adamın bmw için yaptığı şeyi belki ben de kendim için yaparım fksjdkdj
  3. B

Sistemim ne kadar eder?

Dediğin gibi yapacağım. Kabul edilebilir miktarda zarara girmeyi göze alıyorum :)
  4. B

Sistemim ne kadar eder?

Herhangi bir sisteme geçmeyi düşünmüyorum. Evli olduğum için bilgisayar evde huzursuzluk yaratıyor. Komple kurtulmayı düşünüyorum.
  5. B

Sistemim ne kadar eder?

Dostum son cümlen çok gereksiz. Amacım ederin fazlasına satıp kar elde etmek değil. Yalnızca şunu anlamıyorum. 1.5 yıl garanti garanti devam ediyor okey. Ssd evet biraz güven vermeyen bir marka sorun yok. Intel gpu'ları 1660ti ile karşılaştırılacak kadar kötü değil. Bugün 3060 ve 4060 serisi ile...
  6. B

Sistemim ne kadar eder?

Birkaç ay önce sıfırının monitör dışında 14 bine satıldığını duydum ve buradan da okumuştum. Şimdi ise o fiyatlar yok anlık indirimlerdi sanırım onlar. Ben de sana muhalefet olmak için yazmıyorum dostum yanlış anlama sadece piyasayı anlamaya çalışıyorum sizler daha tecrübelisiniz
  7. B

Sistemim ne kadar eder?

Dostum ben tek tek topladım zaten. Millete fazladan kakalamaya ihtiyacım da yok ki sadece fikir almak istedim. Kendim 18.500 tl ye aldım sistemi oradan buradan tek tek topladım. Elimdeki ürünü allandıra ballandıra anlatabileceğim bir durumum yok sadece garantileri 1.5 yıl devam ediyor o kadar...
  8. B

Sistemim ne kadar eder?

Hiç satmayayım daha iyi o zaman. Adam s*kme oluyor diğer türlüsü ben 17-17.5 eder diye düşünüyordum. 6-7 bin tl lik değer kaybı yaşatacak bir durum da yok sistemde piyasa biraz garip anlayamadım.
  9. B

Sistemim ne kadar eder?

Dostum sistemin şu anki sıfırdan dizilmesi 23.500 tl yapıyor nasıl 14 bin tl ya kflsbfösnf garanti bile devam ediyor.
  10. B

Sistemim ne kadar eder?

https://drive.google.com/file/d/1PCTYDCSFEiQ9_oXNFKwVhCypha408ZFD/view?usp=drivesdk Sistem bu dostlar. Ryzen5 5600, Intel Arc A750, Gigabyte B450M K, James Donkey 256 gb ssd, T-Force Vulkan Tuf Gaming Asus 2*8 16 gb 3200 mhz ram, Aerocool 650W bronz sertifika, Xiaomi Redmi Monitör 75 hz 6ms...
  11. B

Çözüldü✓ 7700xt hazır sistem alınır mı ?

O kadar para veriyorsanız AMD ekran kartlı bir sistem almayın. Nvidia daha stabil ve sürücü sorunu yok. AMD ekran kartları halen istenilen seviyede değil. Ben kendi sistemimde Rx6600 yerine Intel ARC A750 tercih ettim. Intel'in de driver eksiği çok ama ekran kartlarının arkasında durarak belli...
  12. B

Kendim topladığım sizce nasıl ?

hocam ben de yanıt vermiştim sanırım ulaşmadı size buradan yazayım en iyisi. Fiyat olarak 19 bin düşünüyorum. Bilgisayar özellikleri ise: İşlemci: ryzen5 5600 (15 ay garantisi devam ediyor) ekran kartım: Intel ARC A750 8 gb 256 bit gddr6 PSU: Aerocool 650W bronze sertifikalı Ram Bellek: t force...
  13. B

Kendim topladığım sizce nasıl ?

Eğer ikinci el ve 1.5 yıl garantisi devam eden bir sistem arıyorsan kendi sistemim satılık. Ryzen5 5600 ve Intel ARC A750'li sistem. Monitör dahil çok uygun fiyata bırakıyorum. Uygun fiyata bırakmamın sebebi evliyim ve bilgisayar oyunlarını seviyorum. Bu yüzden ev içerisinde huzursuzluk çıkıyor...
  14. B

Oyun Performansı İçin PC toplamak istiyorum

Dostum sistem satın almadıysan kendi sistemimi satıyorum. Detaylı bilgi ister misin? 15-16 ay garantili parçalarımın hepsi. Kasım ayında topladım evli olduğum için satılığa çıkarmak zorunda kaldım. Ryzen5 5600 ve Intel ARC A750'li sistemim. Monitör dahil satıyorum üstelik.
  15. B

17k pc önerisi olan var mı

Intel Arc A750 ve Ryzen5 5600 sistemim. İlgileniyor musun?
  16. B

18 BİN TL sistem önerisi

Hocam sistem bulabildiniz mi? Monitör dahil Ryzen5 5600 & Intel Arc A750'li sistemimi satışa çıkardım. 1.5 yıl garantisi var tüm birimlerin.
  17. B

20-25 bin tl hazır sistem önerisi

Hocam eğer sistem bulamadıysanız kendi sistemimi monitör dahil 17-18'e bırakacağım monitör dahil. Ryzen5 5600 ve Intel ARC A750'li sistemim düşünür müsünüz? 15-16 ay garantileri devam ediyor kasa içerisindeki her parçamın. Kasım ayında toplamıştım.
  18. B

HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Kasa ve monitör dahil kendi sistemimi satıyorum. İkinci el ve 15-16 ay garantili sistem düşünüyor musun? Ryzen 5 5600 ve Intel Arc A750'li sistemim.
  19. B

25.000TL ve altı sistem önerisi bekliyorum hocalarım.

İkinci el bakmayı düşünüyorsan kendi sistemim satılık. Garantileri 15-16 ay devam ediyor.
  20. B

17k pc önerisi olan var mı

Henüz sistemi almadıysan kendi sistemimi satıyorum. İlgilenir misin? Garantisi var parçaların 15-16 ay civarında. Monitör dahil satıyorum.
Geri