Arama sonuçları: *

1. M

Facebook yüzünden İnstagram hesabım kapatıldı acil yardım lütfen

Benim numaramla birisi facebook açmış ve bu meta denen saçmalık hesaplar merkezinde iki hesabı birleştirmiş. Bu adıma numaramla facebook hesabı açan arkadaş sahte kız profili oluşturup insanlara yazmış ve doğal olarak hesap ihlal yedi instama bi girdim facebook hesabın standartlara uymadığı için...
  2. M

125cc motordan 700cc motora geçilir mi?

Çok klasik bir soru evet hepinizin aklına büyük üstad AEA abimin sözleri gelecek haklısınız. Ama benelli 125s motorumdan mt 07 modeline geçmeyi düşünüyorum. Yaklaşık olarak 1 küsür senedir bu motora biniyorum ve ani fren ani manevra kontra teknikleri gibi çoğu önemli bilgiyi çok pratik yaparak...
  3. M

Sizce hangi klavyeyi almalıyım?

Reis valla 104 klavyeler var wraithte ama hem tasarımı kötü hem fiyatları pahalı. Wraith mad68 alasım var beyaz renk. Ama işte tek düşüncem alışamama korkusu. Fiyatı 2500 bi tık bütçemi aşıyor mouse falan alacağım için ama fiyatına değer orası kesin.
  4. M

Sizce hangi klavyeyi almalıyım?

Bilgisayarımı yükseltip beyaz ekipmanlara geçeceğim ve 104 tuşlu klavye kullanıcısıyım. Beyaz klavyeler neden hep %60 üretiliyor T60 tarzı? Bunlara alışamıyorum ve kullanmak istemiyorum. Önerebileceğiniz beyaz %100 klavye var mı? Msi gk30 buldum fakat mekanik değil. Sizce alınır mı?
  5. M

Bu spreyler motorda kullanılır mı?

O zaman balatalar harici her yere sıkıyorum göstergenin kenarları demir parçaların uçları vesaire. Motorda elektronik aksam vesaire zarae görmez değil mi?
  6. M

Bu spreyler motorda kullanılır mı?

Elimde wd-40 ve crc 556 spreyler var. Bunlar motorsiklette kullanılıyor diye biliyorum ama nereye kullanılır bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?
  7. M

Rodaj bakımı bitti şimdi ne yapmalıyım

Öncelikle iyi forumlar bugün benelli 125s motorumu rodaj bakımına götürdüm 700kmde bakımdan çıktı rodajını çok zorlamadan gaz açmadan yaptım 1 kere 90-100 gördüm onun dışı full sakin kullandım şimdi bakımdan sonra 1000km olana kadar böyle devam mı yoksa motoru açmak için basayım mı?
  8. M

Yardım BU KOLTUK ALINIR MI ?

İnternete xdrive 15li plus yaz çıkar
  9. M

Yardım MT thunder 4 sv kaskıma intercom uyar mı?

Birde benelli 125s kullanıyorum iron değil titanyum falan olması lazım ufak selesi zaten şehir içinde kullanıyorum günde bindiğim en fazla 1 saat olsun sağa sola gidiyorum kulaklık takmak çıkarmak çok zor oluyordu birde kulaklığımı düşürüp kaybedince artık intercom alayım dedim olmaz diye...
  10. M

Tamamdır çok teşekkür ediyorum kn gibi bir markaya 4000 vermektense 500 daha koyup cardo almak çok daha mantıklı zaten
  11. M

Tamamdır umarım başarırım kurulumu
  12. M

Peki memnun musun kn6100 ile arasında kaldım ama kn için çoğu kişi çin malı aliexpresste aynı ürün çok daha uygun fiyata başka isimle falan satılıyor deniyor cardo için yorumlar genel olarak güzel birde bu cardo için jbl seti alın diyen çok var da set 6000 lira orjinal haliyle memnun ediyor mu
  13. M

Yardım BU KOLTUK ALINIR MI ?

Kanka kimseyi dinleme xdrive kullanan biri olarak sakın böyle deri de alma xdrive 15li plus al aşırı rahat masaj koltuklu vesaire sıkılmadan 10 saat oturursun net terletmez kumaştan yapılıyor suni deri falan da değil
  14. M

Mt thunder 4 sv kask kullanıyorum ve intercom kullanmak istiyorum. Bu kaska kn6000 vesaire falan takan olmuş. Piyasayı araştırdıktan sonra cardo spirit almaya kadar verdim. Fakat uyar mı, hoparlör yeri var mı ve takması kolay mı bilgim yok. Kullanan bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
  15. M

Benelli mi tvs mi almalıyım?

Valla reis ikisinin de 2-3 tane servisi var ikisi de ilgili güzel ondan kararsızım
  16. M

Benelli mi tvs mi almalıyım?

Şuan aklımda olan 2 motor var 1. Benelli 125-s 2. Tvs raider 125 Kredi kartına taksit alacağım için fiyatları aynı benellinin görünüşü hoşuma gidiyor fakat tvsnin de göstergesi vesaire çok iyi. Arada kaldım kullanan tecrübeli birileri yardım ederse çok iyi olur.
  17. M

Arora mı, kuba mı? Sizce hangisi?

Düşüncem o yönde ufak tefek değişiklik yapıp bir süre öğrenip sürerim. Yükselteceğim zaman da orjinal parçaları ile birlikte alıcısına veririm.
  18. M

Gerçi haklısın devir kontrolü sende olduğu için daha rahat scooterde ayarlama şansın yok.
  19. M

Vallahi ben de istiyorum güzel kaliteli bir motor almayı da lise öğrencisiyim aileme de yük bindirmek istemiyorum. Çalışıp ehliyet ekipman parasını biriktireceğim. Motoru onlar alacak. Ondan ucuz bir motor alıyorum.
Geri