Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

Nereden Çiçek Siparişi Verebilirim ?

nereye hangi semte hangi mahalleye çiçek göndereceksen oraya yakın çiçekçileri google ve google haritalarda arat en çok yıldıza sahip olan işletmelerle iletişime geç,çoğunun zaten teslimat seçeneği var ve genelde ücretsiz olur, istediğin çiçeği söyle zaten sana whatsapp dan ön gösterim gidecek...
  2. Reapt0r

Kızlara İlk Mesaj Olarak Ne Atıyorsunuz

bir tane yakın kız arkadaşıma bu soruyu sormuştum ve bana şunu demişti, çok güzelsin mesajına dönmeyecek kız tanımıyorum demişti. bir dene bence
  3. Reapt0r

İlk Adımı Atmalımıyım Atıcaksam Nasıl Atmalıyım

ne güzel baya ilerlemişsiniz sende utangaç olma girişken ol , kızlar sessiz geride kalan erkekleri sevmez , kız geri dönüşler alamayınca da çekilebilir.Biraz özgüvenli ol herkes insan herkes böyle muhabbetlere girebiliyor, olmazsa ne yaparım falan diye düşünme her sey unutulur gider. Bence...
  4. Reapt0r

YouTube'a Başladım 11 Günlük İlerleme ve YouTube Sürecim

şuanda henüz kazanmıyorum para kazanmam aktif değil 1781720830 video saatlerim düzensiz çok geç saatlerde atıyorum hep o yüzden böyle kalıyor düzene bindirsem olacak gibi uğraşıyorum
  5. Reapt0r

Gün 16 : 11 inden bu yana 2 video paylaşabildim ve kanal verilerim bu şekilde
  6. Reapt0r

öneri için teşekkürler dikkate alacağım hype saatlerini araştırıyorum, gerekirse birer gün geriden geleceğim
  7. Reapt0r

Extra not olarak şunu da söyleyeyim , yapay zeka videoları değildir, sadece arkaplanda chat gpt gemini den yararlanıyorum.
  8. Reapt0r

Uzun süredir ilgim olduğu için ve girşim de bulunduğum için bu konuyu açıyorum tecrübeli arkadaşlarla da bilgi alışverişi yapmak isterim. Youtube da daha önce herkesin olduğu gibi bir kaç girişimim olmuştu ve hep yarım kalmıştı, geçen zamanlarda araştırdım ve bir eğitim satın aldım kesinlikle...
  9. Reapt0r

Keman Çalarak Para Kazanılır mı?

anksiyeten yoksa utanmam yok dersen kazanırsın yolunu bulursun güzel çalıyorsan sosyal medyadan da yürürsün, ama dediklerim varsa en iyi ekipmanlarında olsun sokağa çıkıp çalma cesaretin yoksa bir şey e yaramaz. Geçenlerde arkadaşım haşlanmış nohut işine girdi başka arkadaşın dükkanının önüne...
  10. Reapt0r

Erkek Yazlık Parfüm Önerisi ?

Jean paul gaultier le beau le ben yazın bunu kullanıyorum , mesaj atıp ne tarz nasıl bir koku istediğini söylersen yardımcı oluyor zaten
  11. Reapt0r

parfümesland diye bir yer ben adamla konuşuyorum esans oranını vs normalden fazla yaptırıyorum ekstra ücret almıyor
  12. Reapt0r

kör alım yapma parfümü deneyerek al, sephora vs gibi yerlerde gidip istediğin gibi deneyebilirsin. Orjinale paran yetmezse kaliteli bir yerden muadilini alırsın işini görür . Ben orjinal parfüm yerine muadili çok iyi yapan bir yerden alıyorum orjinalle bir farkı yok orjinal parasına bir sürü...
  13. Reapt0r

CS de nası hızlı paara kasarım?

cs2 de elinde hazır nakit paran varsa karşılıklı güvence sağlayabilecek durumdaysan cs de en kazançlı şey 1. kullanıcıdan itemi hızlı sıcak paraya piyasa altına almak ve sitelerden satmaktır. Ben cs de 2019 dan beri al sat yapıyorum. zamanında motorumun yarı parasını cs den çıkarmıştım, güncel...
  14. Reapt0r

KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

knk hiç bütçeyi falan zorlama havit fuxy 3 işini çok çok rahat görür hem bt hem usb bağlantısı hem kablolu bağlantısı var az daha vereyim dersen fuxy 6 var ben aktif olarak 3 kullanıyorum çok memnunum işini çok çok görecektir linkleri abırakıyorum...
  15. Reapt0r

Üniversite ile askerlik erteleme

okuduğun okulu hemen bitirme bir kaç ders bırak okulu bitirir tekrar okul işin vs olmazsa erteleme tecil direk düşüyor.Bölüm önemsizse ve çalışıyorsan uzatabildiğin kadar uzat o 2 senelik bölümü. Benim aklım olsa zamanında ders bırakırdım okuldan mezun olur olmaz erteleme düştü bende .Hemen işe...
  16. Reapt0r

Üniversite ile askerlik erteleme

Önlisans üzerine tekrar önlisans olursa erteleme olmuyor 4 yıllık bir bölüm yazman lazım. açıktan da yazabilirsin diye biliyorum açık olunca da erteleme olabiliyor.Askere gidip kendini deliye vurursan muaf alabilme şansın var ama ileride bir etkisi olur mu bilmiyorum. birtane arkadaşım...
  17. Reapt0r

Bir kıza ilk mesaj nasıl atılır?

konuşmak istiyorsa ne yazdığının gerçekten önemi yok ama konuşmak istemiyorsa istersen destanlar yaz istersen duyulmamış şeyler söyler hiç bir geri dönüş alamazsın. Karşı da ki kişi istiyorsa beklemediğin bir anda o bile yazabilir sana
  18. Reapt0r

Vozol Aroma Önerilerim

malesef aynı tatlara erişemiyorsun, arada illaki fark oluyor, e sigarada aroma istiyorsan tek tek likit almak zorundasın pod ömrü bitince pod almak zorundasın, hemen hemen aynı maliyetlere geliyor, sürekli böyle puff alıp tüketmek de pek mantıklı değil, sürekli tüketiyorsan toplu alıcaksın...
  19. Reapt0r

Sizce bu kıza açılmalı mıyım?

knkm kızda istekli senle konuşmak istiyor bu yazışmalardan bunu anlamak biraz kolay, seviyorsan hırt diye atlama ama çok da geciktirme ufak ufak konuştukca hislerini belli et , o da yeşil ışık yakarsa tepkilerinden konuşmalarından anlarsın zaten.Bu konularda utanma çekinme olmaz. beraber vakit...
  20. Reapt0r

Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

8 aydan sonra telefon çöp olmuyor uzaya gitmiyor yine kullanılabilyor knk yılbaşında tekrar açılıyor hani
Geri