Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

İlişki Hakkında , Psikologlar gelsin

knk kızı gerçekten çok seviyorum , yana yana olduğumuz zaman her şeyi unutuyorum, kız da beni çok seviyor , ama artık ilk tanıştığımızdaki gibi değil , çok darlıyo, çok trip atmıyo, bir şey dediğim zaman çok çabuk kırılıyo , beni sinir krizlerine sokuyor bazen. Bazen bana yaptığı gibi ona...
  2. Reapt0r

İlişki Hakkında , Psikologlar gelsin

Arkadaşlar
  3. Reapt0r

İlk Aldığınız/Girdiğiniz İş Günü

knk şöyle, çalıştığın yerdeki insanlar iyi olucak kafa dengi olucak, ya da iyi anlaşabilicen. Benim çalıştığım her yerde kafam uyuşuyordu, uyuşmasa bile anlaşıyorduk yani, mesela dağıtım ekibinde yaşıtım bir çocuk , birde bizden 4 yaş büyük bir çocuk vardı ama genç olduğu için bizle aynı...
  4. Reapt0r

İlk Aldığınız/Girdiğiniz İş Günü

dedemin küçük bahçesi vardı ülübü diye bir sebze yetiştirirdi onu toplar dedemle pazara satmaya giderdik, dedem 5-10tl verirdi, annemle günlük evlere temizliğe giderdik anneme yardım ederdim, paranın bir miktarını verirdi yada benim paramı biriktirir altın alırdı, bir kere babam ve amcam sera...
  5. Reapt0r

2.el araç alımı noter

bankadan çekip elden verebilirsiniz mesela
  6. Reapt0r

adli inceleme icin el konulan ssd ne zaman geri veriliyor?

bizim de telefon gitti M52 1.5 yıl oldu daha gelmedi, hiç bir haber de yok telefondan , bir kaç kez gidip sorduk. İncelemede deyip gönderiyorlar.
  7. Reapt0r

ticaret yapanlardan tavsiye almak istiyorum

ne ticareti yapacağına bağlı ne ticareti yapacağını söyle ona göre tavsiye verelim.
  8. Reapt0r

cs2de çıkartma kapsülü 2 düştü

beklet bu aralar cs piyasası iyi değil
  9. Reapt0r

Sevgilimin Fotoğrafını Göstermek

Yaptığın yanlış olmuş gerçekten zaten pişmanlık duymuşsun belli.Amacın neydi sevgili mi yarıştırıyorsunuz anlamadım. Umarım arkadaşların bunu sağda solda konuşup millete yaymaz. Ciddi düşünürsün ileride baya ilerlersiniz, sonra millet bu böyle böyle yapmıştı şimdi kızla bu durumlarda derler...
  10. Reapt0r

Telefonum çalındı ne yapmalıyım

dediğim gibi google hesabın açıksa o telefonda şifresini vs biliyorsan kendi telefonundan gir bak konumuna
  11. Reapt0r

Telefonum çalındı ne yapmalıyım

mailin telefonda açıksa pc den gir maile konumunu bile bulursun. 1703102886 ben telefonumu motorla giderken düşürmüştüm yolda , en yakın benzin istasyonuna gidip pompa görevlisi arkadaştan telefonunu kullanmayı rica ettim durumu anlatıp, o da izin verdi mailime girip konuma baktım, çokta uzak...
  12. Reapt0r

Yemek Seperi Kapıda Ödeme Seçeneği Kalktımı?

restoranın kuryesi getirirse durumu belirtirsin sorun olmaz , ama herhangi bir şirkete bağlı çalışan kurye gelirse malesef nakit ödeyemezsin(çünkü onlar sadece paketi alıp adrese bırakmakla yükümlü tekrar sipariş aldığı yere geri dönmezler)
  13. Reapt0r

Yazılı Ehliyet sınavı geçerlilik süresi ne kadar süre?

knk bende yazılı sınavı geçmiştim, sonra üniversite çıktığı için üniversiteye gitmek zorunda kaldım, beni bir kaç defa aradılar sınava girmem için, sınava giremeyeceğimi söylediğim halde girmem gerektiğimi söylediler, kaydı bile sildirmek istedim silmeyiz dediler, bende o zaman sınava...
  14. CS:GO Eşyalarınız Anında Nakite Çevirilir

CS:GO Eşyalarınız Anında Nakite Çevirilir

CS:GO Eşyalarınız Anında Nakite Çevirilir 🛒🏙️ ⚔️CS:GO Skin,kasa,kapsül, tüm eşyalarınız anında nakit alınır!⚔️ ➡️Skinlerini,envanterini ve eşyalarını satıp nakite dönüştürmek isteyen varsa,alabilirim, 💸Ödeme Papara,iban kripto ve diğer tüm bankalar.💸 🌀Limit sınırı yok. 🌀 🌇Mersin'içi elden alım...
  15. Reapt0r

Yapılabilecek ek iş önerisi

ys trendyol vigo gibi yerlerde motorunu alıp kuryelik yapabilirsin, yada bir esnafın kuryeliğini yapabilirsin mekan kapanana kadar günlük 500 veriyorlar en kötü, hangisi işine gelirse. Diğer türlü al-sat, yapabilirsin
  16. Reapt0r

Gusül Abdestinin Önemi (Hikaye)

Knk Antalya gibi bir yerde yapılabilecek bir sürü iş güç var, neresinde oturuyorsun antalya nın ? öğrencimisin
  17. Reapt0r

babası telefoncu olanlar ne ögrendiniz babanızdan

Garantisi benim kardeşim. Yerimiz yurdumuz belli. Bir şey olursa getir buradayız bir yere kaçtığımız yok. Bizde çakma ürün olmaz ayıp ediyorsun yurtdışı ithal bunlar o yüzden ucuza veriyorum. Valla o telefonun piyasası yok yarı parasını veririm , bende anca ekmek yerim. Bak bu telefon daha elime...
  18. Reapt0r

Gececi Tayfa İle Gece Çayı Ve Sohbeti

valla hem uyumuyorum hem de yaptığım bir şey yok, belki csgo girerim. nasıl iş bulabilirim taktik verin
  19. R7 240 4GB (ASUS)

R7 240 4GB (ASUS)

R7 240 4GB (ASUS) Tertemiz herhangi bir arızası vs yok, Uzun süredir kullanılmıyor Alıcısına Hayırlı Olsun
  20. Reapt0r

Yardım Max 17k Ekran kartı olan laptop önerisi

Ne almaya karar verdin aynı bütçe bandında ben de arıyorum
Top Bottom