Arama sonuçları: *

1. E

10 Bin TL Gaming Gecesi: 240hz Monitör Mü, B550+Psu Mu?

Buldun mu indirim yapıltıracaksın tek tavsiyem paramı bekleteyim üstüne eklerim tribine girme imkan varsa indirim de iyiyse ne aldıysan kar şu an iyi alışverişler.
  2. E

Yardım 35000 Ekran Kartı Önerisi

9070xt indirim kovala hocam en mantıklısı o şu an f/p olarak. Nvdiacıyım dersen 5070
  3. E

RTX 3060'lı Sistemi Yükseltmek mi, Sıfır OEM Sistem Almak mı?

Burda senin sistemi ne için kullanacağın daha önemli oyun içinse ne tarz diyelim ki fps yani işlemci bazlı oyun oynayacaksan bana göre anakart işlemci tami satıp onun yerine ddr5 e geçmen daha mantıklı olur en azından istediğin zaman upgrade yapabilirsin sistemde şu an pek bir upgrade şansın yok...
  4. E

🔥İndirim MSI Pro B840m Gamıng Plus Wıfı6e Ddr5 7.059,00tl

Fiyat çok şişirilmiş hocam 6k ya aldım 1 ay önce beyaz sistem kuracağım diye arkadaşlarında dediği gibi bu paralara b840 alınmaz
  5. E

Hangi Ekran Kartı Destek Aparatını Kullanıyorsunuz?

Dün hiç yoktu hocam demekki anlık stok açmışlar bitmiş
  6. E

Evet beyaz olsun istiyorum ama herculx beyaz tükenmiş şu an i satışı yok attığınız linkte de tükenmiş gözüküyor
  7. E

Hocam uzun süre kullanımda yeni ağır kartlarda milimetrik yamulmalar oluyor riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum 1785454993 Estağfurullah hocam hiç sıkıntı yok
  8. E

Dediğim gibi en kötü bunu alıcam ama merak ettim öneri var mı diye çok bir çeşit yok çünkü piyasa da
  9. E

En temizi hocam. Tek derdimiz bu olsun inşallah hayırlı gecelerin olsun.
  10. E

Hocam satışı yok beyazının bulamadım daha doğrusu satış yapan site
  11. E

Herkese hayırlı geceler. Yeni bir sistem topladım bu şekilde, ekran kartı destek aparatı arıyorum ancak çok fazla seçenek yok sanırım beyaz olarak. Sisteme yakışır bir şey arıyorum. Bir de kasanın tabanından yüksekliği 12 cm civarında o yüzden seçeneklerde azalıyor. En kötü ihtimalle bunu...
  12. Sıfır-Teşhir Steelseries Oyuncu Ekipmanları

Satılık Sıfır-Teşhir Steelseries Oyuncu Ekipmanları

Sıfır veya teşhir Steelseries oyuncu ekipmanları; -Ürünlerin kutu içeriği tam şekildedir. -Orijinal Tr ürünüdür. -Tüm ürünler tarafımca 6 ay garantilidir herhangi bir problem olduğunda teknik servis ile çalışmaktayım. -İkinci el ilan sitlerinde referanslarımı inceleyebilirsiniz. ( Sahibinden...
    2,000.00 TRY to 12,500.00 TRY
  13. E

RX 5700 XT alınır mı?

5700xt yi geçen gün topladığım sistemde kullandım. Gayet memnunum 3060 I %70 oranında çoğu oyunda geçiyor .Çok ısınmıyor .Belli bir sıcaklığı geçene kadar fanı çalışmıyor .Oynayamayacağın oyun yok diye düşünüyorum.
  14. E

R5 5500 icin anakart önerisi

Fiyat normal b450 alman işini görür ilk etapta bütçene de uygun
Geri