Arama sonuçları: *

1. H

MSİ mag 256f renk sorunu

MSİ Mag 256f monitöre sahibim. Renkleri aşırı soluk. Birsürü ayar denedim hepsi nafile. Siyah yerlerde özellikle aşırı kötü. Kronik arıza mıdır bu? Yoksa bu monitörün kendi mi böyle? Kullananlar rahatsızlık duymuyor musunuz. Benim gözlerimi aşırı yoruyor haddinden fazla karanlık. Ayarlarıyla...
  2. H

Oyunlarda birden düşük fps almaya başladım.

Teşekkürler. Ama firmanın böyle güncelleme vermesi de ayrı ironi.
  3. H

Oyunlarda birden düşük fps almaya başladım.

Arkadaşlar dün hiçbirşey yokken bugün ekran kartı güncellemesi yaptım. Sistemim iyidir fakat oyunlarda 25 fps almaya başladım. Valorant gibi oyunlarda kasmaya başladı sorun ne olabilir. Teşekkürler.
  4. H

İşlemci çekirdek hatası

Cevap için teşekkürler.
  5. H

İşlemci çekirdek hatası

Merhaba arkadaşlar intel core i3-13100F İşlemciye sahibim. Skyrim oblivion remastered oyununu oynarken şöyle hata veriyor. Sorry, your system does not meet the minimum requirements to play TESIV: Oblivion (Remastered). Click OK to proceed the launch, but it could run with issues. - CPU (Your...
  6. H

Düşük fps bilgisayara zararı?

Sıcaklıkları izleyecek herhangi programım yok. Ama ısınmıyordur herhalde. Cevap için teşekkürler.
  7. H

Düşük fps bilgisayara zararı?

Arkadaşlar güçlü sistemim var. Fakat metin2 işlemci isteyen ve optimizasyon özürlü bir oyun olduğu için pazar alanında 10 fpsye kadar düşüyor. Benim korkum işlemcime veya bilgisayarıma zarar verir mi bu durum. İşlemci kendini yüzde 20 kullanıyor pazarda. Fakat 15-10 fps arası. Zarar görür mü...
  8. H

MSİ MAG 256F karanlık ekran sorunu

2 türlüde oluyor. Hızlı yapınca daha az oluyor bende.
  9. H

Cevap vermen bile yeterli çok teşekkür ederim.
  10. H

Ölü piksel ışık sızması falan çıkmadı. Ama ufo testinde 2. ve 3. ufolarda çok azcık arkada bir iz bırakıyor gibi. Bende mi sıkıntı var? Ama oyunlarda bir şey görmedim. Parlaklık sorununuda çözersek monitor 10/10. 1741183284 Teşekkürler. 1741183320 İnsta kullanmıyorum yoksa yazardım.
  11. H

Parlaklık 97 Karşıtlık 67 netlik 0 R45 G47 B57 Yinede pek aydınlık gelmedi. 1741182733 Bakayım hemen. 1741182853 Önceki monitörüm parlaktı bayağı ondan bana karanlık gelebilir. Alışacağız artık. Teşekkürler. Ürünü iade edip daha iyisi varsa önerilerinize açığım.
  12. H

İstersem iade edebilirim indirimdeyken 4700 tl gibi bir fiyata almıştım. Ama o fiyatada bundan iyisini bulabilir miyim sizce?
  13. H

Lolde harita bile karanlık alışmak zorundayım galiba :/
  14. H

Arkadaşlar bu monitörün ekranı karanlık ne kadar parlaklığı açarsam da yine aynı. İnternetten ayar bile baktım yine karanlık. Monitörü yeni aldım. Monitörün kendisi mi böyle yoksa sorun mu var?
  15. H

HDMİ mı Displayportmu?

Öneriniz için teşekkürler arkadaşlar.
  16. H

HDMİ mı Displayportmu?

Selamlar arkadaşlar elimde önceki monitörden kalma displayport kablosu var. Şu anda yeni alacağım monitörün kutusundan hdmi kablosu gelecek.Yeni alacağım monitörü eski Displayport ile mi bağlamalıyım? Yoksa monitörün kutusundan çıkan hdmi kablosunu mu? Yardımınız için teşekkürler.
  17. H

LENOVO L24i-4A(D24238FL0) 23.8 inç 1 ms 100 Hz Monitör İPS monitör nasıldır?

Arkadaşlar bu monitör alınır mı fiyatı 3.500 TL? Kendi kullandığım monitör 200 hz fakat ghosting sorunlu. Alacağım monitörün ghosting ışık sızma vs gibi arızası olmasını istemiyorum.
  18. H

Nexusmods güvenli mi?

Arkadaşlar nexusmods üzerinden skyrim modluyorum. Bu siteden virüs bulaşma ihtimali var mıdır? 15 mod kurdum. Boyutu büyük modlar sıkıntı yaratır mı? İçime kurt düştü.
  19. H

Rtx 4060 İ3-13100F Lolde düşük fps sorunu

Merhabalar Rtx 4060 ekran kartı İ3-13100F işlemcim var. 16 GB ramim var. Lolde 130 fps alıyorum. Bu çok düşük değil mi? 1920 çözünürlükte oynuyorum.
Geri