Arama sonuçları: *

• Users: ali77
  • Order by date
  1. A

Bilgisayar ya windows da kalıyo yada hiç ekran gelmiyo

Reis şuan güvenli moddayım
  2. A

Girdim reis bios q 1776755069 Reis nasıl yapıçam bilmiyorum yardım olursan sevinirim
  3. A

Reis ekran gelmiyoki bios a girim
  4. A

Reis ama sistem dün çalışıyordu
  5. A

Reid 128gb lik ama harddisk boştu yeni format atmıştım zaten bi 80gb fln vardı
  6. A

Ram 8 lik depolamada hi level elite series sata drive yazıyo
  7. A

Arkadaşlar eski bir pc kullanıyorum sorunum şu bilgisayarı açında ya ekran hiç gelmiyo yada ekran gelince windows yüklenme çubuğu donuyo arayüź hiç bir şekilde grlmiyor
  8. A

Anadolu lisesimi meslek lisesimi

Ortalamam 77 dü bu sene denemelerdede 350 400arası bir şey alırım gibi
  9. A

Ya abi ben bi 3ay tatilde gidiyim diyorum zaten akrabamın dükkanıda var ama bana polislik daha kolay gibi geliyor derslerimde idare eder 1774285765 Abi meslek bencede daha önde ama yorucu bir iş he yaparmıyım yaparım ama polislik daha güzel gibi geliyor bana bir de abi polis olursam iş imkanı...
  10. A

Peki abi çok teşekkür ederim cevapların için eyw
  11. A

Abi boy kilom ideal ya erkekler içon 1.67 gereklilik boy 1774282536 Sence abi tamircilik mi polislikmi
  12. A

Abi herhangi bir yerimde çok şükür belirgin bir yaram yok ve polis olmak için üniversite okumak gerek değil diye biliyorum
  13. A

Arkadaşlar bu sene lgs sınavına giricem inşallah herkes istediği yerlere gider size bir sorum olucak ben polis olmak istiyorum sizce polis olunurmu yoksa tamirci mi olunur abilerimden tavsiyeler bekliyorum
  14. A

Mortal kombat xl alınca mortal kombat x geliyomu

Arkadaşlar şuan ps4 de mortal kombat x xl paketi 175 tl ve normal mortal kombat x 36 tl yani mortal kombat x xl paketi alınca mortal kombat x oyununu indirebilirmiyim
  15. A

Anadolu lisesimi mesem mi

Peki reis konuyu cevaplayan herkese çok teşekkür ederim
  16. A

Reis dersleğe bağlı değilim amacım üniversite okumak değil amacın liseyi bitirip okul hayatına son vermek anadolu yu deme amacımda polis olmaktı ama oto tamirci daha mantıklı geldi
  17. A

Yok reis üniversite okumayı düşünmüyorum ben anadolu polis falan olmak için dedim
  18. A

Peki reis çok teşekkür ederim
  19. A

Reis uni gitmem anadoluyu da polis falan olurum diye düşünmüştüm peki anadolu okuyup polismi olim yoksa oto tamircimi olmalıyım
  20. A

Zaten reis üniversiteye gitmeyi düşünmüyorüm
Geri