Arama sonuçları: *

1. J

Mad 68 he limited alinir mi?

Logitech g pro tkl klavyemi satıp geçmeyi düşünüyorum sizce yapılır mı geçmek mantıklı mı?
  2. J

45 derece ama fanlardan çok ses çıkıyor

bilgisayar 45 55 derece arası ama fanlardan aşırı fazla ses geliyor nasıl düzeltebilirim?
  3. J

240 Hz VA Panel Monitör mü? Yoksa 180 Hz Ips Panel Monitör mü?

o 280 hz overclock olayı 1 saat boyunca açılıyor sadece sanırsam
  4. J

Logitech g pro x mi Hyperx cloud 2 mi

teşekkür ederim hocam.
  5. J

Logitech g pro x mi Hyperx cloud 2 mi

hangisini tercih etmeliyim veyatta hyperx cloud 3 mu almaliyim 2 yerine?
  6. J

Spigen sarj aleti alınır mı?

orjinali kablosu ile 1250 lira bi şaşırtıyo adamı 1732133164 ama çoğu kişi iyi demiş bu markaya
  7. J

Spigen sarj aleti alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Spigen-30W-USB-C-Mini-Adaptör/dp/B0DFX1N74Z/ref=sr_1_3?adgrpid=125693933491&dib=eyJ2IjoiMSJ9.QsnRvz4veewm5Zpdq2gjX_Ox_FFcgdOuvTgSaHzuDQXkIXT1OPLc3Pfudh4RQ92OkNFyqSYJQsmDP_w6tzMzcySfEWJvWSECxpOuJa_VyNwwFxVZ_vwD3qHGLuA6LeCCRnzE3G_u8Wh7WQFrkXo6gh0VWvnY7hTW0k8vxbIh-Iza_jni8N...
  8. J

Çözüldü✓ Uygun fiyatlı 1Tb m2 ssd önerisi

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-mld-1-tb-m300-mld22m300p13-1000-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1131443059.html su an bende bundan var guzel ssd okuma yazma hizi yazdiklariyla ayni
  9. J

Razer Blackshark V2X mi Corsaid Void Eltie RGB mi?

hangisini tercih etmeliyim ikisine de fiyatina gore iyi diyolar
  10. J

razer huntsman mini mi blackwidow v3 tkl mi

hangisini onerirsiniz? red switchten cok sıkıldım lol oynadıgımdan q bastıgımda hıssetmek ıstıyorum ondan blue green falan tercıh edıyorum
  11. J

klasse longteng mi steelseries qck+ mi

klasse longteng mi steelseries qck+ mi tercih etmeliyim bide qck+ i bazi siteler cakma gonderioymus almak icin bi link var mi?
  12. J

hyperx cloud 2 mi corsair void elite mi

khx-hscp-rd barkodu kingstonun mu hocam?
  13. J

3500
  14. J

bu ikisi dışında önerdiğin bir kulaklık var mı?
  15. J

tamamdır teşekkür ederim
  16. J

hangisini tercih etmeliyim mikrofonuna bakmıyorum rahatlığına ve uzun kullanımda rahatlığına bakıyorum
  17. J

bu monitor de freesync var mi?

AOC 24G4X adli monitoru almay i dusunuyorum freesync var mi yok mu cozemedim yardimci olablir misiniz veya 4500 liraya onerdiginiz bir sey var mi?
  18. J

Razer Huntsman v2 TKL 8000hz (ESL Edition) Red Switch alınır mı?

ben ingilizce klavye kullaniyorum zaten hocam cevabiniz icin tesekkur ederim birde 8k hz olayi nasil hissettiriyor?
  19. J

Razer Huntsman v2 TKL 8000hz (ESL Edition) Red Switch alınır mı?

Merhaba 2. el Razer Huntsman V2 Esl ed alcaktim bir sorayim dedim almadan önce alınır mi sizce?
  20. J

cam mousepad gerkli mi?

şuan elimde cosmic glass v2 compact var satıp mikrofon almayı falan düşünüyorum sizce yapmalı mıyım?
Geri