Arama sonuçları: *

• Users: ermis
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ Vanguard kapatınca mavi ekran hatası

Vanguardı kapatıp pubg ye girince veya pubg açıkken vanguard kapatınca mavi ekran veriyordu. Dediğiniz gibi yaptım vanguard kapatıp oyun dosyalarını doğruladım şuan bir sorun çok. Çok teşekkür ederim 🙏
  2. E

Çözüldü✓ Vanguard kapatınca mavi ekran hatası

Dostlar selam. Vanguard kapatınca mavi ekran veriyor. Hatakodu Stop Code: ATTEMPTED_ WRITE_TO READONLY_MEMORY What failed: navagio.sys Ramlerimde herhangi bir problem yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  3. E

Çözüldü✓ Msi eski sürüm bios güncelleme sonrası pc açılmama

Üstad en az 4-5 kere kaldırıp kurmuşumdur illallah ettim artık denemediğim şey kalmadı. Ekran kartını aldığımdan beri uğraşıyorum apu sistemle valo 200+ fps alırken şuan valoda 190 a düştüğü oluyor. Hani bu ekran kartının gücü bu kadar olsa eyvallah ama değil yani. Bu arada 1280x1024 oynayarak...
  4. E

1712682972 Dosya çok büyük diye eklemiyor fotoğraf gpu kullanımı 54 2400mhz cpu kullanımı 35 ram 12-13gb fps 100 lerde 1712683052 Donmalar oluyor fps 130 lara çıkıyo evlere girince de 150-160
  5. E

Anakart kilitlenmiş kısa devre yaptırdım, 2200g takıp biosu dediğiniz sürüme güncelledim. Resize bar açık xmp profil 3200mhz işlemci ekran kartı kapalı. Steam pubg 100-120 fps alıyorum bazen 90 a vs düşüyor. 5600x testlerine baktığımda 180-200 den aşağı düşmüyor
  6. E

Çok teşekkürler o zaman bunu satıp 5600x alıcaz mecbur
  7. E

teşekkürler emre hocam bende rz 5 5600g var arc a770 aldım integrated graphicsi kapattım biostan resize barı da açtım ama tam performans alamıyorum itopyadaki çalışan 5600x alırsan daha iyi performans alırsın dedi. Sizin düşünceleriniz nelerdir. İşlemciyi amacı dışında kullanıyormuşum.
  8. E

Teşekkür ederim üstad yarın bir bakayım üsküdar çevresinde bulabilirsem güncelliyim biosu. 1712615901 Ryzen 5 5500 var arkadaşda açar mı
  9. E

Msi a520m a pro anakart ryzen 5 5600g arc a770 bios son sürüm güncelledikten sonra çok fazla performans düşüşü oldu valorant 250fps aşağısına düşmüyorken sürekli drop yemeye ve ara ara 160-170fpse düşmeye başladım diğer oyunlarda da aynı şekilde düşüş var. Bu nedenle msi ın sitesindeki en eski...
Top Bottom