Arama sonuçları: *

1. U

Köpek tarafından ısırıldım kuduz olur muyum

şuanda ateş ve boğaz ağrısı yorgunluk var fakat üşütmüş olma ihtimalim daha yüksek
  2. U

Gençler şuanlık iyiyim düşünmemeye çalışıyorum birşeyim yok galiba
  3. U

beyler şuanlık bir sıkıntı yok aslında kuduz çok yavaş yayılan bir hastalık ama düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe daha kötü oluyor kısaca olaydan bahsedeyim köpeğin kuduz olma ihtimali düşük diye düsünüyorum(sahibi olan bir köpek özel cins aşıları zorunlu yaptırması gerekiyor sahibinin birde...
  4. U

Hocam ama kuduzlu köpek aşırı agresif ve agızı köpürmez mi
  5. U

hocam valla sınav senesi insanın harbi başına gelmeyen kalmıyor ya da ben çalışmamak için bahane mi üretiyorum :rolleyes::rolleyes:
  6. U

valla o an hiç önemsememiştim kan felan akmadı bir şey olmadıya ama 6k cezası varmış sanırım aşı yaptırmamanın
  7. U

Hocam aşıları tamdır diye düşünüyorum cins bir köpek ve de cezası var galiba aşısız dolaştırmanın ama hastalıgın ne zaman ortaya çıkacağı şüpheliya o beni işkirlendiriyor 5 gunden 1 yıla kadar uzayabiliyor süre
  8. U

Hocam işte gitsende aşı yapmazlar diyolar elimde öyle çizik felanda yok akşamına biraz kızarmıştı şuanda bir şey yokta dediğiniz gibi kuduzdan baya korkuyorum belirti gösterdikten sonra geri dönüşü yok çünkü psikoloji gitti
  9. U

hocam ben de gideyim diyorumda sağlık çalışanı var ailede hiçbirşey yok gitsen aşıda yapmazlar büyütülcek bir şey yok diyorlar psikolojik olarak sıkıntılıyım galiba ben
  10. U

Arkadaşlar selamlar herkese geçen gün dışarda küçük süs köpeği vardı seveyim derken baş parmagımı agzına aldı ısırdı biraz acidi ama ne yara izi ne de kan vardı sadece biraz kızarıklık vardı normalde hiç kafamda değilken bi anda gece aklıma geldi kuduz olur muyum ki diye şuandada hayatı...
Geri