Arama sonuçları: *

1. eagleozi

Yardım 4+4 PIN ve Anakart

Arkadaşlar, 4+4 pin ve CPU soketi şekil olarak uyumlu görünmüyor. Taktığım zaman bir sorun yok, yani zorlamadan rahat bir şekilde oturuyor ama bu sorun yaratır mı? Uyumlu olması mı gerekir? (her türlü kombinasyonda uyumsuz) Şekil olarak :) Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max V■■V...
  2. eagleozi

hangi psu daha iyi

FSP'nin sitesinde Hydro K diye bir model yok. (Hydro serilerini bende araştırdığım için sitesinde bulamadım) Satıcılar Hydro K yazıp Hyper K satıyor. Ya karıştırıyorlar ya da ... :devilish:
  3. eagleozi

Yardım PSU pin yeterlilik

Teşekkürler.
  4. eagleozi

Yardım PSU pin yeterlilik

Linkte bulunan PSU'yu sipariş ettim fakat kablolardan anlamadığım için topladığım PC için pinler yeterli mi eksik mi vs. Kontrol edebilir misiniz? Gerekirse iptal edeceğim. https://www.silverstonetek.com/product.php?pid=539&area=en Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max GPU: 1660 Super İşlemci...
  5. eagleozi

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

CL16-20-20 oyun performansını etkiler mi? Çoğu RAM 16-18-18 Var mı bilen?
  6. eagleozi

satış patlayınca soru kaynadı. Kaynamasın :) Var mı bilen?
  7. eagleozi

Bende buna bakıyorum şöyle bir durum var. Bu ürün kodu CL 16-20-20 görünüyor değerleri. Normalde çoğu ram 16-18-18 diye biliyorum. Performansa etki eder mi? Bilen biri cevaplarsa iyi olur?
  8. eagleozi

Acemi toplaması

Bir ay evde oturmak insana çok şey katıyor :)
  9. eagleozi

Acemi toplaması

Herkese merhaba, bu hafta sistem için 2 parça alarak başladım. Bu işlerde tecrübesizim. Bir aydır forumda takıla takıla bir şeyler kaptım gerçi:) Uyumsuz bileşen var mı? Kontrol edebilir misiniz? Düşündüğüm sistem; RYZEN 5 3600 MSI B450 Gaming Plus Max (alındı) 855 TL. 8GB 3200 mhz x 2 (marka...
  10. eagleozi

Msı Mag Forge 100R alacağım sizce nasıl?

bulursanız haber verin aramadığım yer kalmadı :)
Top Bottom