Arama sonuçları: *

1. egeeberk_

Yardım Valorantta Donma Sorunu

Valorant oynarken bir anda oyun donuyor ve klavye, mouse hiçbir şey çalışmıyor bilgisayarı güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Çözümü nedir ? (Sistemde RTX 3050, İ5-12400F, 16 GB RAM, 500 GB SSD, Windows 11 var)
  2. egeeberk_

Windows 10 mu ? Windows 11 mi ?

Sistemimde; RTX 3050 Ekran Kartı, İ5-12400F İşlemci, 16 GB RAM, 500 GB SSD var ve Ojinal Windows 11 kurulu. Sırf oyun için kullanıcam sizce windows 10'a geçmelimiyim
  3. egeeberk_

GıgaByte Bıos Güncelleme

Arkadaşlar iki tane sorum olucak; 1- Her yeni Bıos güncellemesini yapmalımıyız, hangi sıklıkla güncellemeliyiz ? 2- Anakartım GigaByte H610M H rev 1.3 son gelen fTc güncellemesini yapmalı mıyım ? (Bende bi önceki yüklü)
  4. egeeberk_

GigaByte APP Center Önerilen Ayarlar

Bu resimdeki driverları kurmalımıyım ? Pc'ye herhangi bir fayadası veya zararı olur mu ?
  5. egeeberk_

Çözüldü✓ GigaByte H610M H DDR4 BIOS Güncellemesi

Arkadaşlar Anakart modelim bu bıos güncellemeisi yapmak istiyorum ancak kafamda 2 tane soru var; 1- Hangi sitedekini yüklemem lazım ? -https://www.gigabyte.com/Motherboard/H610M-H-DDR4-rev-11-13/support#support-dl-bios...
  6. egeeberk_

Çözüldü✓ İntel Core İ5 12400F Fan Ayarları

herhangi bir sorun yok ekran kartı ram işlemci testlerini yaptım sadece sıcaklık sorunu vardı onuda biostan fan hızlarını tam hıza çekince rahatladı oyunda max 85 görüyor şuan oda bu işlemci için normalmiş
  7. egeeberk_

Kule tipi soğutucu alana kadar yapmam gereken bir fan ayarı var mı ? işin uzmanlarına sorduğumda Fan ayarın yanlış olabilir dedi ?
  8. egeeberk_

Arkadaşlar benim sistemimde İ5 12400F ve RTX 3050 var. Termal macun yenileme ve stok fanı temizliği yapmama rağmen oyunlarda sıcaklık 100 dereceyi buluyor. Belkide işlemcinin fan ayarlarından dolayıdır ama fan ayarı nasıl yapılır bilmiyorum ve benim işlemecim için en iyi fan ayarı nedir ...
  9. egeeberk_

Intel Core i5 12400F işlemcim 99 dereceleri görüyor nedeni nedir

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Çözebildin mi Kral ?
  10. egeeberk_

Çözüldü✓ İntel Core İ5 12400F Isınma Sorunu

Hocam peki bu sıcaklık değerlerini görmem normal mi ? Benim arkadaşımda İ5 13400F var stok fan ile sorunsuz kullaniyor oyunlarda max 80 derece görüyor.
  11. egeeberk_

Çözüldü✓ İntel Core İ5 12400F Isınma Sorunu

Arkadaşlar bilgisayarımda İ5 12400F ve RTX 3050 var termal macununu değiştirip stok fanının temizliğini yapmama rağmen oyunlarda sıcaklık 100 dereceye kadar çıkıyor. Bunun çözümü yok mudur ? ve bu işlemciye hava soğutucu önerir misiniz ?
  12. egeeberk_

Gamepower Eva 5 alınır mı?

Hocam merhaba klavyeden memnun musun herhangi bir sorunu var mı ? şuana kadar sorun çıkardı mı ?
  13. egeeberk_

Yardım CS GO 2 DE ATEŞ ETME TUŞUNU KONSOL YAPTIM ACİLLLL

bind "MOUSE1" "+attack" bunu konsola yapıştır. Sorununun düzelmesi lazım
  14. egeeberk_

Game Power Fujin Pro alınır mı? ?

Hocam şuanda memnun musun herhangi başka bir sorun çıkardımı bende almayı düşünüyorumda almayın diyen çok
  15. egeeberk_

Steelseries Nova 1 Mi ? Asus Tuf Gaming H3 Mü ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi bu iki kulaklık arasında gidip gelmekteyim, hangisini alırsam ben uzun vadede üzmez. İki kulaklığıda çeşitli kanallardan izledim ikiside gayet iyi özelliklere sahip ama kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. egeeberk_

Gamepower Fujin & Fujin Pro Mu ? Steelseries Nova 1 Mi ?

yeniden neleri ayarlamak gerekiyor
  17. egeeberk_

Gamepower Fujin & Fujin Pro Mu ? Steelseries Nova 1 Mi ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi bu iki kulaklık arasında gidip gelmekteyim, hangisini alırsam ben uzun vadede üzmez. İki kulaklığıda çeşitli kanallardan izledim ikiside gayet iyi özelliklere sahip ama kararsızım bazıları gamepower fujinde kronik sorun olduğunu söylüyor...
Geri