Valorant oynarken bir anda oyun donuyor ve klavye, mouse hiçbir şey çalışmıyor bilgisayarı güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Çözümü nedir ?
(Sistemde RTX 3050, İ5-12400F, 16 GB RAM, 500 GB SSD, Windows 11 var)
Sistemimde; RTX 3050 Ekran Kartı, İ5-12400F İşlemci, 16 GB RAM, 500 GB SSD var ve Ojinal Windows 11 kurulu. Sırf oyun için kullanıcam sizce windows 10'a geçmelimiyim
Arkadaşlar iki tane sorum olucak;
1- Her yeni Bıos güncellemesini yapmalımıyız, hangi sıklıkla güncellemeliyiz ?
2- Anakartım GigaByte H610M H rev 1.3 son gelen fTc güncellemesini yapmalı mıyım ? (Bende bi önceki yüklü)
Arkadaşlar Anakart modelim bu bıos güncellemeisi yapmak istiyorum ancak kafamda 2 tane soru var;
1- Hangi sitedekini yüklemem lazım ?
-https://www.gigabyte.com/Motherboard/H610M-H-DDR4-rev-11-13/support#support-dl-bios...
herhangi bir sorun yok ekran kartı ram işlemci testlerini yaptım sadece sıcaklık sorunu vardı onuda biostan fan hızlarını tam hıza çekince rahatladı oyunda max 85 görüyor şuan oda bu işlemci için normalmiş
Arkadaşlar benim sistemimde İ5 12400F ve RTX 3050 var. Termal macun yenileme ve stok fanı temizliği yapmama rağmen oyunlarda sıcaklık 100 dereceyi buluyor. Belkide işlemcinin fan ayarlarından dolayıdır ama fan ayarı nasıl yapılır bilmiyorum ve benim işlemecim için en iyi fan ayarı nedir ...
Hocam peki bu sıcaklık değerlerini görmem normal mi ? Benim arkadaşımda İ5 13400F var stok fan ile sorunsuz kullaniyor oyunlarda max 80 derece görüyor.
Arkadaşlar bilgisayarımda İ5 12400F ve RTX 3050 var termal macununu değiştirip stok fanının temizliğini yapmama rağmen oyunlarda sıcaklık 100 dereceye kadar çıkıyor. Bunun çözümü yok mudur ?
ve bu işlemciye hava soğutucu önerir misiniz ?
Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi bu iki kulaklık arasında gidip gelmekteyim, hangisini alırsam ben uzun vadede üzmez. İki kulaklığıda çeşitli kanallardan izledim ikiside gayet iyi özelliklere sahip ama kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi bu iki kulaklık arasında gidip gelmekteyim, hangisini alırsam ben uzun vadede üzmez. İki kulaklığıda çeşitli kanallardan izledim ikiside gayet iyi özelliklere sahip ama kararsızım bazıları gamepower fujinde kronik sorun olduğunu söylüyor...