Arama sonuçları: *

1. B

Üniversite Ortak Zorunlu Dersler Muafiyet Sınavı

Her bölümde oluyor diye biliyorum benim bölümüm elektrik elektronik mühendisliği 1757947311 Türk dili ve inkılap 2'şer kredi ingilizce 3 kredi, çok iyi üniversitede okuyan bir yakınım tek başına baktığında az etkiliyor ama hepsi bir araya gelince az da olsa düşürüyor yine ortalamayı demişti...
  2. B

Hocam kalır mıyım demek istemedim aslında ben iki dersten de AA ile geçmek istiyorum ama geçen sene muafiyete giren arkadaşım bb cc ile vermiş. İki dersi sınava girmeyip sene içinde kolayca verebilir miyim demek istemiştim. Muafiyet bu kadar kolaysa vize ve final de aynı kolaylıktadır diye...
  3. B

Arkadaşlar merhaba, yarın inkılap ve Türk dili derslerinin muafiyet sınavı var ve ilk sene benim için ortalama önemli. İki derste de iyiyim ancak risk almak istemiyorum. Bu derslerin vize ve finallerinin zorluğu hakkında tecrübelerinizi ve bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  4. B

Üniversite Ders Seçimi ve Muafiyet Sınavları

Çok teşekkür ederim :)
  5. B

Üniversite Ders Seçimi ve Muafiyet Sınavları

Arkadaşlar merhaba bu sene mühendislikte birinci sınıfa başlayacağım sormak istediğim birkaç soru var. 1-Ders seçimini yaptım, danışman hocam onayladı.Ekstradan yapmam gereken kayıt yenileme vs. bir şey var mı? 2-İnkılap, Türk dili ve ingilizce derslerinde muafiyet sınavlarına ilk sene çok iyi...
  6. B

Steelseries Prime+ (Plus) mouse alınır mı?

Arkadaşlar merhaba ss rival 3 almayı düşünüyordum ancak click sorunları scroll sorunları vs. okudum ayrıca bu farenin ips değeri sensörü ve g hızlanması daha iyi görünüyor. Daha önce kullanan oldu mu ne düşünüyorsunuz?
Geri