Arama sonuçları: *

1. K

ekranım belli bir dakikadan sonra gidiyor ve bütün fanlarım son hızda çalışıyor

çok teşekkür ederim en güzelleri sizin olsun
  2. K

çözdüm bilgisayar garantiye gitti işlemci ram ve güç kaynağım değişti
  3. K

Minecraft survival için mod önerileri

bazı modlarda gördüğüm su mekaniği beni korkutuyor çünkü daha o seviyede mc oyuncusu değilim malesef hardcore diye mcyi normal oynamıyorum çünki oyun aşırı tekrara bağlıyor 1721584252 bunuda yazdım hoşuma gitti teşekkür ederim
  4. K

bütün modları tek tek deneyecem teşekkür ederim
  5. K

mod değilde mod paketi daha iyi olur
  6. K

crazycraft baya iyi bir mod paketiydi zamanında ama şuan durmuyor malesef
  7. K

Selam arkadaşlar orijinal minecraftım var ve bu mc sade hali baya sıkıcı sizin deneyimlediğiniz güzel survival mc modları varsa söyleyebilir misiniz curse forgeden indiricem.
  8. K

2000-2500 tl arası gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum önerilerinize açığım. Benim bulduğum kulaklıklar ise şöyle ; asus tuf gaming h3 kulaklık razer kaira x bu iki kulaklık hakkında düşüncelerinizi ve kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  9. K

3 tane güç kaynağı arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum

anladım çok teşekkür ederim <3
  10. K

malesef sistemim garantide sinerjiden almak zorunda gibi birşeyim 850 watt çok sistemime 1715275110 evet bende öyle düşünüyorum ama öneri almak istedim
  11. K

Arkadaşlar merhaba elimde 3 tane güç kaynağı var, hangisi önerirseniz onu almayı planlıyorum. https://www.sinerji.gen.tr/msi-750w-mag-a750gl-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-47275 https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-bronze-guc-kaynagi-p-49811...
  12. K

Merhaba arkadaşlar 1 ay öncesinde x bir siteden kasa topladım kendim sadece ekran kartı montajını kendim evimde yaptım ilk aldığım zamanlarda hiçbirşey yoktu ama malesef son 2-3 gündür şu lanet olasıca problemle karşı karşıyayım olan şey pc yük altında olsun veya olmasın ekran kartım gidiyor ve...
  13. K

ekranım belli bir dakidan sonra kapanıyor fanlarım çok hızlı dönüyor

2 gün sonra merhaba maleseff sorun çözülmedi ekran kartı driverini sildim yeniden kurdum malesef olmadı tamperli çam baskı yapıyor heralde dedim ama yine olmadı farklı çözümleriniz farsa yazarsanız sevinirim
  14. K

tamamdır hallettim 5 dk sonra yazıcam size 1712704550 ekran kartı ile aynı işlemci 63 dereceyi gördü max
  15. K

işlemci ısı değerine nerden bakabilirim 1712703450 driverden olabilir 4ünde gelmiş driver
  16. K

sende tahmini ne zaman olmaya başladı
  17. K

evet bende şuan god of war oynuyorum ekran kartım 210 wattlara kadar çıktı sıcaklık ise 65 derecede ama sorun yok çok anlamsız gerçekten çok anlamsız çözümünü bulursam yazarım
  18. K

doğru dediniz ddu ile deneyecem lakin sslerde belirttiğim gibi işlemcininde ekran kartı var acaba onla 4070 in çakışmasından dolayı olabilir mi ?
  19. K

hayır crackli hiçbir şey indirmedim acaba birkaç gün önce ekran kartı güncellemesi gelmişti ondan olabilirmi ?
  20. K

Merhaba arkadaşlar başıma bugün gelen bir olayı anlatıcam normal bir şekilde oyun oynuyordum ekranım bir anda kapandı bilgisayar fanları hızlıca çalışmaya başladı ve durmadılar. Bekledim ama durmadılar sorunu anlayamadım pcyi yeni topladım buraya birkaç ss bırakıcam bilgisayarımla alakalı pc...
Geri