Arama sonuçları: *

1. K

vücut için traş makinesi önerisi 1000tl bütçe

Hocam bu traş makinesi için 0 almıyor gibi yorumlar gördüm kullanıcı olarak yorumunuz ne makine hakkında memnun musunuz şu an
  2. K

Traş makinesi önerisi

Farklı başlıklara sahip makineler oluyor vücut için ayrı sakal için ayrı o şekilde düşünmüştüm 1766423967 Hangi modeli acaba hocam detay verirseniz sevinirim 1766424096 Philipsin 15i bir arada ürününü kullandınız mı hocam benimde aklımda onu almak var ama bir kullanıcıdan bilgi almak istedim...
  3. K

Traş makinesi önerisi

Yüz ve vücut kullanımı için tahriş etmeyecek hassas bölgelerde kullanılabilecek 0’a yakın alan bir traş makinesi arıyorum 3000TL yi geçmeyecek önerilerinizi bekliyorum
  4. K

Anonymous Çeviri Güvenilir mi?

Şimdi baktığımda uygulamalarının microsoft store a geldiğini gördüm o biraz içime su serpti sitesinden indirdiğim takdirde pc virüs uyarısı veriyordu ama şimdi microsofttan indirip total virüse uygulamayı tarattığımda virüs görmedi ama yamalar konusunda hala şüphelerim var
  5. K

Galiba öyle olacak 1759772835 the beast yeni çıkmadı mı hocam cracki ne ara buldunuz :)
  6. K

Bir çok oyuna hocam :) hogwarts legacy, marvel spiderman, horizon zerodawn v.s epic games indirimlerinde aldım fakat güvenilirliği olan yamalar bulamadım
  7. K

Size katılıyorum ama işte abonelik sistemi olunca en azından daha güvenilir olabilir gibi geliyor ama yine bir kesinliği yok tabi bizim ki iç rahatlatma
  8. K

Bu şekilde çok konu açılmış ekstra bir konu açtığım için kusura bakmayın fakat içim rahat etmedi total virüs taramalarında ve uygulamayı indirdiğim anda virüs uyarı verdi daha önce kullanan ya da aktif olarak kullanan biri beni aydınlatabilirse sevinirim sonuçta sistemlerimize o kadar paralar...
  9. K

Onvo marka tv alınır mı + tv önerisi

teşekkür ederim hocam önerilerinizi dikkate alacağım
  10. K

peki arkadaşlar bu televizyon yerine samsung akıllı monitör alıp kullanmak daha mantıklı olabilir mi hem güvenilir bir marka hemde parlaklık seviyesi daha yüksek samsung akıllı monitör alınır mı diye bir konuda açtım ama cevap bulamadım
  11. K

TCL markasının aradığım özelliklere uygun TV leri ONVO markasına göre bir hayli pahalı ONVO markasına yönelmemdeki en büyük etken fiyatlarının uygun olması
  12. K

hocam siz hangi modelini kullanıyorsunuz
  13. K

grundig markasına yöneleyim o zaman onlarında bir kaç ürünü fiyatlarından dolayı ilgimi çekmişti fakat markayı hiç duymadığım için şüpheye düşmüştüm
  14. K

[H3 id='onvo+50OVF9001UQ+4K+Ultra+HD+50+modeli+ilgimi+ekti+fakat+onvo+markas+hakknda+bilgim+yok+kullanan+arkadalar+aydnlatrsa+sevinirim+bir+sknts+sorunu+var+m+ayriyeten+13bin+tl+bteye+uygun+baka+nerileriniz+varsa+duymak+isterim']onvo 50OVF9001UQ 4K Ultra HD 50 modeli ilgimi çekti fakat onvo...
  15. K

Yardım Samsung Smart Monitör M7 Ses Gelmiyor

Hocam konudan bağımsız ürünü hala kullanıyor musunuz deneyimleriniz nelerdir bende tv yerine bu akıllı modeli almayı düşünüyorum
  16. K

Samsung M7 Smart monitör

hocam alıp deneme şansı buldunuz mu bende aynı ürünü almak istiyorum
  17. K

Samsung LS43DM702UXUF Akıllı Monitör Alınır mı ?

Arkadaşlar monitörü oyun odaklı değil dizi film izlemek için yani TV yerine alacağım eğer daha önce kullanan biri beni aydınlatırsa sevinirim. görüntü kalitesi iyi midir android sistemi yeterli mi büyüklüğü tv standartlarını karşılayabilecek seviyede mi ayriyeten başka tavsiyeniz varsa onları da...
  18. K

İdeolojiler için kitap önerisi

öncelikle merhaba sizlerden ülkücülük, komünizm, milliyetçilik gibi ideolojileri açıklayan çıkış noktalarını anlatan kitap önerileri istiyorum. Şimdiden teşekkürler
  19. K

Çözüldü✓ Rtx4060 r5 8400f sizce alınır mı

Hocam gigabyten ekran kartlarInın çok ısındığını duymuştum o nedenle emin olamadım 1734883582 site güvenilir midir ilk defa duydum birde amd ekran kartları hakkında pek bilgim yok 7600 hangi nvdia kartıyla eş değerdir acaba
  20. K

Çözüldü✓ Rtx4060 r5 8400f sizce alınır mı

Hocam o şekilde bütçemi çok aşmış oluyorum ekstra olarak işlemciye soğutucu alınması gerekecek şu an ki hali ile alınmaz mı
Geri