Arama sonuçları: *

1. W

Windows 11 den windows 10 a geçme nasıl yapılır?

Selam arkadaşlar usb kullanmadan windows 10 a dönebilirmiyim ve dönebiliyorsam dosya kaybetmen yapmanın yolu var mı? Windows 11 geçme sebebim ekran kartımı çok kullanıyor ve bilgisayar çok ısınıyor çok ısınıncada fps ime falan acayip çok yansıyor yardımcı olursanız sevinirim adım adım
  2. W

Windows 10 Format sonrası ciddi performans kaybı

Selam tüm yardımlarınız için teşşekür ederim çözdüm fakat sıkıntı şuymuş ki ben bilgisayar çok ısınmasın diye kapağını açmıştım fakat bu yararlı bir şey değilde daha zararlı birşeymiş ve daha çok ısınıyormuş. Fps düşmeside ısınmadan kaynaklıydı sanırsam ki kağağı kapatınca düzeldi çok saolun
  3. W

hard diske bakım nasıl yapıcam? 1713055817 Selam beyler hala çözemedim ama bir fikrim var hiç format atmadan yani fabrika ayarlarındayken 2 disk vardı birisi C 100gblık biriside D 800gblık. D de oyunlar duruyordu C de ise windows duruyordu ve hiçbir problem yaşanmıyordu fakat formattan sonra...
  4. W

Yardım FC 24 de ciddi fps sorunu

Selam biraz donanım cahiliyim o yüzden bu veriler çok mu tam bilmiyorum, usb ile hayatımda ilk kez format attım ve bir diskim var acaba ssd mi ssdyse oyun nasıl ssdye kurulur falan yada bunla alakası varmı bilmiyorum fakat oyun içinde eskiden 200 fps alırken şimdi en çok 80 alıyorum ve fps...
  5. W

////x>/ 1712959092 selam hocam 20% gibi bir kullanımı var gorev yonetıcısınde zorlayan bir şey yok, ekran kartım eski acaba yeni driverler çok yoruyor diye geldi aklıma da oda saçma, tekrar usb ile format attım fifada max 80fps alıyorum hiçbir yerde limit yok ekran kartı ve oyunda vs
  6. W

Selam şyöe bir hata atıyor klasörü seçtikten sonra 1712758444 Bir önceki yanıtımda hata aldığımı söylemiştim onu halletim attığın tüm driverleri başarıyla indirdim fakat bilgisayarı aç kapa yaptım hala aynı performans kaybı devam ediyor örneğin şifreyi girdikten sonra bilgisayarın açılması 10...
  7. W

AAP SERVER: BTHENUM\{74ec2172-0bad-4d01-8f77-997b2be0722a}_VID&0001004c_PID&200e BTHENUM\{74ec2172-0bad-4d01-8f77-997b2be0722a}_LOCALMFG&005d PCI AYGITI: PCI\VEN_8086&DEV_A324&SUBSYS_843B103C&REV_10 PCI\VEN_8086&DEV_A324&SUBSYS_843B103C PCI\VEN_8086&DEV_A324&CC_0C8000...
  8. W

ekran kartım yazıyor, temel yazmıyor birde ünlem işareti derken hangi screenshotta ünlem işareti var anlamadım
  9. W

Siz daha iyi bilirsinizde aynı dosyaların 2-3 defa üst üste inmesinden korkuyorum ben
  10. W

nvidianın sitesinden en güncel tüm driverleri indirdim, biraz bu işler hakkında bilgim yok windows driveri varmı baktım da güncelleme de yok bilgisayarda, ekran kartı dışında neyin driverini indirmem gerekiyor?
  11. W

Selam windows 10 kullanıyordum ve bilgisayarım çok karışık olduğundan usb ile format attım ve en güncel windowsu indirdim fakat usb den indirirken windowsu usb yi çıkarmayı unuttum ve 4-5 kere indirdi windowsu sanırsam. Uygulama açma hızı 10 saniyeden 1 dakikaya çıktı youtubeden video açınca...
Geri