Arama sonuçları: *

1. M

Docp açınca bilgisayar açılmıyor

Hocam valla ne kadar teşekkür etsem az değiştirdim ve oldu neden a1 ve b1 de çalışmadığını anlamadım ama teşekkür ederim
  2. M

Deneyim
  3. M

Yok A1 ve B1 e taktım
  4. M

Merhaba yeni aldığım sisteme RAM hızını yükseltmek için DOCP profili seçiyorum ama bilgisayar açılırken kapanıyor sonra yine açıldığında güvenli modda açılıp BIOS'a atıyor ama DOCP'yi kapatırsan yani 2133 MHz de çalıştırısam Windows normal bir şekilde açılıyor ne yapmam lazım RAM Corsair...
  5. M

Samsung 990 pro uyumluluğu

destekliyorda hiç emin değilim çünkü başka yapay zekalarada sordum işlemciyle bağlantılı diyor şimdi boşuna para vermekte istemiyorum kararsız kaldım
  6. M

agalar ama chat gpt böyle diyor şimdi ben sdd fln alıcamda böyle bir şey olursa sıkıntı yaşamayım
  7. M

valla bende anlamadım hocam chat gpt böyle dedi diye bi sorayım dedim de teşşekür ediyorum
  8. M

yani işlemciyle ilgili bir sorun olmaz dimi çünkü chat gpt tam performansta çalışması için en kötü ryzen 5 5600 işlemci alman gerek demişti ondan soruyorum
  9. M

Merhaba ben bilgisayarıma SSD yükseltmesi yapmak istiyorum ama anakartım ve SSD PCI-e 4 olmasına rağmen işlemcim pice 3 olduğu için tam verimi alabilir miyim bilmiyorum SSD olarak Samsung 990 Pro alacağım anakart: ASUS B550M-K işlemci AMD Ryzen 5500 Yani ben bunları taksam SSD falan tam...
  10. M

M2 Sdd ile işlemci uyumlu mu?

tamam çok teşekkür ederim
  11. M

bu video ya bakabilicek biri varmı sadece öğrenmek için soruyorum
  12. M

sadece merakımdan soruyorum bu videoda aldığım klipde sdd ile ilgili bir şeyler söylüyor ya ben anlamadım olayı yada adam yanlış biliyor https://youtube.com/clip/Ugkxke9Rcro95Q06oroCNmav7D9poejv-Qb-?si=JggG6x0rI0YAeSHo
  13. M

tamam bende onu öğrenmek için gelmiştim sen bianda yok öyle bişey fln diyince merak ettim
  14. M

burda adam maks 4k alabilirsin demiş ben zaten 4k alıyorum 7k alamam mı diyorum
  15. M

bende zaten 4000 hız de kime diyorsun hızı düşürmezmi yani herkes başka bir şey söylüyor
  16. M

ama ben şimdi samsung 990 evo alıcam o 7000 fln destekliyor
  17. M

okuma yazma hızını etkilermi
  18. M

tamam teşşekkür ederim
  19. M

ama izlediğim bir video da öyle diyordu işlemcin hangi pcie da çalışıyorsa o pcie ile uyumlu sdd diyordu ondan sordum
  20. M

Anakartım Asus prime A520M-K
Geri