Arama sonuçları: *

1. S

Razer Blackshark V2 Pro

Razer Blackshark V2 Pro almayı düşünüyorum bir de ps edition ı varmış normaliyle ps edition arasında bir fark var mı laptopta kullanacağım ben ps edition alsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  2. S

Çözüldü✓ Xiaomi Redmi Buds 5 mi Soundpeats air 4 pro mu?

Soundpeats air 4 pro yu aldım gayet memnunum
  3. S

Masaüstündeki dosyayı silemiyorum

İnternetten bir pdf indirdim ve şimdi silmek istiyorum ama silemiyorum adını değiştirmeye çalışıyorum değiştiremiyorum kesip farklı bir yere kopyalamaya çalıştım olmadı ne yapmam lazım nasıl silebilirim?
  4. S

Kullanıcılar klasöründeki ismi değiştirme

Burdaki serda klasörünün ismini serdar olarak değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirm bilen var mı ?
  5. S

Kulaklığımı laptopa bağlayamıyorum neden?

Soundpeats air 4 pro kulaklık aldım ama laptopum bluetoothta görmüyo sebebi nedir bilen var mı? Telefondan bağlana biliyorum ama laptopta çıkmıyor
  6. S

Kızılötesi sensör ve çift cihaz desteği olmadığı için ben air 4 proyu tercih ettim
  7. S

Evet air 4 proyu daha mantıklı buldum ama xiaomi buds 5 kafamı karıştırdı sizce hangisi daha mantıklıdır?
  8. S

Xiaomi Redmi Buds 5 ile Soundpeats air 4 pro arasında kaldım hangi kulaklık daha iyidir hangisini tavsiye edersiniz ? Ya da başka önerebileceğiniz kulaklık var mı?
  9. S

Vmd nasıl açabilirim?

Windows kurma bölümünde hiçbir sürücü bulunamadı diyor. Bende kurarken vmd ayarını kapattım öyle diskim gözüktü ve Windows kuruldu. Lakin vmd kapatmak iyi bir şey değilmiş vmd yi nasıl açarım ? Açarken bi sorun yaşar mıyım ? İnternette video izledim vmd yi açıp Windows kurarken Intel'in vmd...
  10. S

İşlemci ve ram gözükmüyor sebebi ne ?

İşlemci ve ram gözükmüyor
  11. S

Asus Rog Pugio 2 mi Asus Rog Gladius III AimPoint mi?

Hangisi tercih edilmeli asus rog pugio 2 mi Asus rog gladius 3 Aimpoint mi?
  12. S

Kablosuz mouse önerir misiniz ?

Asus rog pugio 2 nasıl mouse bilgin var mı acaba ?
  13. S

Max 2700Tl
  14. S

Fiyat performans kablosuz mouse önerir misiniz ?
  15. S

Çözüldü✓ Asus Rog Pugio 2 mi Rampage X-Pike mı almalıyım?

Asusdan daha iyi bu fiyatlarda bildiğiniz var mı sizin ? Önerebileceğiniz
  16. S

Sizin tercihiniz hangi mouse olurdu kablosuz istiyorum
  17. S

Arada çok fiyat farkı var ama mouseların görüntüleri benzer asus rog pugio 2 mi rampage x-pike mı. Asus rog piguo 2 fiyat farkına değer bir mouse mu ?
Geri