Arama sonuçları: *

1. D

30-45K Tv önerisi lazım

Merhaba, başlıkta da gördüğünüz üzere tv önerisine ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, Teşekkürler!
  2. D

Ascension to the Throne

Merhaba, Bu oyunu küçüklüğümden beri biliyorum. Çok severek ve zevk alarak oynadığım bir oyun. Bu tarz bir oyunun görüntü kalitesi iyileştirilmiş bir şekilde devamı niteliğinde oluşturmak istesek kaç kişinin bu projede çalışması gerekir ve projenin maliyeti ne kadar olur diye merak ediyorum...
  3. D

Aşırı Dalgalı İşlemci Kullanım

Hepinize teşekkürler yeni pc geçicem mecbur :))
  4. D

evet tam olarak bundan bahsediyorum ve opera açınca ya da oyun falan direkt %100 oluyor hatta oyu çerisinde alışılmadık şekilde 10 fps falan alıyorum önceden böyle olmazdı 2-3 kere format attım bir türlü düzelmedi 1724022385 şu şekilde sadece opera açınca bile kısa süreliğine %100 oluyor
  5. D

Merhaba, görev yöneticisini açtığım zaman işlemci %100 kullanılır durumda olduğunu görüyorum, eklenti olarak resim ekleyeceğim oradan görebilirsiniz, teşekkürler....
  6. D

Geforce Now'dan daha iyi proje, uygulama artık her ne denirse var mı?

Merhaba, GeForce Now'dan daha etkili bulut oyun platformu arıyorum, yardımcı olur musunuz, teşekkürler...
  7. D

Amd ryzen 7 7800x3d için x670 anakart mı yoksa b650 mi, hangisini önerirsiniz?

3-4 Yıl sıkıntısız devam eder değil mi ? X670 ve B650 arasındaki farkı da söyler misin lütfen öğrenmem iyi olur çünkü ben de iyi bir anakart tercihinde bulunmak istiyorum. Hedefim kurduğum bilgisayarın 3-4 yıl boyunca sağlam bir şekilde ilerlemesi ve oyun, After Effects vb. konularda başarılı...
  8. D

Çözüldü✓ Merhaba, Ryzen 7 7800X3D için anakart önerir misiniz...

B650 ile X670 arasında ne fark var ben hâlâ öğrenemedim ya. 1712869124 Ve sorumun devamı olarak eklemek istiyorum. Kurduğum bilgisayarın beni 3-4 Yıl rahat götürmesini ve oyunlarda başarılı olmasını istiyorum bunu da göz önünde bulundurur musun lütfen. Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama...
  9. D

Merhaba yanıtın için çok teşekkür ederim ama biraz araştırdıktan sonra eşleştirme sitesi buldum ve sonuç tam olarak şu şekilde çıktı ; https://versus.com/en/gigabyte-aorus-x670-elite-ax-vs-msi-mag-x670e-tomahawk-wifi?filter[]=cpu_socket%3Dam5&filter[]=compatible_chipsets%3Dx670
  10. D

https://www.amazon.com.tr/Gigabyte-X670-AORUS-ELITE-AX/dp/B0BFNXBLFF/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1LIBWM85P8465&dib=eyJ2IjoiMSJ9.6Iv3V5zZTcmNVdHK9ItOtBRU5geFSt_1Z5YZ_p5JJt5Z9ulwkm85yhu8hg6typcG1cMWKWTDC_sennxQqHoNt_4yl9-jYHhx3mNzHwP1U0TwLfpdrAsmKIO0XqS1zueLZE-tXuLpPfXu2liaP1XWO58x0phORu0LO65...
  11. D

Yanıtın için çok teşekkür ederim ama karşılaştırmada Tomahawk ile eşleşmesini göremedim Bu anakartı almaya karar vermiştim...
  12. D

Bu anakartın ilk attığından farkı nedir acaba ben pek bilmiyorum sormamda sakınca yoksa öğrenmek isterim.
  13. D

Babaya doğum günü hediyesi önerisi

Cep saati olabilir gibi.
  14. D

Merhaba, başlıkta da görüldüğü gibi R7 7800X3D için anakart arıyorum ve lütfen öneri anakartlar gelecek nesillerde sorun çıkartmasın sorunsuz iyi bir anakart olsun yani anlayacağınız evet ben bunu alırım bence bu alınmalı diyebileceğiniz anakartları önerin lütfen çünkü anakart konusunda hiç...
Geri