Arama sonuçları: *

1. L

Sapphire Nitro+ RX 7900 XT kartın RGB'si yanmıyor

Merhaba arkadaşlar, Sapphire Nitro+ RX 7900 XT ekran kartım var. TriXX uygulamasını yükleyince birdenbire RGB'si kesildi. Kartta sorun yok sadece RGB'si yanmıyor. Driver temiz sil yükle yaptım format attım ama olmadı. Yardım edebilecek biri var mı?
  2. L

Tebilon sitesi üzerinden aldığım hazır sistem nasıldır ?

Merhaba, Sistemi 1gün önce aldım ram ve M2 ssd yi yükselticem onun dışında kule tipi bir soğutucu alıcam, yani sistemin önemli bir eksiği var mıdır bunlar dışında hata yaptım mı beni aydınlatabilir misiniz ? Edit: İşlemciyle ekran kartı birbirini besler mi bütün oyunlarda darboğaz yaparmı vs. ve...
  3. L

Görsel üstündeki sistemin parçaları nelerdir ?

İntel stok fanı mı ben amd sanıyordum varsa resim falan atar mısınız o fanın internetten falan link ? 1712910277 resim derken o işlemcinin kutu açılımı vs. farketmez o resimdeki fanla beraber ? 1712910818 i3 olma ihtimali nereden çıktı ? i5 12400f vs. daha üst model olma ihtimali yok mu ?
  4. L

işlemci kesinlikle amd nin serisi öyle dediler intel olamaz eminmisin (kesinlikle ?)
  5. L

Merhaba işlemci amdnin işlemcisi kart 4060 ama hangi amd onu bilmiyorum fandan tahmin etme şansınız var mı bu fan hangi fan modeli markası ne ? *en önemliside Anakart modeli ve Fan modeli, bu ikisini bulabilir misiniz ?* Bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi sürem çok kısıtlı ?
Geri