Arama sonuçları: *

1. aesenturker

Nintendo switch /Lite alınır mı

Zelda için performansı iyi değil derken neyi kastediyorsunuz ? Zelda en iyi malesef ki switchde oynanan bir oyun. Sorunuza gelince şuanda 3 switche de sahibim lite, switch ve oled. Aslında temelde çok fazla bir şey değişmiyor hatta ekranın daha küçük olması sebebi ile ekran daha net ve canlı...
  2. aesenturker

Nintendo Error Code 2813-2470 Hatasi nasil cozulur

Aşağıdaki linkten yapmanız gerekenleri görebilirsiniz. Bölge değişikliği sorunu daha önce çipsiz nintendoda yaşamıştım, cihazdan bölge değiştirmeniz sorunu gidermez. Bölgenin account ile bilikte nintendonun resmi sayfasından değiştirmeniz gerekiyor...
  3. aesenturker

Nintendo Switch 18.1.0 -Atmos 17.1 - Sigpatcher

Arkadaşlar sistem 18.1.0 güncellemesi geldi ve malesef update yapan arkadaşlarımız tinfoil kullanamıyordur. Çünkü en dipte atmospher hatası alınıyor. Bunun için 2 yöntem var. 1 - Sistemi tekrar 18.0 a çevirerek uygun hekate ve atmos kullanmak çünkü sigpatcher sayfasında suan ıcın 18.0 surumu...
  4. aesenturker

Kulaklik alicam öneri

Ararştırmanızı öneririm, sennheiser çok iyi bir markadır. Görmemenizin sebebi fiyat olarak pahalıdır Türkiyede çok fazla alınmıyor ondan olabilir. 1712949120 Hd serileri 80-90K bandındadır.
  5. aesenturker

Switch Lite vs Oled?

Bırıncısı pahalı olur ıkıncısı de koleksıyon yaparsın. Ben hala 3ds LL de oynadıgım oyunda aldıgım keyıfı anlatamam eskıyınce daha da kıymetlenıyor meret :)
  6. aesenturker

Kur'an Kursuna gitmek istemiyorum

Kımseyi dinleme hayallerinin peşinde git. Gitmek istemiyorsan geçip söyleyeceksin karşılarına ama şunuda ekleyeceksin, amacım dinsizlik vb değil ama tam anlamı ıle bunuda yapmak ıstemıyorum dıyebılırsın. Yeterlıce ogrenmekte fayda var elbet ama ıstekler yuzunden hayaller kenara atılmaz
  7. aesenturker

Çözüldü✓ Ne sıklıkla macun değişmeli?

Aslında sıze baglı genelde yılda dıyorlar ama bence yılda 3 defa mumkun ıse gayet uygun olur. Bazı ıslemcıler fazla ısınıyor malesef
  8. aesenturker

Switch Lite vs Oled?

Hocam o oyle olmuyor bende ucretsızlerle ıdare edım dedım cıhazı kaldırdım en son :) ucretsızlerde hıc bırsey yok ama zaman zaman cok sevdıgım oyunlara kıydım ayda bır oyun fılan aldım
  9. aesenturker

Switch Lite vs Oled?

Bence küçük değil olcu olarakta soyle dusunebılırsın ekran kartı bır bucuk kredı kartından bıraz fazla enı ıse bır kredı kartı boyutunda. Ben bazı oyunları onda oynamayı sevıyorum. Oled de kullanıyorum ozellıkle yolculukta kucuk ve ergonomık olmasından lıte daha kullanıslı oburunun joyconu fılan...
  10. aesenturker

Çözüldü✓ Oyun oynarken görüntü gitti

Statik elektriktense pili çıkartabilir. Fişten çekin, ayağınız betonda iken bios bilini sökün 1 -2 dakika sonra yeniden takın.
  11. aesenturker

Yardım nvidia driverları bezdirdi !

Driver kurulumunda sistemi kurar kurmaz tüm driveri iqbit driver booster ile kurmanın avantajı, sadece en günceli değil sistemine uygun olanı yüklüyor ayrıca driverin öncesinde kurulması gereken bileşenler var ise sırası ile kurduğu için hata almıyorsunuz. Bu nedenle tek geçerim. Tavsiye de ederim.
  12. aesenturker

Yardım nvidia driverları bezdirdi !

Vaktin varsa driveri sil ve driveri sadece ıqbit driver booster ile kur. Manuel kurma. Full halinide çok rahat bulabılırsın programın
  13. aesenturker

Kulaklik alicam öneri

Sennheiser dısında hıcbır marka onermem kulaklıkta. Çok ucuk fıyatlı olanları da var ama butcene gore bulabılecegını dusunuyorum. 1712881708 Sennheiser in hd569 olabılır yada gorunumu hosuna gıderse momentum olabılır momentum 4 1712881825 Birde ben kullanmadım ama gsp serilerine de ıyı dıyorlardı
  14. aesenturker

Hobi olarak Custom Keycaps yapıyorum, sizce nasıl olmuş?

Dostum güzel olmuş ancak bir öneride bulunabilirim. Şahsen tuşların herbiri aynı boyutta olmalı yanı örnegın o sekıllerı bır tus boyutunda bır kap yapıp ıcıne koyup epoksi dokersen normal bır tus gıbı olur ve parlar. Şahsi fikrim ama şekiller güzel
  15. aesenturker

Masaüstü Arkaplanı Site veya Uygulama Önerileri

Güzel site, bende aradıgım wallpaperı buldum :) Tesekkurler
  16. aesenturker

Masaüstü Arkaplanı Site veya Uygulama Önerileri

Bu konuda sanırım en düzgün masaüstü resimlerini iyi çözünürlükle aşağıdaki linkten bulabilirsin. https://4kwallpapers.com/ 1712880394 Sitede arama kısmına timothee yazınca cıkanı kullanıyorum ben tabı alternatıf cok
  17. aesenturker

Yardım Samsung Galaxy Tab S9 FE vs Apple iPad 9 ?

Ben S9 FE kullanıyorum. Samsung Dex zaten baslı basına bır tercıh sebebı benım ıcın. Birde alumınyum tablet tutucu ıle logıtech klavye mouse kullanarak bılgısayar gıbı kullanıyorum hatta hıc tablet gıbı kullandıgım olmuyor. S9 FE onerırım. 1712880004 Bilgısayarımı bıle cogu zaman acmıyorum :)
  18. aesenturker

Windows 10 Format sonrası ciddi performans kaybı

Hocam Merhaba Öncelikle driverler kurulu ve güncel değilse ilk olarak IQbit driver booster indirip gerek yazılım gerekse sürücülerin tamamını tek tıkla yüklemen 2. aşaman ise CPU yu ne zorluyor gorev yonetıcısınden kontrol etmen. Eğer zorlayan bır uygulaman var ise oncelıkle kaldırman ve glary...
  19. aesenturker

HP Laptop'da Linux Mint Kurulmuyor

Usb ye boot ederken hangi programı kullandınız. Tavsiyem rufus'un eski versiyonlarını kullanın. Yeni versiyonu yada baska programlarda sistem usb den baslamıyor. Tabi bios ayarlarınız dogru ıse bırde secure mode devre dısı bırakmanız gerekebılır.
  20. aesenturker

Hangi Linux Daha İyi?

Hiçbirisi. Malesef eski sisteminiz varsa linux bir kurtuluş değil çünkü artık linuxun tüketimi de aşırı fazla ve ayrıca kali ve kubundu dışında neredeyse çoğu stabil değil. Ancak çok düşük bilgisayarda oyun oynamıyor internet, youtube vb kullanımın varsa harika bir önerim olabilir. Kesinlikle...
Geri