Arama sonuçları: *

1. V

Yardım Modemi başka odaya taşıyabilirmiyim?

Duvar içinden gelen telefon kablosu direk modeme bağlanıyor, bulunacağım oda ile modemin şu an bulunduğu telefon kablosunun geldiği yer arasındaki mesafe 17-18 metre. Bulunacağım odada telefon hattı yok. Şimdi ben bu duvardan gelen kabloyu 18 metre odama kadar uzatıp modemi bağlayabilir miyim...
  2. V

Telefondan ethernet ile internete bağlanabilirmiyim?

Krokide mavi nokta modem turuncu nokta bulunacağım konum kırmızı mesafe 17-18 metre. Burda wifi cok az cekiyor, telefon ile en verimli interneti böyle alabileceğimi düşünüyorum.
  3. V

Poco x6 pro ve Mi 11 lite
  4. V

Bunu n Bunu nasıl öğrenebilirim 1713092354 Hocam yardım edermisiniz xiaomi telefon için hangi cihazı almalıyım ssdece takıp çalışıyormu bu cihaz
  5. V

Type-c ethernet dönüştürücü cihazlar var, bi kaç video izledim bu cihazlar ile android telefonu internete bağlıyorlar, bunu bende yapabilir miyim? Bazı dönüştürücülerin telefonu desteklemediğini söyleyenler var kafam karıştı ethernet ile telefondan internete bağlanabilirmiyim? Hangi cihazı...
  6. V

Yardım Kablosuz bağlantı sorunumu nasıl çözebilirim

Bulunacağım odanın konumu ile modem arasında 17 metre mesafe var. Telefon ile ağ bağlantısını en verimli şekilde problemsiz hangi cihazla alabilirim? Router mı extender mı ve F/P cihaz önerir misiniz? Alacağım cihazı hangi konuma koymalıyım? Alanın krokisini çizdim, renkleri belirtmek istedim...
  7. V

Öneri Wi-Fi extender önerisi

Modem ile odanın arası 17 metre falan, modemin yanında duruyormuşum gibi performans alabilir miyim bu cihazlardan? Uygun ve performansı iyi bir F/P ürün arıyorum, Xiaomi Wi-Fi range extender N300 var bu cihaz iyi midir? Router cihazları işimi görür mü, ne işe yaradığını bilmiyorum ama oda da...
  8. V

Oyun İçin Poco F4 Alınır mı?

Teşekkürler
  9. V

Hocam belki indirim olursa bütçe denklesirse falan x6 pro düşünüyorum ama düşünceniz nedir
  10. V

Evet yurtiçi garantili bakıyorum
  11. V

14.000 tl bütçe var, oyun için poco f4 alınır mı bir öneriniz var mı?
  12. V

Oyun için 2 telefondan hangisi daha iyi

Sizce ikisi karşılaştırıldığında, aralarında X6 Pro'yu öne çıkaran en belirleyici özellikler nelerdir?
  13. V

Oyun için 2 telefondan hangisi daha iyi

Oyun için 8 GB Redmi Note 13 Pro mu, yoksa 8 GB X6 Pro mu iyidir
  14. V

Oyun İçin Telefon önerir misiniz??

Teşekkürler
  15. V

F4 mü iyidir m6 pro mu
  16. V

Oyun için telefon arıyorum, donanım bilgisine sahip değilim bu konuda bir isteğim yok fakat "çift uygulamalar" özelliğini destekliyen bir telefon arıyorum(olmasa da olur). Bütçe 14.000 TL, artık bu fiyata hangi telefon uygunsa.
Geri