Arama sonuçları: *

• Users: Lazy
  • Order by date
  1. L

🔥İndirim Tebilon & Unlost & Trendyol Aralık ayı Hazır Sistemler 🔥

kesinlikle katılıyorum abi.
  2. L

Unlost yeni F/P Sistemler alınır mı?

tamamdır bu seçeneği de aklımda bulundurucam teşekkür ederim.
  3. L

o parçaların 5-6 taksitle satıldığı herhangi bir site var mı önerdiğiniz? cpu vs.
  4. L

2.elle alakalı herhangi bir önyargım yok dedikleriniz de gayet mantıklı ama zaten sıkıntı bunları peşin veremiyor oluşum. en az 5-6 taksitle bir sistem çekmem gerekiyor.
  5. L

abdullah abinin tanıttığı rampage crimson 300hz monitörünü alıcam bütçe şuan ona yetiyor. 7800x3d taraftarıyım zaten ama 9070xt ile kombosunu 6+ taksitle iyi bi fiyata alabilsem zaten hiç bunları konuşmaya gerek bile yok
  6. L

1080p ultrada kullanıcam hikaye oyunlarını. onun dışında rekabetçi oyunlarda da 300+fps almak istiyorum rust pubg cs vs. 1757804413 ayrıca çok bir 2k takıntım vs yok. daha çok yüksek fps alma ve akıcı oynama taraftarıyım.
  7. L

dediğim gibi bileşenler markalarıyla beraber toplandığında akakçede 69k ama dediğiniz gibi bir sistem çekince zaten aynısı ufak tefek değişikliklerle o rakama denk geliyor.
  8. L

tamamdır bunu da aklımda bulundurucam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
  9. L

çok bir bilgim yok doğrudur dediğiniz. ben şuan ana olarak bütçe açısından karşılaştırma yapıyorum tek tek akakçeden fiyatlara bakıp. yoksa pek bir bileşen veya parça bilgim yok marka bazında.
  10. L

fikirleriniz için teşekkür ederim.bu arada etiketlediğim sistemdeki bileşenler markaları vs. nasıl? bi bilginiz var mı acaba?
  11. L

9 taksit çok işime gelmese zaten bi gram düşünmem. bu arada 7800x3d 9070xt ikilisi genelde 2 3 haftada bir incehesap gaming gecesinde 60kya 3 taksitle satılıyor şu ana kadar baya gördüm. denk gelmemiş olabilirsiniz. 1757803890 ya herkes fazlasıyla para vurmanın derdinde firmalar açısından...
  12. L

az önce izledim yani kafama yatmadı değil ama o da dediğim kategoride gibi bir şey. tek tek toplasan 69k yapıyor o da 64kya satıyor. 60k falan olsa direkt çat diye 5 taksitle alır bi gram şüpheyle bile bakmam.
  13. L

https://www.trendyol.com/gamers-arena/unlost-x-rx9070xt-amd-ryzen-5-9600x-16gb-ddr5-1-tb-ssd-750w-tavsiye-sistem-p-985802929 Bu sistemin parçaları nasıl? sizce iyi mi? 50-60k bütçem var. Açıkçası 9 taksitle almayı düşünüyorum bilgisayarı çünkü şuan diğer youtube kanalları 3 takside sadece...
  14. L

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ben Lenovo Legion R25i-30 aldım
  15. L

bence o fiyat bandında alınabilecek yüksek özellikler sunan bi monitör. Ben şahsen pivot,165hz,hdr, 25 inç,IPS panelli bir monitör aldım o bile zaten 4.750TL idi.
  16. L

James Donkey RS2 3.0 RGB 3 Mod Bağlantı LCD Ekran Gaming Mekanik Klavye (Gateron) Klavyeyi çoğunlukla CS2 gibi rekabetçi oyunlarda kullanıcam. Silver switchlerin en ufak basımda aktif olduğunu duydum ve bu sıkıntı yaratır mı veya kullanışlı olur mu bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
  17. L

James Donkey RS2 3.0 mi Glorious GMMK 2 mi?

https://www.incehesap.com/james-donkey-rs2-3-0-rgb-3-mod-baglanti-lcd-ekran-gaming-mekanik-klavye-gateron-fiyati-66677/ https://www.incehesap.com/glorious-gmmk2-moduler-hotswap-mekanik-siyah-klavye-fiyati-62214/?utm-source=search-bar İki klavye de aynı fiyatta şuan fakat hangisini almalıyım...
Geri