1 kulaklık almak istiyorum (oyuncu)
Arctis 1 wireless mı almalıyım yoksa Arctis 3 Bluetooth versiyonunu mu almalıyım
şahsen arctis 1 se ki kafa bandı yok öyle çok kulaklık kırdım ama bluetooth wireless tan kötüyse arctis 1 de olur
Ya almayacağım dedim de sistem bakıyorum şimdilik almayacağım bundan daha iyisi varsa onu yoksa da stok yüklendiğinde ama açıkçası alacakken iyi 1 tane alayım diyorum ve o yüzden daha bakıyorum
Dostum şimdi almayacağım sistemi yani yakın zamanda almayacağım ama pc alırsam bunu alacam :) daha iyisi varsa ona da bakayım dedim bu arada kasayı tek fanlı olduğu için ve ram i de fiyat düşsün diye değiştirecem pc yi adıktan sonra ekleme yaparım ama şimdilik böyle olması lazım hem bende o...
itopyadan pc aldığında 48 tl ye win 10 fln da kuruyorlar o ayarları da yapıyorlar istersen ba eğer eklemişsen win 10 urulu gelir eklememişsin sadece kurupgöndeririler
fps değerlerin düşük ise al 8 gb düzelir ama oynadığın oyunun sistem gerksinimlerine de bak derim eğer senin sistem az kalıyorsa diret o parçayı değiştirmelisin
https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-gaming-15-ec0006nt-amd-ryzen-5-3550h-8gb-ddr4-256-gb-ssd-nvidia-geforce-gtx1650-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-8bp77ea-p-HBV00000NPZ6G
ben önce bunu alacaktım ama sorna karar değiştirdim sana önerebilirim