Arama sonuçları: *

• Users: Rades
  • Order by date
  1. R

oyuncu kulaklığı için bluetooth mu wireless mı

fury x güzel değil ya birde rampage kullanmam ya herhalde zamanında çok çilesini çektim
  2. R

oyuncu kulaklığı için bluetooth mu wireless mı

1 kulaklık almak istiyorum (oyuncu) Arctis 1 wireless mı almalıyım yoksa Arctis 3 Bluetooth versiyonunu mu almalıyım şahsen arctis 1 se ki kafa bandı yok öyle çok kulaklık kırdım ama bluetooth wireless tan kötüyse arctis 1 de olur
  3. R

500 TL Civarına Monitör Önerir Misiniz?

dostum forum değişmiş ilk başta bana monitör önerirmisindi bu forum benlik sıkıntı yok yani
  4. R

500 TL Civarına Monitör Önerir Misiniz?

https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-c-mhd-280-nits-1ms-144hz-hdmi-dvi-dp-kavisli-fhd-gaming-monitor/
  5. R

1k-2k Arası Güzel Bir Monitör Tavsiyesi ?

https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-c-mhd-280-nits-1ms-144hz-hdmi-dvi-dp-kavisli-fhd-gaming-monitor/
  6. R

CHERRY-SUPREME kasasına ekleme yaptım bu fiyata daha iyi bir sistem var mıdır ?

Ya almayacağım dedim de sistem bakıyorum şimdilik almayacağım bundan daha iyisi varsa onu yoksa da stok yüklendiğinde ama açıkçası alacakken iyi 1 tane alayım diyorum ve o yüzden daha bakıyorum
  7. R

Dostum şimdi almayacağım sistemi yani yakın zamanda almayacağım ama pc alırsam bunu alacam :) daha iyisi varsa ona da bakayım dedim bu arada kasayı tek fanlı olduğu için ve ram i de fiyat düşsün diye değiştirecem pc yi adıktan sonra ekleme yaparım ama şimdilik böyle olması lazım hem bende o...
  8. R

Bu Sistem Alınır Mı ? ?

Açıkçası doğru söylüyorsun ve kuralları okudum ama r3 3200g le nereye kadar oynar
  9. R

Bu Sistem Alınır Mı ? ?

tahmin :)
  10. R

Bu Sistem Alınır Mı ? ?

knk sisteme ekran kartı almamış oyun oynasa dahi onu işlemci yapacak dünümüz oyunlarında işlemci de yetersiz kalır
  11. R

İncehesap Hazır Sistem

öncelikle kargo sağlam mı gelmiş diye kontol et eğer yırtı bi yeri varsa geri yolla sonra da yapılacak herhalde çok bir şey yok speed test yap:)
  12. R

Bu Sistem Alınır Mı ? ?

bu arada ben de giriş sistemi topladım +144hz monitör mouse klavye + kulaklık 6k 7k oldu
  13. R

Itopyadan bilgisayar aldım

itopyadan pc aldığında 48 tl ye win 10 fln da kuruyorlar o ayarları da yapıyorlar istersen ba eğer eklemişsen win 10 urulu gelir eklememişsin sadece kurupgöndeririler
  14. R

sistemimi 8 gb ram yapsam oyunlarda ki takılmalarım düzelirmi

fps değerlerin düşük ise al 8 gb düzelir ama oynadığın oyunun sistem gerksinimlerine de bak derim eğer senin sistem az kalıyorsa diret o parçayı değiştirmelisin
  15. R

Bu Sistem Alınır Mı ? ?

ayrıca ssd yi de yükseltmelisin çünkü ona belli başlı programlar kurulunca zaten snein elinde 120 gb fln kalıyor onu da 480 yap derim
  16. R

Bu Sistem Alınır Mı ? ?

bence de alınmaz açıkçası işlemciyi r5 1600 yap derim şahsen ramden kısabilirsin en iyi oyunda dahi olsa 8gb ram düşü grafiklerde sorun çıkarmaz
  17. R

Öneri 6000₺ YE ALINABİLECEK EN İYİ DİZÜSTÜ PC

https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-gaming-15-ec0006nt-amd-ryzen-5-3550h-8gb-ddr4-256-gb-ssd-nvidia-geforce-gtx1650-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-8bp77ea-p-HBV00000NPZ6G ben önce bunu alacaktım ama sorna karar değiştirdim sana önerebilirim
  18. R

tekrar bak :D 2 tane 8 gb takılmış kasanın normal haline ben onu 8gb a düşürecem
  19. R

CHERRY-SUPREME kasasına ekleme yapacağım tavsiyelerinizi alabilirmiyim https://www.itopya.com/cherry-supreme-asus-tuf-gtx-1660-super-oc-6gb-amd-ryzen-5-3500x-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc öncelikle 1- işlemciyi r5 2600 yapmak istiyorum 2- ram i 16 dan 8 e indirmek istiyorum (oynadığım...
Top Bottom