Arama sonuçları: *

1. G

Mafia the old country harita yüklenmiyor

hocam şimdi denedim yine olmadı
  2. G

hocam 2k e ticket attım bir sonraki güncellemede düzelir diyor onlarda sağolun 1755008207 sistemle pek alakası yok hocam normal şartlarda oyunu gayet iyi çalıştırıyor oyunun kendisi ile ilgili bir sorun varmış bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğim 1755008292 patch bekleyeceğim hocam umarım...
  3. G

Merhaba arkadaşlar. Bugün Mafia'yı indirdim daha oyunun ilk dakikasında böyle bir şeyle karşılaştım ve oyun deneyimini aşırı baltalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem özellikleri: RX 6650 XT Ryzen 5 5500 ASUS B450M Dragon anakart.
  4. G

Black myth wukong hata

hocam bende aynı problemi yaşıyorum ve bildiğim kadarıyla hiçbir çözümü yok. satıcıya danıştığımda ise 48 ila 72 saat arası bekleyip öyle deneyin diyor ancak o kadar beklemeyip 4 5 kere giriş yapmayı denediğmde oyun açılmıştı dün ama bugün yine aynı şeyi yaşadım ve bu sefer açılmıyor. yani...
  5. G

EA FC 24 we could not acivate hatası

Bu sorunun bir çözümü var mı? Uzun süredir oynuyorum bayramdan dolayı 3 4 gündür giremiyordum. Bugün oynamaya çalıştığımda ise böyle bir hata ile karşılaştım. Origin bilgilerimi yazınca da değişen bir şey yok. Bilen biri aydınlatırsa sevinirim. Sağ olun.
Geri