Arama sonuçları: *

1. Sevenops

Goodbyedpi hakkında yardım

işe yaradı çok teşekkür ederim
  2. Sevenops

Goodbyedpi hakkında yardım

Yükledim sonra çalışmadı silmeye çalıştım fakat şu dosya silinmiyor ve bitcoin falan bir şeyler yazıyor yardım edebilir misiniz
  3. Sevenops

Ucuz fiyatlara 12 aylık Gamepass satan siteler güvenilir mi?

Orası güvenilir mi bilmiyorum ama burası güvenilir -> Link Bilgisayar kullanıcısıysanız 1 yıllık Game Pass ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. İsterseniz daha fazla da kod alabilirsiniz.
  4. Sevenops

Ucuza xbox game pass?

Hocam maalesef 3 aylık kod piyasası sizin dediğiniz şekilde. 1713090141 Bu kodlar yeni hesap açmak istemeyenler için zaten her hesapta kullanabileceğiniz türden.
  5. Sevenops

Çözüldü✓ Gamepad/Joystick alacağım(Örneğin:F710) Bütçe Max:1200TL

Alışırsınız diye düşünüyorum birbirlerinden çok da farklı değiller
  6. Sevenops

Ben hiç pilden sıkıntı çekmiyorum şarj edilebilir pil bile alabilirsiniz fakat ben direkt pil alıp kullanıyorum. Bimde migrosta çok ucuza piller var zaten tatmin edici bir süre idare ediyor.
  7. Sevenops

Yan sanayi veya eski bir ürün alacağınıza üstüne para koyup kaliteli bir Xbox gamepadı almak daha mantıklı geliyor bana. Ömürlük alıyorsun sonuçta öyle kolay bozulan bir şey değil.
  8. Sevenops

Ucuza xbox game pass?

İtemsatış Game Pass Link Uygun fiyata istediğiniz hesapta kullanabileceğiniz Game Pass kodlarını buradan alabilirsiniz. Ama sadece PC için geçerlidir ve mevcut bir Game Pass aboneliğiniz varsa iptal edip kodu kullanmanız gerekmekte.
  9. Sevenops

Her oyuncunun oynaması gereken oyunlar

Bence Max Payne 2 de listeye girebilir
Top Bottom