Arama sonuçları: *

1. Quincy

Kızla nasıl iletişim kurabilirim

öyle falan da bizimkileri kıskanmıyorum değilim biraz neyse bakıcam
  2. Quincy

denenir hocam 1742843356 maininde varım da privinde yokum
  3. Quincy

bizim sınıfta bir kız var kendisinden yaklaşık 1 aydır hoşlanıyorum ama bazı durumlar var özgüvenim çok yüksek değil cesaretim de yok ara sıra çok nadir konuşuyoruz yaptığım şakalara gülüyor ara sıra bakışıyoruz bilmiyorum nasıl ilerleyeceğimi bizimkiler bununla bayağı samimi mesela ben o...
  4. Quincy

Discord hesabım hacklendi ne yapcam

öncelikle bna bir sunucu atıldı işte mesajları kanalları falan görebilmem için Google’dan bir şey onaylamamı falan istediler hesabımın şifresini falan girdim baktım 2-3 saat sonra herkese o sunucunun inviteını göndermişim ne yapıcam şifreyi değiştirdim
  5. Quincy

itopyadan hazır pc alınır mı?

ıtopyadan youtuberların yada yayıncıların hazır pcleri var sizce alınır mı? bütçe 35-40k arası ama bu bütçenin içine direksiyon setide dahil olacak gibi
  6. Quincy

fen lisesi kazanabilir miyim

abi hedefim tıp okuyup cerrah olmak ama bizim şehirdeki en iyi fen lisesini sevmeyip ayrılan çok hocalar yüzünden
  7. Quincy

fen lisesi kazanabilir miyim

konularda eksiğim yok çalışmam orta denilebilir kendime güvenim tam sizce fen lisesi gelirmi kapasitem yüksek çalışmadan 465 aldığım oldu bi ara
  8. Quincy

2 hafta kaldı lgsyi kazanabilirmiyim

2 ay kala bir soru daha sormuştum o zamandan beri çalıştım matematikte ufak eksiklerim kaldı onun dışında ara dersler zaten full Türkçe max 2 fen max 3 sizce iyi bir yere gider miyim
  9. Quincy

son 2 ay kala lgs kazanılır mı

konu eksiğim çok fazla yok türkçe matematik fen max 3 yanlış çıkabiliyor 2 ay kaldı sizce fen lisesi kazanabilir miyim
Top Bottom