Arama sonuçları: *

1. entryfinished

RTX 3070 2. El Alınır mı?

@mehmetys Fiyatı gayet iyi, FurMark testini burada paylaşır mısınız?
  2. entryfinished

Klasik League Of Legends Geliyor

Ben de öyle biliyorum.
  3. entryfinished

8 GB VRAM'in Yetersiz Oluşu !

Yükseltecekseniz neden olmasın. İdare edecek kadar yetecektir kullanımınıza bağlı olarak/ ayar düşürerek. 1785068322 Açıkçası ben oyunu RT ile hiç beğenmedim, ekstra olarak bitkileri/etrafı titrek vesaire gösteriyordu. Normal RT'siz ultra ayarda zaten gayet iyi görünüyor/Screen Space...
  4. entryfinished

İstiyorsan aç, seni durduracak değilim. Daha iyi bir deneyim nasıl olur diye sordun onu söyledim. RT bu oyunda çok ekstra bir şey katmıyor. Oyun kendiliğinden zaten çok iyi optimize ve harika görünüyor. +6000 serisinin RT performansı o kadar iyi değil. Sistemine de 1440p monitör ben önermem...
  5. entryfinished

Kesinlikle, RT'ye hiç gerek yok. Şu videoya bakıp kendin için en iyi ayarı bulabilirsin. Benim tercihim 1080p extreme / high textures / xess Native olurdu
  6. entryfinished

Tabii öyle, biz yapılmanı gerekeni söylüyoruz. Seni rahatsız etmiyor ise ne güzel. Ben de 8GB VRAM'e sahip bir ekran kartı kullanıyorum.
  7. entryfinished

Ben bu yüzden biri 5070'li laptop baktığında biraz daha çıkarım 5070ti almalarını öneriyorum (arada çok yüksek fiyat farkı yok ise), tabii konu laptopa gelince kesin bir şey demek çok zor. Kimisi rezil soğutmaya sahip, kimisinin diğer parça kalitesi kötü, kimisi bilinmedik/kötü garantiye sahip...
  8. entryfinished

9070xt 7800x3d 750w Yeterlimi

Sıkıntılı bir değer, 800W+ almaya çalışın.
  9. entryfinished

İşlemci 110 Dereceye Kadar Bozulmaz Doğru Mu?

İşlemcinin zaten kendini koruma limiti var, kimisi için bu 97 kimisi için bu 100. Sonrasında throttle yaparak daha fazla ısınmasını önlüyor. Hangi senaryoda 95 oluyor? Ne zamandır temizlik yaptırmadın? Cihazın marka/model ve işlemcin ne?
  10. entryfinished

Aynen burada aynı noktadayız. 128bit ile VRAM kapasitesi arasında dolaylı bir ilişki var ama birebir bir zorunluluk yok. 3GB GDDR7 bellek yongalarının yaygınlaşmasıyla 128bit kartlarda 12GB görmek de mümkün hale geldi. Zaten benim eleştirdiğim nokta da bu. 2025'te çıkan bir kartın GPU gücü...
  11. entryfinished

Radeon 6900xt mi Radeon 9060xt 16 GB mi

Tamamen kişisel tercih, ikisi de kendi yönleri ile gayet iyi. Bu arada arkadaşın dediği gibi 6000 ve 7000 serisine fsr4 gelecek.
  12. entryfinished

Oyun yapımcılarının optimizasyon konusunda son yıllarda ciddi şekilde eleştirilmeyi hak ettiğine katılıyorum. Özellikle UE5 kullanan bazı oyunlar optimizasyon açısından gerçekten kötü durumda. Ancak optimizasyon ile VRAM ihtiyacı aynı şey değil. Çok iyi optimize edilmiş bir oyunda bile yüksek...
  13. entryfinished

RTX 4060 Furmark Değerleri Normal mi

Absürd bir şekilde serin çalışmış, watt kullanımı felan göstermediği için bir şey diyemeyeceğim. Bir de 3DMark'dan dener misiniz? Performans orada daha belli olur, FurMark biraz daha stabilite ve sıcaklık için. Bir de performansı sizi üzmüyor ise çok takmamak lazım böyle şeyleri
  14. entryfinished

AMD Ryzen 5 3600 + Hangi Ekran Kartı

render vesaire için 3060 12GB daha iyi. Aklınızda bir bütçe var mı ne kadar çalışacaksınız?
  15. entryfinished

@Than SKYWALKER Tartışma artık teknik olmaktan çıkıp kişiselleşmeye başladı. Cahil, rezil oldunuz vb.gibi ifadeler kullanman haklı olduğunu göstermiyor. Üstelik son mesajımdaki teknik argümanlara da doğrudan cevap vermedin. Ancak ben kişiselleştirmeden devam edeceğim Madem teknik konuşuyoruz...
  16. entryfinished

@Than SKYWALKER Sürekli aynı noktaya dönüyoruz. Ben de aynı şeyleri tekrar etmek zorunda kalıyorum, pek keyifli değil. O yüzden maddeler halinde cevaplayayım. 1. VRAM yetersizse suç tamamen oyun yapımcılarında Oyun yapımcıları da eleştirilebilir aynı zamanda ekran kartı üreticileri de. Bunlar...
  17. entryfinished

Tabii burada konumuzdan bağımsız, önceki mesajlarda da belirtmiştim sanırım çok geride kaldı. Laptop tarafında fazla seçeneğimiz yok, 5070 bile 8GB. Zaten laptopda ekran kartı dışındaki faktörler daha önemli; genel f/p oluşu, ısınma sorununu nasıl çözüyor, yükseltmelere açık mı vb. 4050 hala çok...
  18. entryfinished

Yazdıklarının çoğu benim söylediğim şeyi cevaplamıyor konuyu başka yere çekiyor, tek tek cevaplayayım dediklerini. 1. Ürün eksik değil kullanım amacı farklı Senin kullanım amacının farklı olması eleştirilemeyeceği anlamına gelmiyor. Ben bu kartın 4K ultra RT çalıştırmasını istemiyorum zaten...
  19. entryfinished

Buradan bile söylediğin şeyin ne kadar absürt olduğu anlaşılıyor. Minecraftı iGPU bile çalıştırıyor. Benim örnek verdiğim oyunlarda sorun GPU'nun gücü değil, 5060 o oyunları performans olarak akıcı çalıştırabilecek seviyede. Sorun 8 GB VRAM yüzünden doku kalitesinin veya ayarların gereksiz yere...
Geri