Arama sonuçları: *

1. entryfinished

Ekrak Kartı Önerecek Varmı 15k'ya

Normal kartta da çip arızası çıkabilir. Mining'in çipe özel bir zarar verdiğine dair net bir durum yok. Asıl mesele kartın hangi sıcaklıklarda ve nasıl kullanıldığı. Mining çıkmış diye kartın yakında öleceğini varsaymak yanlış. Fan, termal ped gibi parçalar daha çok yıpranır çipin bozulması...
  2. entryfinished

11400f 9070xt 4k Da Çok Darboğaz Yapar mı?

4K'da yapmaz. Online oyunlarda darboğaz olacaktır, ama darboğaz dünyanın sonu değil. Parçalarını yükseltene kadar kullanılabilir. Olabildiğince grafikleri fulle.
  3. entryfinished

RX 9070xt 16gb mi RTX 5070 12gb mi

Tartışmasız 9070xt, rakip bile değiller.
  4. entryfinished

Ekrak Kartı Önerecek Varmı 15k'ya

Mining olması dünyanın sonu değil. Donanım sağlamlığı ve testlerde iyi sonuç vermesi önemli. 3080, 3080ti, 6800xt, 6900xt hepsi olabilir. Hangisini bulabilirsen oturduğun yerde. Hepsi Watt canavarı kartlar iyi bir PSU'ya sahip olduğuna emin ol. Sıfırda belki 5060 vardır, tercihim olmazdı...
  5. entryfinished

Sistemime Göre Nvıdıa Ekran Kartı Önerisi

Driver problemleri NVIDIA kullanırken de olacak emin olun. 18bin max bütçe, sıfır ve NVIDIA koşullarını sağlayan tek kart 5060; ancak ben tercih etmezdim. Biraz daha koyar 9060xt 16GB alırım.
  6. entryfinished

5070 Veya 5060ti İçin İşlemci Önerisi

f/p olarak 7500f ne oynayacağınıza da bağlı.
  7. entryfinished

Anlayan Brisi Benchmark Testi

Sana önemli kısmı atmamış ama, eğer ilk fotoğrafta soldaki değerler maksimum ise (70 derece gösteriyor) gayet normal. 15dklık test sonucunda da problem çıkmamış. Başka düzgün fotoğraf isteyebiliyorsan daha güzel olur. Watt kullanımı vesaire hiçbir şey göstermiyor.
  8. entryfinished

Çözüldü✓ 7700x mi 250k Plus mı?

250k plus çok daha iyi.
  9. entryfinished

4080ti İkinci El Alınır mı?

Fiyat uygunsa neden alınmasın. Ayrıca AMD kartlar görüntüyü bozmuyor.
  10. entryfinished

9060 XT 16 GB mı 5060 Ti 8 GB mı ?(1080 P)

Her ikisinde de sorun çıkıyor. Biraz tercih meselesi doğrusu, ben 9060xt 16gb seçerdim oyun için ise.
  11. entryfinished

B580 mi RTX 5060 veya 5050 mi

Yani garip bir karşılaştırma, bütçe varsa 5060 en iyisi tabii ki. En f/p olanı b580 ama 5060 bütçem olsa biraz daha biriktirir 9060xt 16GB alırım.
  12. entryfinished

Pny RTX 5060ti16 GB Vs Asus 5060ti 8gb

Aynı değil, ancak konu ekran kartlarına gelince orta seviye kartlarda gözle görülür bir fark olmuyor. Hepsi kabul edilebilir seviye sıcaklıkta kartın performansını yansıtıyor. Kimi OC'dir, kimisi premium bir karttır, soru bu değil Bir tık iyi marka 8gb VRAM'li kart mı, yoksa bir tık kötü 16gb...
  13. entryfinished

2.El 6900xt Alınır mı?

%38 fan hızına göre gayet serin çalışıyor kart. Bir problem gözükmüyor.
  14. entryfinished

Yardım Bu Değerler Normal mi?

bakım zamanı gelmiş. İki fan da neredeyse %80 yükte iken bu sıcaklıklar normal değil.
  15. entryfinished

Ekran Kartım Tam Performans Çalışmıyor (RTX 5070)

Valorant gibi bir oyun sisteminiz için indikatör değil. Valorant CS gibi oyunlar bir güncelleme ile bile berbat performans verebiliyor. Bir sorun var mı kontrol etmek istiyorsanız ya AAA bir oyunda test edin veya FurMark gibi bir uygulama ile test yapın.
  16. entryfinished

Benim Laptop Hangi Oyunları Oynatır?

Konu "bu sistem güncel oyunları yüksek ayarlarda açar mı?" değil "bu sistemle hangi oyunlar oynanabilir?" sorusu. Bu yüzden direkt "oynatmaz" demek doğru değil. Adam bir nevi "100 tl var ne yiyebilirim" diye soruyor sen "100 TL'ye restoran açılmaz" diyorsun. Sorulan soruya cevap değil. Daha...
  17. entryfinished

Horizon 6 Alıp Pişman Olan Var mı?

Oynatır. En kötü dlss q açarsınız onun da zaten native AA'dan neredeyse hiç farkı yok.
  18. entryfinished

8-9 Bin TL Ye Rx7600 Alınır mı

evet 8bine bağlamaya çalışın.
  19. entryfinished

Horizon 6 Alıp Pişman Olan Var mı?

Oyunda böyle büyük bir değişim arıyorsan hayal kırıklığına uğrarsın. Bildiğimiz Forza, yepyeni bir map, iyileştirmeler eklentiler olsun gayet iyi oyun. Ama 2000 verilir mi tartışılır. Ayrıca 4050 de oynatır.
  20. entryfinished

Benim Laptop Hangi Oyunları Oynatır?

Ne alakası var bak adam oynanabilecek 100 tane oyun sıralamış üşenmeden, bazılarına daha rahat oynatması için config vesaire bile ayarlamış.
Geri