Arama sonuçları: *

1. F

Rx570 devre yolu kapasitör koptu

Başka ekran kartı denerken kartın PCI kısmında yer alan C kodlu elektronik elemandan biri koptu sanırım kart şu an görüntü vermiyor rx 570 kullanan birisi resim atarak veya değerlerini biliyorsa bana iletebilir mi rica etsem hangisi koptuysa yerine elimdeki yedeklerden kullanarak o...
  2. F

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 6/128 6.899 TL 🔥🔥

kalemi ve klavyesinin fiyatı ne kadardır dışardan alınca daha pahalı olur mu acaba sitesinde kalem 2999 ve klavyesi için 2999 diyor
  3. F

gtx960m ekran kartı solidworks performansı nasıldır?

bende siteden baktım ancak 4 gb vram olması daha iyi olur diye düşündük gtx960m 4gb vram vardı galiba boş zamanımda kontrol ederim eğer çok büyük karmaşık işleri yapmayacaksak güncelleme önermem. teşekkür ederim yardımınız için😄
  4. F

Anladım. Çok büyük veya karmaşık işler yapmayacağımız söylendi yetersiz geleceği noktada yükseltme veya masa üstü tavsiye ederim yardımın için teşekkür ederim.:)
  5. F

İyi akşamlar çalıştığım yerde kullanılmak üzere solidworks 2021 için gtx960m ekran kartlı notebook yeterli gelir mi? Bilgisi veya deneyimi olan var mıdır?
  6. F

termal macun önerisi

laptop için de uygun mudur? gpu hotspot sıcaklığı yüzünden drop yiyebiliyor oyunda.
Geri