Arama sonuçları: *

1. I

❌İndirim Bitti! Nb F80 Monitör Kolu 975 TL

g65b kullanıyorum ama vidalarının birisi denk gelirken öbürü denk gelmiyor sebebi nedir
  2. I

❌İndirim Bitti! Hawk Fab-E Oyuncu Koltuğu 6932 TL

hocam hawk chair fab v4 ile arasındaki fark nedir tavsiye eder misiniz ona göre alacağım
  3. I

hocam bir yere bakıyorum diyor ki g65b için uygun değil o zaman soruyorum işte googleye yazın forumlara g65b için uyumlu değil demiş birisi öbürü uyumlu demiş başkası farklı bir şey söylemiş sizce yardım istemem normal değil mi
  4. I

bilmediğim için soruyorum kardeşim ne bu agresiflik forumda eğer sinirleniyor dan cevap verme ne bu tavırlar
  5. I

Samsung g65b 27" için önerir msiiniz
  6. I

Fc26 Oyunu Açılmıyor

oynata basıyorum ea anticheat geliyor ama oyuna girmiyor sonra gidiyor niye bilmiyorum sildim yükledim olmadı
  7. I

Thh Lehime Karar Verdi

onlara tebliğ edildikten sonra değiştirirler sana karar 24 ünde gelir 1 hafta içinde falan onlara gider oda senin dijital vergi dairende yazar zaten hem mesajda gelir tebliğ edildi diye sonra gönderirsin erkende gönderebilirsin onlara ulaşana kadar tebliğ edilir falan ben öyle yapmıştım
  8. I

Yeni Pc Aldım Hayırlı Olsun Geçmiş Olsun ?

o sırada 32gb ramli oem sistem alan ben 30 a sistem almışken şimdi ise sadece ramlerim 20
  9. I

Yeni Pc Aldım Hayırlı Olsun Geçmiş Olsun ?

güzel ama 32 gb ram olsa iyimiş
  10. I

The Last Of Us Part 2 Oyundan Atıyor

7700xtr var bende de ara sıra öyle oluyor belli bi saat oynuyorum sonra atıyor
  11. I

Yardım Amazon Ürün İadesi Hakkında Soru

dediğiniz olabilir şimdi ben bi ara termos aldım 1000tl lik termos 200 nays ile indirimdi birde çok hafif çizik vardı ama farketmezdi çok hafif bana 200 tl indirim verdiler değişim iade ede talep ettiler ben indirimi seçtim 580 küsüre falan düşmüştü o civarlara ve ne foto istediler ne bir şey...
  12. I

Yardım Cs 2'de İsim Değiştirme veya Gizleme

ses değiştirici ile iki troll makara geç sonra bunlar erkek sanarsa zaten sorun kalmaz hem eğlenmiş olursun
  13. I

katılmıyorum hepsiburada da müşteri memnuniyetine önem vermiyorr bana kalırsa amazon daha önde kalıyor
  14. I

Güncel 1440p Monitör Önerisi

Samsung g65b güzel tavsiye ederim hapörlörü var ve televizyon gibi kullanılıyo PC kapalıyken Netflix amazon YouTube flaan giriyor
  15. I

ben iade yerine misli ile değişim talep ederdim çünkü 2 yıl önceki parayı vericekler büyük ihtimalle
  16. I

Önlisans Kpss Çalışma Tavsiyesi

hocam nereden dönersek kar bence
  17. I

pegem türkçe alsam işime yarar mı kitap
  18. I

başvurabiliyor muyum asgari puan ve üstünü çektikten sonra fiziğim kondisyonum güzel sporla ilgileniyorum
Geri