Arama sonuçları: *

• Users: baso
  • Order by date
  1. B

Gsync açınca beyazlarda kırılma

Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 1 hafta önce oled g8 34 modelini satın aldım. Bugün arka planı beyaz olan bir video izlerken beyazın içinde kırılmalar olduğunu gördüm. G sync özelliğini kapatınca bu kırılmalar yok oluyor. G sync özelliğinde bir sorun var galiba ama bu bana gelen ürüne özel mi...
  2. B

Ekranda anlık titreme ve parlaklık artışı (Alan Wake 2)

Bir tek lolde denedim bir sorun yoktu yarın başka oyunlarda da deneyeceğim. Kısa bir videosunu da yüklüyorum baya belli oluyor burda https://streamable.com/2nzj5q 1732065818 G-sync kapattım ve sorun çözüldü ama bu sefer de latency değeri 60 ms gözüküyor. G-sync açıkken 10 11 mslerde geziyordu...
  3. B

Ekranda anlık titreme ve parlaklık artışı (Alan Wake 2)

Arkadaşlar selamlar, yeni bir oled monitör aldım ve birkaç gündür sorunsuz kullanıyorum fakat bugün Alan Wake 2 indirdim ve oynarken ekranda milisaniyelik bir titreme ve parlaklık artışı oluyor ve gidiyor. Oyunda sahnelerde, menüde de mouse veya klavyede herhangi bir tuşa bastığımda...
  4. B

2k 240hz Monitör Önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-odyssey-neo-g8-ls32bg850npxuf-32-inc-240hz-1ms-quantum-mini-led-pivot-kavisli-uhd-gaming-monitor-siyah-1234256.html?utm_source=rtb%20house&utm_medium=dis-retargeting&utm_campaign=rt_display_performance_nsp_na_ao_buyer&rtbhc=fqIMx87zoLKDGAUh_n6LZuU...
  5. B

2k 240hz Monitör Önerisi

İlk attığınız 175 hz 240 aşağısına düşmek çok istemiyorum İkinci de 27 inç eğer 30+ inç istediğim özelliklerde bulamazsam o modeli değerlendirebilirim Teşekkürler
  6. B

2k 240hz Monitör Önerisi

Bütçe 20.000-25.000 Arkadaşlar selamlar, min 2k ve 240hz olan 30+ inç monitör bakıyorum da fiyatlar çok yüksek çıkıyor. 27 inç güzel modeller var ama 30+ inç için bulamadım. Gerekirse bütçeyi çok az daha arttırabilirim. Yardımcı olabilir misiniz ?
  7. B

Kablosuz kulaklığın mikrofonu çok kötü

Keşke ondan olsa benimki de. Yabancı forumlara da baktım çözemedim. Wirelessla bağlanınca mikrofon gerçekten kötü, İade edicem galiba.
  8. B

Burda 32 khz ayarı yok tek ayar var başka yerden mi yapıcam ?
  9. B

Discorddan ses ayarlarını sıfırladım internetten önerilen ayarları da yaptım yine de bişey değişmedi. İnce ayar yapsam bile bi noktada etki eder diye düşünüyorum. Kablosuz olarak kullandığımda 300tllik kulaklık mikrofonu gibi bir ses veriyor. İlginç tarafı synapsede kendi sesimi dinlediğimde çok...
  10. B

Synapsede default ayarlarda ve her ayarı denedik yine de çok değişiklik olmadı. Synapsede kendi sesimi duyduğumda ben de gerçekten çok net duyuyorum. Discordda sorun olabilir fakat jakla bağlandığımda bi sorun kalmıyor o kafamı karıştırıyor biraz. Discord ses ayarlarını sıfırlayıp denicem tekrar.
  11. B

Merhabalar, 1 hafta önce razer kraken v3 pro aldım fakat kulaklığın mikrofonu çok kötü ses veriyor. İncelemelerde veya mic testi yaptığımda kendi sesimi gayet iyi duyuyorum fakat discordda arkadaşlarımın duyduğu ses baya kötü. Usb dongle yerine jak girişiyle kulaklığı bilgisayara bağlayınca...
  12. B

BIOS donma sorunu yardımcı olabilir misiniz?

Gerçekten teşekkür ederim içimi çok rahatlattın. Bizim de buzdolabı yüksek voltajdan dolayı bozulmuştu belki bilgisayara da aynısı olmuş olabilir. Ekran kartındaki ve anakarttaki parçaları orijinalleriyle değiştirmeleri konusunda anlaştık. Bilgisayarı teslim aldığımda yine sorun yaşarsam ups...
  13. B

Ya aslında kurumsal bir yer tka bilişim ismiyle geçiyor ona güvendim biraz da. İnternetti yorumlar da kötü değildi. İçime kurt düştü şimdi umarım dediğin şeyleri yapmamışlardır.
  14. B

Evet. Ben de yanlarında değildim sonradan öğrendim.
  15. B

Kasayı ben açtığım ve kendisi de açtığı için garanti kapsamından çıktığını söyledi bilgisayarcı.
  16. B

Özel bir teknik servise götürdüm pcyi.Ekran kartının vramlerinde ve anakartta arıza varmış. Orijinal parçalarla değişimine 12.000 tl fiyat verdiler. Maalesef yaptırıcam.
  17. B

Amd Ryzen 5 7500f Galax Rtx 4070 Asus prime A620M-K anakart Adata Legend 840 1TB 5000MB okuma 4500MB yazma M2 ssd Corsair Vengeance 32GB(16x2) 5600MHZ CL40 EXPO DDR5 Ram Thermalright Assassin Spirit 120 plus V2 120mm kule tipi soğutucu XPG Valor Air Rainbow 750W 80+ Gold Gaming Kasa
  18. B

Komple sıfırladım pcyi bir şey değişmedi.Arkadaşın dediğini de yaptım anakart pilini çıkartıp taktım o da olmadı.Garantiye göndericem artık aklıma başka bir çözüm gelmiyor.
  19. B

evet
  20. B

Hocam kusura bakma çok anlamıyorum bu işlerden de,biosu sıfırladım. Minidump dosyaları almak için masaüstüne erişmem gerekiyor galiba fakat güvenli modda çalıştıramadım pcyi.
Geri