Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ 4 KANAL RAM SAĞLIKLI OLUR MU?

İşte hocam kararsızlık ve performans düşüşü kafamı kurcalıyor. İşlemcim 9950x3D ve anakart biosu 1203 4 kanal sıkıntı yaratmaz stabil çalışır mı konuda iyi bir bilgisi olan birisinin net cevabına ihtiyacım var 64gb her halükarda yetecek bana daha fazla arttırmalık bir durum yok
  2. S

Bilemedim hocam, bazı yerlere frekanslara çıkmakta zorlanır ve kararsızlıklar yaşar diye yorumlar okudum en sağlıklısı 2 kanal yazıyordu
  3. S

CMT32GX5M2B6000C30 model numaralı ramlere sahibim, hali hazırda 32GB 2x16 şeklinde sistemimde takılı. 4 kanal yapmak için bir kit daha almak istiyorum; sizce mantıklı olur mu? Bazı yerlerde anakart modeli destekliyorsa sıkıntı olmaz yazıyor, bazı yerlerde performans düşürür diyor anlayamadım...
  4. S

Çift monitör 1. ekran sorunu

Mb sınırı var sanırım forumda, yüklenmiyor.
  5. S

Hocam burayı ayarlıyorum ama açılışta yan ekranda çıkıyor logolar felan anlayamadım garip 1748389537
  6. S

Pc açılırken veya güncelleme felan olurken ana ekran yerine yan ekranda çıkıyor bilgiler, açılıştaki logoda yan ekranda bunu nasıl çözeriz? 1. olarak soldaki monitörü atadım ekran ayarlarından. Ekran kartın girişindeki ilk portta da ana monitörün displayi takılı
  7. S

DLSS4 ve Frame Generation nasıl açılacak?

swapper işe yaramadı, ddu ise komple mahvetti çift ekran kullanıyordum siyah ekranda kalıyor ikiside şimdi format atacağım…
  8. S

5090 hali hazırda. 1748380644 Hayır, xbox üzerinden indirdim gamepass ile.
  9. S

Oynadığım oyunlardaki Frame Generation'u açamıyorum, hep kitli görünüyor sebebi nedir? Anlayan birisi discord üzerinden yardımcı olursa sevinirim. DC: machpriv
  10. S

Bilgisayar kasası açılıp kapanırken gelen Tık sesi

Çıkacağını sanmam, endişe etmeyin. 1748355331 Daha açıklayıcı bilgiler için aslında videosunu çekerek aldığınız yer ile iletişime geçerek daha doğru ve net bilgiye erişebilirsiniz.
  11. S

Elektronikten anlamam ama kullanıma bağlı olarak bobinlerde değişiklik olmuş olabilir. Sonuçta her ürünün bir kullanım ömrü var. Dediğim gibi; Benim ürün değişimim 5 ay önce yapıldı ve sıkıntısız bir biçimde 5090 gibi bir manyağı beslemekte sıkıntı yaşatmıyor.
  12. S

Asus TUF 1000w kullanıyorum bende, bende de aynı şekilde ses oluyor ama problem teşkil etmiyor. Fakat değişime gitmişti, arıza yaşamıştım. Arızada ise; 5-8 saniye arasında tık sesini veriyordu sürekli ve güç almıyordu. Ekran kartının kablosunu sök tak yapınca açılıyordu. Servise gittiğinde...
  13. S

GPU Riser performans düşürür mü?

Ürün bu
  14. S

5000 serisi çıkmadan önce almıştım o zaman 4.0 yoluyla akış sağlayacak…
  15. S

En merak ettiğim giriş soketinin kaç olduğu 4.0 mı yoksa değersiz mi, yani anakart kaçsa ona göre mi aktarım yapıyor
  16. S

Merhaba, Elimde NZXT markasına ait riser var ve 5090 satın aldım. Bilindiği üzere PCI-E 5.0 destekli bir kart. Anakarr olarak Rog Strix X870-F modeli var. Kafama takılan şu: Riser’ın PCI-E slotunun kaç olduğunu nasıl anlarız. Ya da anakarta bağlasak, 5.0 olarak mı aktarım sağlar? Performans...
  17. S

5090 sistem yorumu, sizce nasıl?

Algıladığın o olabilir, buna saygı duyarım. Ben anlatmak istediğimi yazdım zaten. İnan sadece tek derdim her şeyi en zirvesinde deneyimlemek. Bir halt yiyeceksem, en iyisi olsun kafasındayım. Sana zengin imajı vermiş olabilirim belki bilmiyorum ama emin ol normal işinde gücünde çalışan insanım...
  18. S

5090 sistem yorumu, sizce nasıl?

İnan kendimi tatmin etmek vs. zerre umrumda olmayan şeyler. Konuyu açmamdaki sebepler; PSU yetersiz kalır mı? Fps drop tarzı bir sorun yaşar mıyım? Değişiklik yapacağım zaman nelere dikkat etmeliyim ve hangisi uygun olur? Gibi şeylerle ilgili sizlerin fikirlerini almaktı. İnan herkesin böyle...
  19. Ryzen 9 7900x3D (Box)
    Satılmış

Satılık Ryzen 9 7900x3D (Box)

1 sene kadar kullandım, kutulu ve faturası pdf halinde var. Şehir içi elden teslim, şehir dışına ise havale sonrası kargo ile gönderim yapabilirim. Bilindik siteler üzerinden de online satış methodları üzerinden de satabilirim.
    15,000.00 TRY
    15,000.00 TRY to 15,000.00 TRY
Geri