Arama sonuçları: *

1. J

Yardım Lenovo G24-20 Kullananlar bakabilir mi.

bende de çalışmıyor, ne fps göstergesi ne nişan 1733150757 sitesinde arka aydınlatma wled diyo led yok ama, entegre hoparlör var diyo oda yok :D
  2. J

Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti

bisikletimi elektrikliye çevirmek istiyorum ama piyasadaki 500w en dandik motor bile 17k dan başlıyor, çok da seçenek yok, çin sitelerine bakıyorum, 4 de 1 fiyatı ama tr ye getirmiyorlar ve fiyattan dolayı 30 euro üstü olduğu için sıkıntı, nasıl ucuza getirebilirim?
  3. J

Leptop Önerisi 25k- 17k

Arkadaşlar, genel kullanım = photoshop ve yan ürünleri için uygun bütçeli ama nvidia ekran kartı da olan bi leptop önerir misiniz?, ekran tazeleme oranı 60fps olsa da olur.
  4. J

elektrikli bisiklet öneri

Orta pedala takılan motorlar var, direk zincire güç veriyor, mid driver diye geçiyor, onların torkları daha iyi, ürettiği güç hub motordan daha yüksek, tam tırmanma için, bide vites sistemi ile destekle 500w motorla 45 derece yokuşu çok rahat çıkarsın, istersen o gövdedeki dişliyi büyültüp aynı...
  5. J

Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti

Bisikletimi elektrikliye dönüştürmek istiyorum, Tr de kit ler çok pahalı, Aliexpress den vergisi ile getirtirsem gümrükte sıkıntı yaşar mıyım? Yada konu ile ilgili bilgisi olan beni aydınlatabilir mi, ucuza nerden bulurum. 1000w hub veya şuan aklımda en az 750w mid drive motor var. Pillerini de...
  6. J

Çözüldü✓ Gamepower Fujin Pro Mikrofon Sorunu

Windows ses kaydeticisinde mic cillop gibi, chrome da bazı yerlerde örn. Web. WhatsApp, ses cızırtılı pata pata kaydediyor, sürücüsünü kaldırdım değişmedi gibiydi ama arkadaş ile discord ve pubg de sesli konuştuk mic düzgün sorun yok güzel geliyor sesin dedi. Hoparlör ses seviyesi süper yüksek...
  7. J

Yardım Toplama pc de ekran parlaklığı nasıl ayarlanıyor?

ekrandaki tuşlarda parlaklık bölümünü kurcalatmıyor, sönük yazılı duruyor 1713645426 HDR ı kapatınca düzeldi ama windows içinden ayarlamak mümkün değil mi?,
  8. J

Acil yardım edin!!!!

Görev çubuğunda ki klavye dili değiştirme pop-up ı gitti, resimdeki şeyleri yaptım ginede gelmiyor, bu sorunu çözebilecek bi onarım cmd kodu veya program var mı? Öneri ? Nasıl gelir geri
  9. J

Düşürdüğüm telefon ekranı için;

Merhaba, bugün amoled ekranlı telefonumu yere düşürdüm, ekranında hasar yoktu, cebime koydum, 1 saat sonra çıkardığımda sağ kenarda mavi bir iz çıktığını gördüm ve renkler soluklaştı, dokumatik düzgün çalışıyordu, o mavi sıvı gibi olan iz ekranı komple yayılarak kapladı, ekran şuan simsiyah...
  10. J

Yardım Bu kulaklığı nasıl bulabilirim?

WhatsApp da Cyn Bilişim diye biyer çıkıyor ve havale ile istiyo parayı, vergi kaçırıyo, paranın üstüne yatsa ortada alışveriş gözükmeyeceği için haksız çıkarım, havale sıkıntı 😂 zaten resmi sitesi olsa çoğu ürününde tükendi yazmaz, farklı seçeneklerw yönelcem büyük ihtimal, fazla para vermek de...
  11. J

https://uyduportal.com.tr/urun/havit-gamenote-h2038u-rgb-7-1-usb-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi/?gad_source=4&gclid=CjwKCAjw5v2wBhBrEiwAXDDoJaRk1FvA3Dt5K8mYexxEre0t0Pefh0VDiBUfxCphzl0e5HMu-yL1YxoC7h0QAvD_BwE Yarın kargoda, hızlı kargo, tüm kartlara taksit felan yazmışlar, göze sokmuşlar yani direk...
  12. J

Tak çalıştır sistem 3070ti 23500 tl

Aşırı iyi bu fiyata, ben aynı özellikler, daha dandik markalar, sadece fark 4060ti 8gb dı benimki , 25.750 ye aldım, kargodan gelmesini bekliyorum, 3070ti daha iyi benimkinden fps olarak. Almamış olsam buna basardım, üzüldüm
  13. J

Bu kulaklığın incelemelerini izledim, beğendim, ama tr de sadece bir site satıyor ve güvenilir değil gibi, güvenilir bir siteden nasıl temin edebilirim? Aliexpress de de aradım da çıkmadı, çin de isim karşılığı nedir acaba? 1000tl ye 7.1 , ses kartlı, usb girişli, 50mm sürücülü kulaklık...
  14. J

Hangi marka model klavye kullanıyorsunuz?

Monster k3 pro var, fiyat performans 1500tl civarları, gecen 1100 e almıştım ama ben indirimde
  15. J

❌İndirim Bitti! Ajazz AK680 Klavye 404TL + Vergi

730tl ye mekanik klavye bulmak zor, iyiymiş, yedek alabilirsiniz, tuş simgeleri yapışkan olmayaymış iyiymiş, biraz hafif dandik plastik gibi ama yinede iyi, gerçek mekanik sonuçta
  16. J

PC Hocası Allstar V2 RTX 4080 SUPER Sistem

Pckolik iyi satıyo da... Kargosu 1 ay sürüyo maşallah
  17. J

Çözüldü✓ Şu yapıştırıcının ismi neydi?

Renkleri attım kafadan zaten, ikiside olur, ikisinden de alcam, teşekkürler
  18. J

Çözüldü✓ Şu yapıştırıcının ismi neydi?

Oyun hamuru gibi,Kırmızı ve Mavi iki rengi birleştirip 5 saat felan bekleyince taş gibi oluyodu,bilgisayarcılar menteşe tamirinde kullanıyodu
  19. J

Yeni laptop win 11 şifre istiyor

admin yaz bakim olcak mı, olmazsa satıcı ile iletişime geç, iade et, sıfır leptopda şifre olmaz, windows hiç açılmamış şekilde kurulu olur
Geri