Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Glorious Model O2 RGB Mouse 🔥1.526₺ (6 Ayın En Düşük Fiyatı)

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501010763969 bunun se modelini alın bence bunun yerine
  2. M

6000 TL civarında wireless Kulaklık önerisi!

bence nova 5 al gamig gecesinde düşüyor bende nova 4 kullanıyorum arasındaki farklar kullanım süresi ve nova 5 de bluetooth olması diye biliyorum.
  3. M

Klavye kablomun ucu koptu hangi kabloyu almam lazım.

type c usb değilmi normaldeki kablosu
  4. M

Türknet davet kodu laızm

MOY17MX21OHH
  5. M

Kulaklık+Mouse önersi

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gbraid=0AAAAABZqzC9Q8vyFrfRBFleoIm058ecJd&gclid=Cj0KCQjw8p7GBhCjARIsAEhghZ2nt0OjXys29UGAYTy8q4AVNdlN8uoqucLmz55a5eRI-8i9ispYvocaAgmCEALw_wcB pişman etmez tam fp ve mük mouse ben ve çevremde 3 kişi...
  6. M

Yardım Download ve Upload değerlerimin iyi olmasına rağmen karşılığını alamıyorum

tamamdır teşekkür ederim pc ye öncelik versem yeter
  7. M

Yardım Download ve Upload değerlerimin iyi olmasına rağmen karşılığını alamıyorum

ben pc de fps oyunları oynuyorum wifi ile bağlı kablo çekemiyorum ayar hangi konumda olmalı qos
  8. M

Turknet İnternet Sorunlari Ve Verilen Sözlerin Tutulmamasi

şikayetvara yaz ordan genel olarak tüm firmalar hızlı dönüş yapıyorlar
  9. M

Yardım Bufferbloatı Nasıl Çözerim Çok İyi Bilen Biri Var Mı?

ethernet kullanamıyorum ki keşke :D
  10. M

Yardım Bufferbloatı Nasıl Çözerim Çok İyi Bilen Biri Var Mı?

benim değerlerim böyle kötümü yardımcı olurmusunuz wifi de kullanıyorum
  11. M

Öneri Şu anki setupuma ek olarak öneri ne alabilirim görüntü için

teşekkür ederim birde kablo düzenleyici alıp masanın arkasına yada altında takıp kabloları gizleyebilirsin ben yapmadım ama :D
  12. M

teşekkür ederim masam dağınık ama biraz daha geriden atabilirim :D istersen tek bir kolda 2 tane monitör tutucu standa alabilirsin ama tavsiyem her ikisi için de ayrı ayrı alman olacak fiyat farkı yok zaten
  13. M

hem daha fazla yer hemde görüntü olarak ayakların olmaması estetik bir görüntü sunuyor
  14. M

Monitörlere bu şekilde stand alırsan daha iyi olur https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01AI2YGK4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2420GG4RDOKD2&psc=1
  15. M

Yardım xDrive Toryum vs hawk fab v4 Yardım

hangisi
  16. M

kullanıyor musun
  17. M

Arkadaşlar daha önce açılmış ama kullananlar bi yorum yapsa açıklığa kavuşturalım herkes yararlansın :)
  18. M

IMEİ Atılan Yurtdışı telefonlar

Arkadaşlar merhaba yurtdışı hangi cihazlara imei atıldığıyla ilgili bir liste varmı acaba varsa nerden bulabilirim cihaz almayı düşünüyorum ama hangisine atılıp hangisine atılmadığını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
Geri