Arama sonuçları: *

1. R

RTX 5070 Ti fiyatının düşmesi beklenir mi?

umarım böyle olmaz ama istemesekte oluyor bunlar fırsatçılık kendim şahsen bi kaç hafta bekleyeceğim zaten uygun bir yerlere çekilir illa ki
  2. R

RTX 5070 Ti fiyatının düşmesi beklenir mi?

hocam ben amd çıksın alacağım 9070xt yi fsr 4 gayet kaliteli deniyor ve bunu abdullah abi de söyledi açıkçası amd ye güvenmesen bile yapay zekanın hali ortada 2 yılda ne hale geldi ben uzun ömürlü bir kart olarak görüyorum rx serisini şuanda , kendi tercihimde o yönde olacak nvidia alacaktım...
  3. R

RTX 4070T SUPER şuan alınır mı?

7500f var hocam 32gb ram sistem hazır işlemciyi 9800x3d alacaktım taksitle rahat olacaktı hepsiburada uzerinde kart uçunca hayal oldu bir tık
  4. R

RTX 4070T SUPER şuan alınır mı?

rez 4080 super de uçusta bana da lazım
  5. R

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

hocam devam edeceği maks iki hafta mart aybaşında düzelir diye tahmin ediyorum şahsen benim de asıl niyetim o yönde umarım buluruz 4080s
  6. R

aynen öyle oldu ama nvidia yerine 7900xtx alsam daha iyi gibi sanırım diyorum kendimce
  7. R

Dostlar niyetim vardı alacaktım fakat bu fiyatlar kesinlikle değmez bir sene önce idareten 7600 almıştım 9k civarıydı bu kart bunlar yanında fasulye gibi kalsa da fp açısından mükemmeldi cidden ama 5070ti gelmişken güncelleme zamanı geldi diye düşünmüştüm ama pek faydası yokmuş amd kartları...
  8. R

Yardım MSI G274QPX 27 Ölü Piksel Var .

ya benim için sorun değil küçücük dediğim gibi arkadaşın demesiyle tetiklendim biraz
  9. R

hocam etmeyeyim mi o zaman diyorsunuz :D çok arada kaldım
  10. R

hocam ciddi misiniz vay be bende neden ön ekranda jelatin olmadığını sorguladım diğer ekipmanlar poşetli olunca sorun etmemiştim kendi kendime iade etmeyecektim ama bunu duyduktan sonra ederim muhtemelen sağolun
  11. R

hocam hiç belli değil o sebepten bir tık uğraşmak istemedim zaten zoomu bir tık kucultunce resimde bile belli olmamış ama napsam bilmiyorum amazon zorluk çıkarır mı acaba
  12. R

dostlar başlığa da yazdım amazon uzerınden satın aldım monitor yuksek butceli biliyorsunuz bir yandan uğraşmaya değmez diyorum diğer yandan da uğraşsam mı diyorum en alt sağ köşede bir adet ölü piksel var sizce değişim yaparlar mı ? Ek bırakacağım . 1739980713 Cok ufak
  13. R

Yardım Akko Klavyeler arasından hangisini almalıyım ?

Hocam ne tür farkları var bilmiyorum klavye alacağım şu ara baktım pc hocası da video atmıs 007B baya üst düzey ve hissiyatı falan da hoşuma gitti öyle abartılı bi ses sevdalısı değilim zaten kulaklık kesiyor duyamıyorum da çoğu zaman klavyemi @freygasm
  14. R

hocam fun60 gibi klavyeler cok kucuk geliyor elim bir tık buyuk zaten bir de gorunumu kucuk klavye olunca hoslanamıyorum en az 75 lik olsa iyi olur
  15. R

manyetik daha iyi olur
  16. R

dostlar buraya linkleri bırakacağım şimdi bunlar arasında hangileri farklı veya aynıdır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim https://wraithesports.com/products/akko-mod007-he-year-of-dragon stokta olmadığı gözüküyor gelecek mi diye mail attım gumruk vs işlemleri olduğundan bahsettiler...
  17. R

Öneri 2-4K 240HZ Monitör önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/337579/asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-inc-260hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ hocam su daha iyi gibi renk değerleri vs ve qhd direkt olarak bu daha guzel gibi gozuktu sen de bi bak istersen 2k var aralarında L modeli bu ve pivot ayrıca
  18. R

asus guzel gibi duruyor hocam renk degerleri vs mi kötu acaba ? 1739714171 samsung almam va panel istemiyorum
  19. R

hocam zaten lenovo 180hz kullanıyorum biraz daha üst segment olsa iyi olur ayrıca bunlar 2k değiller :)
Geri