Arama sonuçları: *

1. A

Elektronik sigara hafif aroma önerisi

hocam hem duman yok denecek kadar az hemde sigaranın da hatrı sayılır şekilde zararları var ciğerlere su toplama olmasada
  2. A

sagol hocam bilgi icin kimse bilmiyordu zararlı olduguun
  3. A

Merhabalar Şuan elimde 6000 lik forest berry storm aromalı vozol var fakat içime çekemiyorum oksurtuyor oksurmemek icin kendimi tutmam gerekiyor boğazı yakıyor,yeni başladım fakat nargilede vs böyle olmuyordu elimdeki bittiğinde elektronik sigara almayı planlıyorum onun için önerdiğiniz daha çok...
  4. A

Steam sitesindeki oyun videoları açılmıyor, siyah ekran sorunu

bendede aynı sorun var çözebildinmi
  5. A

Ekran kartı değişirken güç kablosu nasıl takılmalı

Elimde şu an RX 6500 XT var ve 1 adet güç kablosu var, 8'lik ve RX 6700 XT sipariş ettim ve fark ettim ki 2 tane güç kablo girişi var, ne yapmalıyım, 1 tanesine taksam yeterli mi yoksa bir yerden kablo mu almalıyım, Öyleyse kabloyu nerede bulabilirim, adı nedir kablonun?
  6. A

Rx 6650 xt vs rx 6700 xt

Asus a320m-k anakart ryzen 5 5500 işlemcim var ekran kartımı yükselticem rx 6650 xt mi almaliyim rx 6700 xt mi darboğaz olacak rx 6700 xt de ona rağmen seçmeli miyim ? İkisinin arasında 500 TL var bütçem ikisinede yetiyor.
  7. A

kovboy tarzı şarkı önerisi

John the revelator,Way down we go,La verdolaga tarzı şarkı önerir misiniz?.
  8. A

Oculus quest (1) link kablosu önerisi

Oculus quest (1) aldım ve data link kablosuna ihtiyacım var Uygun fiyatlı 3.0 olması gerekiyo ve orijinal hali aşırı pahalı uygun fiyatlı önerisi olan?
  9. A

Bitirilmiş soru bankası nereden bulunabilir?

yolla kargoyla kargo parası +100 tl verim
  10. A

bulsam saglam parada verrim de bulamıyom istanbulda bikldginiz yer varmı
  11. A

bulamassam boşa 0 almış olcam mattan bide bulmam lazım
  12. A

10. sınıf bitirilmiş matematik soru bankasına ihtiyacım var. Proje vakti gelmiş daha yapmadım nereden alabilirim? :D
  13. A

Sahibinden ürün iptali ile ilgili sorun

Ürün bozulabilicek bir şey siz ne önerirsiniz
  14. A

Evet öyle anlaştık para iadem gelicek sonrasında ürün gelicek bu ikisi geldiğinde ben ona parasını yollayacağım bunda sorun varmı sizce
  15. A

Böyle bir fotoğraf yolladı para bana geçmeden yada ürün gelmeden parayi yollamayacagim zaten
  16. A

1713190199 Şuan kargoya verdi fakat PTT kapandı son saniyelerde verdiğini söyledi yani bence para bana geçtikten sonra ürün gelirse parayi yollamamda sorun yok sizce?
  17. A

Hayır kargoladı banada PTT den mesajda geldi, param güvende ile aldım ve sahibindenden bana satıcı ürünü iptal etti iadeniz hesabınıza gecicektir diye mesaj geldi
  18. A

Diyorki ürün sana ulaştıktan sonra gönderebilirsin parayı
  19. A

Az önce sahibindenden bir ürün aldım ve satici kargoya verdikten sonra iptal etti dediki siz bana havale ile atarsınız ürün geldiğinde,sizce herhangi bir sorun olurmu pahalı bir ürün aldim sorun çıkmaz değilmi şey düşündüm ben havale ile parayı yolladiktan sonra ben ürünü iptal ettim satıcı...
Geri