Arama sonuçları: *

1. GermiyanWithPlan

Xpiyasa | Anlık fiyatlar, grafikler, veriler - tek noktada.

CS2 eklemişken tf2 de ekler misin
  2. GermiyanWithPlan

Rehber Askere gitmeden önce OKU!!!!!

memleketden taa eskişehir osmangazi araştırma hastanesine gittim,git oradan ne teşhisi konduğundan dair arşivinden belge getir diyorlar,dikkat eksikliği ise teşhis dikkat testine girmen gerek diyorlar
  3. GermiyanWithPlan

Rehber Askere gitmeden önce OKU!!!!!

hocam ben devlet değil araştırma hastanesinde ailem beni psikoloğa götürmüştü,doktor o vakit teşhis koydu ama ilaç vermedi,şimdi ehliyet için sağlık raporu alacam doktorlar bana deli muamelesi yapıyor,devlet değil araştırma hastanesinde psikoloğa göründüğüm için doktolrar vermiyor,doktorlar bana...
  4. GermiyanWithPlan

Ülkenin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Germiyanoğullarının başı ben olacaksam olur :kekw:
  5. GermiyanWithPlan

Artık yapay zeka bile forum yazabiliyor.

AI ile site yapmaya gelemem
  6. GermiyanWithPlan

Kendinden Crack'li Oyun Yaptım

kardeşim en az RTX 7080 32GB lazım
  7. GermiyanWithPlan

her horoz kendi çöplüğünde öter,biz de boş değiliz
  8. GermiyanWithPlan

Ülkenin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

öğrencisi 1.5M sıralama yapar memleketin öbür ucuna gider devlete masraf çıkarır kendisi 2025de insanların köpek saldırlarından ölmesine fırsat verir erkeğini uzun burunlular lobisinden dolayı ömür boyu nafakayla ezer insanının nefsi müdafaa hakkını tanımaz bu memleketin insanı savaş çıktığında...
  9. GermiyanWithPlan

usta kendin denedin mi önce acaba?sıkıştırılmış dosya içindeyken exe dosyasını çalıştırınca sadece başlangıç yazısı olan bir komut penceresi çıkıyor
  10. GermiyanWithPlan

İstanbul sınırsız konseptli restorantlar

sınırsız konseptli yerlere senin yerinde olsam dalmazdım
  11. GermiyanWithPlan

ÖMÜRLÜK SİSTEM BİTTİ ESKİSİ ÇEYİZLİK OLDU 🔥🔥

eski dediği sistemde 4070 var
  12. GermiyanWithPlan

Bu piyasada Altın alınır mı?

eskiden dolar altına endeklisydi geçmişte amerika altını dolara endeksledi,altın likit ve değer kaybetmeyen bir maldır,devlet biliyor milletin yastık altında ne kadar altını olduğunu ondan dolayı ağzının suyu akıyor,kendince altını yükseltip insanları altınlarını sirkülasyona sokmaya...
  13. GermiyanWithPlan

Çözüldü✓ 17.500₺ Gigabyte Radeon RX 7900 GRE Gaming OC aldım, iyi mi?

he lan en başını okuyup attım gelmiş kazasız belasız 1768470789 beyler şimdi buradaki israf-ı meninin eli kesilse şimdi biz burada yobaz mı oluyoruz
  14. GermiyanWithPlan

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

ah HD5650,üzümlü kekim,bakımsızlıktan yandı Sonra 3050 95w'a geçtim
  15. GermiyanWithPlan

Doğalgaz faturamız 11 bin ₺ gelmiş

olm bize 2 geldi noluyo la memlekete :d
  16. GermiyanWithPlan

🔥İndirim R5 5600 - 9060 XT 16 GB Sistem 35.549 TL

usta 9060xt yapınca ekran kartını fiyat 35 değil 37 çıkıyor?
  17. GermiyanWithPlan

Çözüldü✓ Rtx 1060 3 GB var buna nasıl bir sistem kurabilirim

kast ettiğim şey şu:
  18. GermiyanWithPlan

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

borsa istanbul geçen sene her 3 reel yatırımcıdan 2sine kaybettirdi borsa ve altın rafinesi için operasyon üstüne operasyon verdi borsa 230 lardan 250 lere anca vardı faiz oranları aynı olduğu yerde enflasyon %10 ha farketti ha fark etmedi bu mu dedikleri şahlanış
  19. GermiyanWithPlan

Çözüldü✓ Rtx 1060 3 GB var buna nasıl bir sistem kurabilirim

R5 1600+A320 gene valo oynatır,he ama o sistemde direk ekran kartı upgrade yapacaksan sonrasında,evet mümkün değil yetmez,5600 den aşağısı kurtarmaz,eldeki cpu ile 5600e geçmeden önce bios update yapmayı unutma
  20. GermiyanWithPlan

10 k 15 k civarı 2.el sistem dizmek istiyorum

Ben Beklentileri düşük tutan bir adamım,ben şahsen her şeyin olabildiğince en ucuzuna kaçıp GPU'yu yüksek tutma taraftarıyım. İstanbul'da olduğunu varsayıyorum; Kasa: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-everest-kasa-bos-kasa-1287908581/detay...
Geri