Arama sonuçları: *

1. GermiyanWithPlan

Aklından Geçeni Söyle

Reis temel elektronikten kaldım kirchoff yasaları karnough haritası yardım et şu garibe de geçsin büt de
  2. GermiyanWithPlan

Şu yunan gazeteciyi kaçırıp buraya getirsek hayatının en güzel dersini alır

Zelensky de kötüledi AB'ye peşkeş çekmek amaçlı,unutmayın dostlar su uyur düşman uyumaz
  3. GermiyanWithPlan

🔴Tek Tıkla YouTube MP3 & Video İndir⬇️

bunu yapmak yerine bir şekilde CORS'i aşıp tarayıcı eklentisi olarak bunu yapman daha pratik olurdu
  4. GermiyanWithPlan

Tercümanlık okunur mu?

Çinçe hadi belki tamam denir de,öğretmenlik de sıkıntı dostum her yer atanamayan öğretmenle doldu bence iki yıllık adam akıllı ilgini çeken bölümlere gir
  5. GermiyanWithPlan

Tercümanlık okunur mu?

çünkü artık otomasyona geçmiş bir sektör,artık ing konuşamayan bir mezardaki ninem kaldı
  6. GermiyanWithPlan

Tercümanlık okunur mu?

Hayır okunmaz.
  7. GermiyanWithPlan

Yardım COMPANY OF HEROES 2 oyunu açılmıyor

Pc özellikleri ne ayıptır sorması
  8. GermiyanWithPlan

Okuması en zor mühendislikler

Xen e yollayacak Türk mühendis çıkmadı mı abi?
  9. GermiyanWithPlan

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

ikincisi,bu arkadaş bana "kardeşim bak yaptığın yanlış bu insanlar ülkede üretimi olmayan lazım olan malı nereden nasıl alacak?" gibi bir argüman sunmak yerine doğu türkistan yerine sadece türkistan demiş hahaha diye argüman sunması,ne kadar acınası halde benim kendi argümanımı kanıtladığımın...
  10. GermiyanWithPlan

Ben bu arada ne aynı vebali üstlenen ithalatçıları ne de bunu kendi lehine kullanıp bizi sıkıntıya sokan fiyatlarını 10 kat arttıran yerel üreticiyi savunuyorum,ben de esnafım ben de patronun yaptığı çakallıkları gördüm ülke esnafı genel olarak çürük olduğunu söylüyorum Neyse ragebait...
  11. GermiyanWithPlan

dostlar yanlış anlayabilirsiniz fakat şahsen 1.2 milyar dolar karşılığı filistinlilere soykırım gerçekleştirenleri,ucuz iş gücü için türkistanlılarıra kan kusturanın ürünlerini sırf ucuz diye alıyorsanız,oh canıma değsin
  12. GermiyanWithPlan

Doğum gününüzü önemser misiniz

sanki ilk kez mi doğuyorum anam babam sevdiklerimin yanımda o bana yeter
  13. GermiyanWithPlan

Evrim Kuran Mucizeleri 9 (ateistleri kendi silahları ile vurmak)

dostum tam okumadım konuyu şimdi insan dışındaki hayvanların suyun içinden çıkıp evrimi başlattığını kuran'a dayandırarak mı anlatmaya çalışıyorsun?
  14. GermiyanWithPlan

SİRİUS Işık yılı cinsinden uzaklık ve yarıçap KURAN mucizeleri 4

sürekli saçma saçma ateist argümanlarıyla karşımıza gelen insansı varlıktan sonra ilaç gibi geldi,sağol kardeşim
  15. GermiyanWithPlan

Çaresizim,KPSS mi DGS mi?

işte asıl amaç açıköğretim ybs girip bir de bir işe girip açıktan okurken birikim yapmak
  16. GermiyanWithPlan

DGS girip mezun olursam bir daha lise kpss giremem sonuçta önlisans mezunu olacağım biri sadece paragraf+kpss matematik diğerinde genel kültürden tut siyasi bilgi dersleri de var
  17. GermiyanWithPlan

dostlar selamlar,bir derdim ilgilenirseniz sevinirim şuan yaşadığım ilçede bilgisayar programcılığı okuyorum,asıl amaç burayı DGS ile YBS bölümüne geçmek için bir basamak olarak kullanmak DGS'ye hazırlanıyorum test kitabımın türkçe bölümü bitti sadece Genel Denemeler ve sözel mantık kaldı...
  18. GermiyanWithPlan

Bilgisayar ücreti ne kadar eder?

sadece kasayı sayıyorum anakart 2.5 işlemci 2.5 ram 1.5 ekran kartı 5 de kasa psu 1.5 de soğutucuya da 1 de 14 ediyor sadece kasa biraz da onun ederinin altına say 12-13 de
Geri